题目内容

Nick is a 14-year-old school boy. His life is full of exams and studies on weekdays. He has little free time. He thinks playing computer games is the best way to make him relax. When he has free time, he sits in front of the computer. Just like that way, he neither eats nor drinks for several hours.

Last weekend, he played games on the computer again. He was too excited and didn't want to move. He didn't have anything for six hours. When he had to go to the bathroom, he found he could not move. He was taken to the hospital. The doctor told him he should do some more different kinds of activities. In other words, he needs more exercise and outdoor activities to make him have a healthy body.

After coming back from the hospital, Nick follows the doctor's advice. He often plays soccer with his friends. Sometimes he still plays computer games on weekends, but he never does it for long. Now, he lives a happy and healthy life.

1.How old is Nick?

A. 13. B. 14. C15. C. 16.

2.Nick likes _________ in his free time.

A. riding a bike B. playing the guitar

C. playing computer games D. having a school trip

3.Who took Nick to the hospital?

A. His dad. B. His mom.

C. His neighbor. D. We are not sure.

4.Why was Nick taken to the hospital?

A. Because he was too excited.

B. Because he had a cold in the morning.

C. Because he was too nervous of his studies.

D. Because he couldn't move after playing computer games so long.

5.Nick should ________ to follow the doctor's advice.

A. go to a movie B. listen to music

C. take more exercise D. play computer games

1.B 2.C 3.D 4.D 5.C 【解析】试题分析:本文讲的一个学生忙于考试与学习,用玩电脑来放松自己。结果由于长时间玩电脑进了医院,后面听从医生的建议过上了健康快乐的生活的事。 1. 2. 3. 4. 5.
练习册系列答案
相关题目

Let’s Explore(探究)The Nature!

Are you interested in animals and nature? Want to enjoy your summer holiday and learn something interesting and useful?

Here comes your CHANCE! Youth Explorer has prepared you with a THREE—DAY SUMMER PROGRAM! You can take part in many hands-on activities and meet with live animals-giraffes,pandas,tigers,zebras and so on.More information about the program is as follows:

Age:Students aged 8一16.

Groups:There are 2 programs for yon to choose from.Each program needs at most 15 students.

Program A

Program B

Dates:14一16 July,2014

Dates:5—7 August.2014

Days:Monday to Wednesday

Days:Tuesday to Thursday

Time:10:00 a.m.一4:00 p.m.

Time:1O:00 a.m.一4:00 p.m.

Program cost:$230 for members:$250 for non-members.

How to do:simply come to our centre to get an application form (申请表).send your completed form on or before 1lth July,2014(Friday).

Notes:

1.NO FREE LUNCHES ARE PROVIDED because of personal food differences.

Yon may either bring a lunch-box or pay for lunch at our restaurants.

2.Both programs will start l DAY later if there is a warning of rainstorms.

COME AND JOIN US NOW! DONT MISS THE CHANCE !

1.Who can join the three-day summer programs?

A.A kid of 7 B.A girl of 17

C.A boy of 14 D.A man of 26

2.Free lunches aren't provided because_________.

A.the lunches cost too much

B.people have different tastes

C.there are many restaurants

D.They may bring lunch—boxes

3.What can we know from the passage?

A.Youth Explorer is the name of the program.

B.More than 15 students are in each program.

C.We can see three kinds of animals in the program.

D.You need to hand in an application for the program.

1.C 2.B 3.D 【解析】 试题分析:这是一篇对暑假探索大自然的一项活动的介绍。文中介绍了这项活动的内容,价格及注意事项等情况。 1.C细节理解题。根据文中信息Age:Students aged 8一16.可知此题应选C。 2.B细节理解题。根据文中信息NO FREE LUNCHES ARE PROVIDED because of personal foo...

Dear Frank,

In your last letter, you asked me about meals in English homes. Now let me tell you something about it.

In many English homes, people eat four meals a day: breakfast, lunch, afternoon tea and dinner.

People have breakfast at any time from seven to nine in the morning. They eat vegetables, eggs and bread. English people drink tea or coffee at breakfast.

Lunch comes at one o’clock. Afternoon tea is from four to five in the afternoon, and dinner is at about half past seven. First, they have soup, then they have meat or fish with vegetables. After that, they eat some fruits like bananas, apples or oranges. But not all English people like those fruits. Some of them have their dinner in the middle of the day. Their meals are breakfast, dinner and afternoon tea. All these meals are very simple.

I hope you can visit England someday.

Yours,

Eric

1.How many meals do many English people have every day?

A. One. B. Two. C. Three. D. Four.

2.What do English people eat for breakfast?

A. Vegetables, eggs and bread. B. Juice or coffee.

C. Soup or meat. D. Fruit and porridge.

3.One o’clock in the afternoon is time for ________.

A. breakfast B. 1unch C. afternoon tea D. dinner

4.Which is NOT true about the dinner?

A. It is at about half past seven.

B. People have soup, meat or fish.

C. All English people like bananas, apples and oranges.

D. Some English people have dinner in the middle of the day.

1.D 2.A 3.B 4.C 【解析】试题分析:这是艾利克写给弗兰克的一封信,艾利克在信中介绍了英国家庭的一日四餐,并发出邀请,希望有一天弗兰克能访问英国。 1.题意:大多数英国人每天吃几顿饭?考查细节理解题。根据第二段In many English homes, people eat four meals a day: breakfast, lunch, afte...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网