题目内容

【题目】 “Kids can make a difference,” Craig Kielburger said. When Craig was 12, he started a group that has helped kids all over the world.

How did Craig get started? In the seventh grade he learned something that made him angry. A 6-year-old boy in Pakistan was sent to work in a factory. The boy could not go to school. He could not even play. He had no freedom (自由) at all.

Craig compared that with his own life. Laws in his country said that kids must go to school. Education was free to all kids. But in some countries school was not free. Children from poor families went to work instead of to school.

Craig wanted to help those who didn’t have the same advantages as he and his friends. As a result, Craig and some friends started Free The Children.

Craig and his friends decided that Free The Children should raise money to build schools. Craig hoped that learning would help kids in poverty (贫困) live better.

Today, Craig’s charity has more than one million members in 45 countries. It is still going strong. The money they have raised has done many good things. It has help more than 500 schools around the world. It also pays for health care in poor communities.

Craig has had a lot of success. However, he still remembers his unpleasant start seventh grade.

“We were laughed at by other kids, who said you couldn’t change things,” he says. Still Craig didn’t give up. Now he wants more kids to help. “Go to freethechildren.com. Bring it to your teachers,” he says. “As you gain more confidence, friends will join you. It just gets easier.”

1How old was Craig when he started a group that has helped kids all over the world?

2In which country did the writer mention that a six-year-old boy had to work in a factory?

3What is the name of the group created by Craig and his friends?

4How many schools has Craig’s charity helped build?

5Why did other kids laugh at Craig and his friends when they tried to start the group?

【答案】

112.

2(In) Pakistan.

3Free The Children.

4More than 500 schools.

5Because other kids thought that they could not change things.

【解析】

本文主要讲述Craig想帮助那些不能上学的孩子,他和朋友筹钱建学校,希望能让这些孩子有美好的未来。

1根据“When Craig was 12, he started a group that has helped kids all over the world.”可知Craig在他12岁的时候,创建了一个组织帮助全世界的孩子。故答案为12.

2根据“A 6-year-old boy in Pakistan was sent to work in a factory.”可知在巴基斯坦一个六岁的孩子被送到工厂上班。故答案为(In) Pakistan.

3根据“As a result, Craig and some friends started Free The Children.”可知Craig和朋友建立了一个叫Free The Children的组织。故答案为Free The Children.

4根据“The money they have raised has done many good things. It has help more than 500 schools around the world. ” 可知组织帮助全世界范围的500多所学校。故答案为More than 500 schools.

5根据“‘We were laughed at by other kids, who said you couldn’t change things, ’ he says.”可知他们曾经被其他孩子嘲笑,那些孩子对他说你不能改变形势。故答案为Because other kids thought that they could not change things.

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The following are some important reasons why you need to set goals for yourself.

1 Having a goal written down with a set date for accomplishment(完成)gives you something to plan and work for.

2 Most of us have big dreams that seem impossible to accomplish. It's easy to feel disappointed when you're staring at a difficult task. Proper goal setting can help break larger aspirations(愿望)into smaller and more achievable stepping stones.

3 Sometimes, looking back on a goal you set for yourself six months, or one year ago, you realize that you were supposed to accomplish a lot more than you actually did. It's a sign that whatever you're doing isn't working. So you need to make real changes if you want to get where you want to be.

4 There are times when we set goals that don't really show what we want. Sometimes we think we need more money, when we really need a change of environment. By asking ourselves what we really want and continually reconsidering our goals, we can find out what we really want in life.

5 Imagine you're on vacation. Wouldn't you want to find out exactly what you want to see with the limited(有限的)time? In many ways, life is like a vacation. We're given a limited amount of time to pursue the experiences we want and then before you know it, it's time to go. Without a clear sense of what you want to do you'll never be able to live life to the fullest.

A. Goals move you forward.

B. Goals help you live life to the fullest.

C. Goals help you make more money.

D. Goals hold you accountable (对……负责) for failure.

E. Goals tell you what you truly want.

F. Goals help to turn difficult tasks into easy ones.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网