题目内容
【题目】 Beijing 2—day Tour( including hotel)
Departure date: every day Departure time: 8:00 am Return time: 6:00 pm Tour guide serve(服务): English-speaking tour guide |
Day 1 Arrive in Beijing After arriving in Beijing, you will be taken to a hotel.Then you’ll be free the rest of the day. |
Day 2 Visit the main places of interest Pick-up service by your tour guide and driver in the morning. In the morning: Visit Tian’anmen Square, including the main buildings such as the National Museum of China and the Great Hall of the people.Visit the Temple of Heaven and the Forbidden City.Then you’ll have lunch at a local restaurant near the Forbidden City. In the afternoon: Visit the Summer Palace, the largest and most beautiful imperial(皇帝的) garden in China. After the tour is over, you will be sent to Beijing Capital Airport. |
Tour price (each person in US dollar)
Your group size | Super class★★★★★ | Deluxe class★★★★ | Tourist class★★★ |
1 person | $230 | $188 | $150 |
2-5 people | $135 | $115 | $95 |
6-9 people | $123 | $95 | $85 |
10 people or over | $115 | $92 | $80 |
【1】How often is the Beijing 2-day tour given?
A.Twice a day B.Every day
C.Twice a week D.once a week
【2】The Beijing 2-day tour is given _____.
A.old people from Beijing
B.students from other cities
C.English-speaking People
D.none of above
【3】Tourist will visit _____ first.
A.Tian’anman Square B.the Temple of Heaven
C.the Forbidden City D.the Summer Palace
【4】Tourist will ______ near the Forbidden City.
A.have a rest B.going shopping
C.have lunch D.play games
【5】If Tom, together with his parents, choose super class Beijing 2-day Tour, he will pay____.
A.$230 B.$285 C.$345 D.$405
【答案】
【1】B
【2】C
【3】A
【4】C
【5】D
【解析】
试题分析:本文是一篇“北京二日游”的广告信息。详细介绍了时间、日程安排及景点、价格等等。
【1】B 细节理解题。题意:北京二日游多久一次?A.Twice a day每天两次;B.Every day每天;C.Twice a week每周两次;D.once a week每周一次。由广告第一句:Departure date: every day可知每天一次。故选B。
【2】C 推理判断题。题意:北京二日游是为谁提供的?A.old people from Beijing 来自北京的老人;B.students from other cities来自其它城市的学生;C.English-speaking People讲英语的人;D.none of above以上都不是。根据短文中的导游信息Tour guide serve(服务): English-speaking tour guide,(讲英语的导游)及价格Tour price (each person in US dollar)(以美元为单位)可以推测出这是为讲英语的人提供的旅游服务,故选C
【3】A 细节理解题。题意:游客首先参观哪儿?A.Tian’anman Square天安门广场;B.the Temple of Heaven天坛;C.the Forbidden City故宫;D.the Summer Palace颐和园。根据短文中的:In the morning: Visit Tian’anmen Square可知首先参观的是天安门。故选A。
【4】C 细节理解题。题意:游客将在故宫附近做什么?A.have a rest休息;B.going shopping购物;C.have lunch午餐;D.play games游戏。根据文中的:Then you’ll have lunch at a local restaurant near the Forbidden City.可知在故宫附近午餐。故选:C。
【5】D 推理判断题。题意:如果汤姆和父母亲一起,选择超级北京二日游套餐,他将付多少钱?A.$230;B.$285;C.$345;D.$405。根据广告内容,超级套餐,2-5人,每人135美元,135*3=405,故选D。
【题目】根据语境,从方框中选择恰当的词语填空,有的需要变换形式
hard, hardly |
(1)It's rainingoutside. Don't go out now,
(2)Betty is feeling terrible, so she caneat anything.
(3)The farmers workevery day on the farm.
【题目】Ⅰ栏是5个人的爱好描述,Ⅱ栏是5本受欢迎的书籍,请从A—E中为每个人选择最适合的阅读书籍,并将答案的字母编号填写在题前括号内。
Ⅰ |
Ⅱ |