题目内容

【题目】

knockspreadselfishat oncemake a decision

1The bad news _________ out widely very soon

2There is someone __________ at the door

3Don't be a __________ person who always thinks about himself

4We are expecting you to _________

5We must save the people in the ship _________

【答案】

1spread

2knocking

3selfish

4make a decision

5at once

【解析】

1句意:坏消息很快就传开了。

考查动词。根据前后句The bad news…out widely very soon,可知结合选项,应说坏消息很快就传开了。句子是一般过去时,主语是news,复数。spread的过去式不变。故答案为spread

2句意:有人在敲门。

考查动词。根据前后句There is someone…at the door,可知结合选项,应说有人在敲门。句子是there be句型的现在进行时,结构为there be+doing。故答案为knocking

3句意:不要做自私的人,总是自以为是。

考查形容词。根据后句who always thinks about himself,可知结合选项,应说不要做自私的人,总是自以为是。故答案为selfish

4句意:我们期待你做出决定。

考查短语。根据前句We are expecting you to,可知结合选项,应说我们期待你做出决定。expect to do sth.意为“期待做某事”,make a decision意为“做决定”。故答案为make a decision

5句意:我们必须立即拯救船上的人。

考查短语。根据前句We must save the people in the ship,可知结合选项,应说我们必须立即拯救船上的人。at once意为“立刻”。故答案为at once

练习册系列答案
相关题目

【题目】 In Britain, the ancient tradition of open-air performances is still alive and well. Cornwall has some of Britain’s oldest working theatres, with one open-air theatre actually built into a cliff(悬崖), a project only recently completed.

Two actors, Dave James and Muriel Thomas, came from London theatres to join a theatre company called Coastline. They now regularly perform in just such a theatre, by the sea. ‘One thing about performing outside is we never know what’ll happen. For example, if a bird bands on stage, we can’t act as if it’s not there – the audience are all watching it. So we just bring the bird into the play, too. Once, about 30 dolphins came past, jumping out of the water and showing off. The audience were all chatting about them instead of watching the play, so the actor just gave up for a while and watched the dolphins, too.’

The weather can also be difficult. ‘Sometimes it’s been so bad,’ says Muriel, ‘that we’ve asked the audience if they really want to stay. But usually they sit with their coats and umbrellas and say, “Yes, please carry on!” They must feel it isn’t much fun, but no one’s returned their tickets so far!’

Coastline’s director, John Barnack, works hard to introduce people to theatre. ‘Many people think of theatres as clubs where they don’t belong and are not welcome, ’he explains. ‘Sitting in the open air changes that feeling. The audience are far more involved – they aren’t sitting in the dark, at distance like in normal theatres, and that improves the actors’ performances, too. I’m very proud of the work they’ve done so far.’

1In Britain, the tradition of open-air performances is dying, isn’t it?

_____________________________________________________

2Where is the open-air theatre in Cornwall located?

_____________________________________________________

3What did actors do when the play was disturbed by 30 dolphins?

_____________________________________________________

4What will the theatre company promise the audience if it rains heavily during performances? The company will promise the audience that________________________.

5What might make the outdoor performances difficult?

_________________and ____________________.

6Will you go to an open-air theatre? Why or why not?

_____________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网