题目内容
【题目】根据短文内容,选择最佳答案。A Two-day Trip to Beijing
If you want to know about China. Please come to Beijing. You can visit the Great Wall and other places of interest and enjoy Beijing Duck.
Time: May 6~May 7
Price: 480 yuan per person
Tel: 78456895
A Four- day Trip to Qinhuangdao
If you like warm weather and clean city, Qinhuangdao is a good place for you. You can climb mountains, enjoy beautiful beaches and go to the zoo.
Time: May 1~May 4 Tel: 56478445
Adult: 780 yuan per person
Child: 550 yuan per person
E-mail: 126yc@sina.com
A Seven-day Trip to Sanya
There are many beautiful places in Sanya. You can walk along the beaches, go fishing and go boating.
Time: May 10~May 17
Price:
1 person: 650 yuan per person
2-5 persons: 600 yuan per person
6-9 persons: 550 yuan per person
Call us at 800-820-8199.
(1)If you want to go on a trip on Saturday and Sunday, you can choose (选择) a trip to _______.
A.Beijing
B.Qinhuangdao
C.Sanya
D.Taiyuan
(2)If you go to Qinhuangdao, you can _______.
A.visit the Summer Palace
B.go to the zoo
C.enjoy Beijing Duck
D.go to the park
(3)Sam wants to visit Sanya, he can call _______.
A.78456895
B.56478445
C.800-820-8199
D.800-802-8099
(4)If Mr. Black with his two children takes a seven-day trip to Sanya, it will cost _______.
A.1,950 yuan
B.1,800 yuan
C.1,650 yuan
D.1,790 yuan
(5)Tom can _______ from May 1 to May 4.
A.eat Beijing Duck
B.climb mountains
C.visit the Great Wall
D.go boating
【答案】
(1)A
(2)B
(3)C
(4)B
(5)B
【解析】本文叙述了去北京、秦皇岛和三亚旅行的情况,介绍了价格、联系方式及时间等。
(1)A细节理解题。根据Time: May 6~May 7可知,北京的两天旅行可以在周六和周日,故选A。
(2)B细节理解题。根据You can climb mountains, enjoy beautiful beaches and go to the zoo.可知,去秦皇岛可以去参观动物园,故选B。
(3)C细节理解题。根据Call us at 800-820-8199.可知,去三亚可以打电话800-820-8199,故选C。
(4)B细节理解题。根据2-5 persons: 600 yuan per person可知,三个人应该是1800元,故选B。
(5)B细节理解题。根据Time: May 1~May 4 可知,可以去爬山,故选B。
【题目】任务型阅读,左栏是5个人的爱好,右栏是6个节日。请为个人选择其感兴趣的节日。
【1】Tom likes boating on the river. He also likes to watch races about boating. 【2】Cindy likes the moon very much. She often watches the full moon and thinks there is a beautiful goddess on it. 【3】Sam is a naughty (顽皮的) boy. He likes playing tricks on others. He wants to fool other people for fun on the day. 【4】Jane is a ten-year-old girl. She thinks it is exciting to get surprising presents. And she thinks that Santa Claus will give her a lot of presents. 【5】Ben likes hunting (寻找) games so much . He is good at looking for things. | A. The Mid-Autumn Festival. B. Easter. C. Christmas. D. The Dragon Boat Festival. E. April Fool’s Day. F. New Year’s Day |
【题目】用方框中所给单词的适当形式填空
sound, taste, smell, feel, be |
(1)The chicken delicious. I like it very much.
(2)He very unhappy after he heard the bad news.
(3)Song Zuying's voice is very sweet and her songs very beautiful.
(4)They not able to go for a picnic yesterday.
(5)Mom is cooking fish in the kitchen. It nice.