题目内容

【题目】

Welcome to My Art Class!

We will learn about art and develop students’ talents. In order to improve our painting skills, we will have a relaxing classroom.

Name: Kathy Grady

Email Address: kgrady@iss.k12.nc.us

Welcome to Pope’s Computer Lab!

Students will work together and take part in designing computer programs. By doing so we will be able to use computers easily in our lives.

Name: Barbara Pope

Email Address: bpope@iss.k12.nc.us

Welcome to My PE class!

Be active in PE classes! You don’t have to be an Olympic player to get an A in my class. Take part in our activities to keep healthy.

Name: Sherry Cash

Email Address: scash@iss.k12.nc.us

1All the three passages are for ________.

A.teachersB.studentsC.parents

2Where can we get more information about the computer class?

A.In Kathy Grady’s class.B.In Barbara Pope’s class.C.In Sherry Cash’s class.

3Why do we go to Sherry Cash’s class?

A.To develop talents for painting.B.To keep healthy.C.To learn more about IT.

【答案】

1B

2B

3B

【解析】

这是一篇广告,文中介绍了关于艺术课;电脑课;体育课的广告。

1细节理解。根据文中Welcome to My Art Class! We will learn about art and develop students talents.;Welcome to Pope’s Computer Lab! Students will work together and take part in designing computer programs.;Welcome to My PE class! Be active in PE classes! You don’t have to be an Olympic player to get an A in my class.可知,这篇短文主要是针对学生的广告。故选B

2细节理解。根据文中,Welcome to Pope’s Computer Lab! Students will work together and take part in designing computer programs. Name: Barbara Pope可知,在Barbara Pope我们得到更多关于计算机课的信息。故选B

3细节理解。根据文中Welcome to My PE class! Take part in our activities to keep healthy. Name: Sherry Cash可知,我们去上Sherry Cash的课程是为了保持健康。故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】An old farmer lived with his grandson. Each morning, the____got up early and read his Bhagavad Gita(薄迦梵歌).

One day the grandson asked, “Grandpa! I try to read the book like you____I can’t understand it, and I forget it easily. What’s the____of reading it?”

The grandfather said, “Take this coal(煤炭) basket down to the____and bring me back a basket of water.”

The boy did as his grandfather____,but all the water ran____he got home. The grandfather laughed, “You’ll have to move faster next time.”

This time the boy____faster, but again the basket was empty. He told his grandfather that is was____to carry water in a basket. He wanted to use a bottle instead, but the old man said, “I just want a basket of water. You’re not____hard enough.”

The boy wanted to show his grandfather that the water would surely run. He again put the____into the river and ran hard. But there wasn’t anything in it again. He said____,“Look, grandpa, it’s useless!”

“Watch the basket.” said the grandfather.

For the first time the boy____the basket was different. It had changed from a dirty old coal basket into a____one, inside and out.

“Boy, you might not understand or remember____when you read the book, but when you read it, you will be____,inside and out. That’s what you got from it.”

1A. son B. father C. grandfather D. grandmother

2A. so B. but C. or D. and

3A. time B. place C. use D. habit

4A. house B. beach C. lake D. river

5A. said B. saw C. liked D. did

6A. as B. after C. until D. before

7A. ran B. rode C. drove D. flew

8A. difficult B. interesting C. impossible D. unimportant

9A. hitting B. trying C. holding D. studying

10A. hand B. bottle C. basket D. coal

11A. sadly B. hopefully C. excitedly D. happily

12A. forgot B. realized C. believed D. remembered

13A. white B. clean C. new D. black

14A. nothing B. something C. anything D. everything

15A. different B. relaxed C. curious D. worried

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网