题目内容
Have you ever had problems in your life and don't know how to be happy? If so, you will find the book Being a Happy Teen,ager(青少年). The book is written by an Australian writer Andrew Matthews.
In his book, Matthews tells us how to have a happy life and answers the questions of teenagers.
The book says we should stop being angry and learn to forgive(宽恕) others. The book also tells us some useful skills(技能) , such as how to put what you have learned into pictures of your mind to make your memory better.
(1) Many teenagers think that happiness comes from a good exam result or praise(赞扬) from other people.But you can still be happy when there are no such "good" things.
Success comes from a good attitude(态度)If you learn from your problems, you will have success in the future.
(2) Some school students have problems, _____ _____ being too tall or too short. But Matthews tells us that happiness comes from thinking about things in a positive(积极的) way.
If you are tall, people notice you and you can get a better view at the movie.(3)________________ , your clothes and shoes take less room in your bedroom. This is Matthew's most important lessons, you should choose to be happy !
1.Is Andrew Matthews from America or Australia? _____________________ .
2.把划线句子(1)翻译成汉语。
______________________________________________________________ .
3. 在句子②中补上所缺单词,使句子通顺。 ________ ________
4. 在(3)处填入一个句子,使上下文通顺。___________________________________
5.According to Andrew Matthews, where does happiness come from?
______________________________________________________
1.He is from Australia.
2.许多青少年认为快乐来自于好的考试成绩或别人的表扬。
3.such as
4.If you are short
5.Happiness comes from thinking about things in a positive way.
【解析】
试题分析:这篇文章介绍Being a Happy Teen,ager这本书。在书中,作者介绍了如何拥有快乐的生活及回答了青少年困惑的问题。
1.由文中信息The book is written by an Australian writer Andrew Matthews.可知,这本书的作者是澳大利亚人。故答案是:He is from Australia.
2.该句句意为:许多青少年认为快乐来自于好的考试成绩或别人的表扬。
3.该句句意为:许多学生有一些问题,比如说,太高或者太低。列举事物用such as。
4.由下句your clothes and shoes take less room in your bedroom.意思可知,你的衣服和鞋子占地方少,应该是你的个子矮,故填If you are short。
5.由文中信息But Matthews tells us that happiness comes from thinking about things in a positive way.可知,快乐来自积极的思考方式。故答案为:Happiness comes from thinking about things in a positive way.
考点:阅读表达。
Passage A
![]()
1. When was Asian Hockey Federation set up?
A. In 1953 B. In 1963
C. In 1946 D. In 1957
2. Which organization has the most members?
![]()
B. C. D.
3. In how many organizations can English be spoken as an official language?
A. One B. Two C. Three D. Four
4. If you are from China, which sport can you probably take part in?
A. Baseball. B. Hockey
C. Volleyball D. Football
5.. If you want to know something about volleyball, you can go to .
A. www.baseballeurope.com B.www.asiahockey.org
C. www.voleysur.org D. www.cafonline.com