题目内容
—I’m sorry I________my exercise book at home this morning.
—It doesn’t matter. Don’t forget________it here this afternoon.
A. forget; to bring B. left; to take C. forget; bringing D. left; to bring
D 【解析】句意:——对不起,我今天早晨把我的练习本落在家里了。——没关系。别忘了今天下午带来。left是leave的过去式,在这里的意思是把某物落在某处,排除A,C;forget忘记,后跟to do表示忘记去做某事;后跟动词-ing表示忘了做过某事;bring带来;take带走。根据“here”判断,是把练习本带来,故答案选D。Dear Jenny I'm going to take some important exams next month and I am really worried about them. I can’t eat or sleep well. I keep thinking I may get bad grades. Please help me! Mary, 15 Chicago | Dear Jenny, My little brother refuses to let me watch my favorite TV show. Instead, he watches whatever he wants all the time. What can I do? Nina, 14 New York | Dear Jenny, My dad has got a new job and he works long hours. He often has to work at weekends, too. So we spend very little time together. I miss him. What should I do? Jim, 13 Boston |
① ② ③
Main parts of the two replies from the editor of the magazine Students' Life:
A. You should discuss this problem with your parents. Have you talked to your father? Surely, he misses you, too. Tell him how you feel, and perhaps he would spend more time with you. You can also ask your mother to do something fun with you when your father isn’t home. |
B. You shouldn’t worry so much. If you study hard, you’ll do well. Try to relax, find time to go for walks and eat three healthy meals every day. Don’t drink coffee or tea, or you won’t be able to sleep. You d better drink a glass of hot milk before going to bed. |
1.What does Jenny do?
A. A teacher B. A doctor C. An editor
2.Match the letters with the replies. Which is right?
A. ②-A;①-B B. ③-A①-B C. ③-A;②-B
3.What problem does Jim have?
A. He misses his dad.
B. He worries about his dad.
C. He has to work at weekends.
4.What may be the proper advice to Nina?
A. Turn off the TV when her brother is watching it.
B. Find programs that they’re both interested in.
C. Ask their parents to punish her brother.
5.Where do the three teenagers probably live?
A. In the US
B. In Australia
C. In the UK
1.C 2.B 3.A 4.B 5.A 【解析】这篇短文是三个学生写给Jenny的求助信。 1.根据文中Main parts of the two replies from the editor of the magazine Students' Life:可知,Jenny是一个杂志社关于学生生活的编辑。故选C。 2.根据文中可知A的回复是对于第3个人关于...