题目内容

【题目】

Betty is an American school girl. She is very happy because her parents will take her to China for a visit. They are going to fly from New York on June 30 and get to Beijing on July 1. They will stay at Lido Holiday Inn. (A)Their Chinese friends will show them around Beijing. They are going to visit the Palace Museum, the Summer Palace, the Temple of Heaven and the Great Wall. They will also visit some Chinese homes and try some Chinese food. They will spend a week in Beijing and then go to Xi’an, Guilin and some other places for sightseeing. (B)整个旅行将花费三个星期and she is sure she will have a great time in China.

1根据短文内容,判断下列句子的正误(T/F)

_________ a. Betty is very happy because she will visit China with her parents.

_________ b. They are going to China on June 30.

2Their __________ friends will show them around Beijing.

A.AustralianB.ChineseC.American

3From the text we can know that they will __________ in Beijing.

A.cook Chinese foodB.learn to speak ChineseC.try some Chinese food

4将文中(A)处画线句子译为汉语。_____________________________

5将文中(B)处画线句子译为英语。_____________________________

【答案】

1T F

2B

3C

4他们的中国朋友将带领他们参观北京。

5The whole trip will take three weeks.

【解析】

本文介绍了贝蒂和父母打算来中国旅游的计划,他们计划花费三个周的时间,在中国过一次愉快的旅程。

1a小题说法是“贝蒂很高兴,因为她将和父母一起访问中国”。根据原文She is very happy because her parents will take her to China for a visit可知,a小题说法正确。b小题说法是“他们将于630日去中国”。根据原文They are going to fly from New York on June 30 and get to Beijing on July 1可知,贝蒂一家630日从纽约出发,71日到北京,b小题说法错误。故答案为(1). T (2). F

2题意:他们的__________朋友将带他们参观北京。

细节理解题。根据原文Their Chinese friends will show them around Beijing可知,他们的中国朋友将带他们参观北京。B选项Chinese“中国的”符合题意,故选B

3题意:从本文我们可以知道他们将在北京__________

细节理解题。根据原文They will also visit some Chinese homes and try some Chinese food可知,他们将在北京品尝中国美食。C选项try some Chinese food“尝尝中国菜”符合题意,故选C

4题目要求将(A)处画线句子译为汉语。原句为“Their Chinese friends will show them around Beijing”。their他们的,Chinese friends中国朋友,show … around领……参观,故该句中文句意为“他们的中国朋友将带领他们参观北京”。

5题目要求将(B)处画线句子译为英语。原句为“整个旅行将花费三个星期”。whole整体的,trip旅行,take需要……时间,three weeks三周。故答案为The whole trip will take three weeks.

练习册系列答案
相关题目

【题目】Have a look at the man in the picture. You must know him. He is our star, Yao Ming. He was chosen to be the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Class of 2016 because he did a lot to make basketball popular in China. He became the first Chinese player to get the honor(荣誉).

Yao Ming was born on September 12, 1980. He was born in Shanghai, China. He started playing for the Shanghai Sharks as a teenager. And he led Shanghai Sharks to a China Basketball Association(CBA) Championship(冠军赛) in 2002. Then he played eight seasons in the NBA with the Houston Rockets. In 2011, he retired(退役) because of a series of foot and ankle injuries. But he was still one of China’s best-known players. He also won the Asian Championships with China in 2001, 2003 and 2005.

“I am honored to play basketball. It is a great sport that so many people love, care and watch. Thanks to the support from the fans. I hope I will continue to make my contribution to the sport.” He said.

【1】Why was Yao Ming chosen to be the Naismith Memorial Basketball Hall of Fame Class of

2016?

A. Because he did a lot for Chinese basketball sport.

B. Because he led Shanghai Sharks to a China Basketball Association Championship.

C. Because won the Asian Championships with China in 2001, 2003 and 2005.

D. Because he made basketball more influential(有影响力的) in China.

【2】How many teams did Yao Ming play for during hi career(职业生涯) in NBA?

A. One B. Two C. Three D. Four

【3】What’s the meaning of the underlined word “contribution”?

A. 支持 B. 贡献 C. 合作 D. 赞助

【4】Which of the following is True?

A. Yao Ming was the first Chinese player to enter the NBA.

B. He played eight seasons in the NBA with the Los Angles Lakers.

C. He won the Asian Championships three times with China in all.

D. In 2011, he retired because of a series of back injuries.

【题目】Visit to Florida

My favorite place to visit is Florida. There are a lot of fun things to do there. This March, I went to Florida to visit my relatives.

I have two sides of family. My mom’ s side lives in Minnesota. For my dad’s side, it’s a little different. They all started in New York, and then they all moved to Florida except my uncle. He teaches English at a high school in New York. My family lives in Minnesota with my mom’s side. So we often take vacations to Florida.

There are some “must-do’ s” in Florida. Going to the beach is one of them. Everyone loves the beach, because we can go fishing and swimming there. There are many big theme parks and these are my favorites. Another thing to do is going to the Port St. Lucie County Fair. I went to a rodeo (竞技表演)for the first time. It was great.

One of my favorite hobbies is fishing. One morning my dad and I went fishing with my grandpa, and my twin cousins. I caught an octopus (章鱼)! It was really exciting. I think everybody should try deep-sea fishing. It is wonderful.

I hope you can take a vacation to Florida one day.

1When did the writer go to Florida this year?

A.In January.B.In MarchC.In May.D.In July.

2Where does the writer’s uncle live?

A.In Florida.B.In Minnesota.C.In Hawaii.D.In New York.

3Which of the following is NOT a “must-do” according to the third paragraph?

A.Going to the beach.B.Going to theme parks.

C.Going to an octopus show.D.Going to the Port St. Lucie County Fair.

4How many people did the writer go fishing with?

A.Two.B.Three.C.Four.D.Five.

5Which of the following is TRUE according to the passage?

A.The writer went fishing in the afternoon.

B.The writer often takes vacations to New York.

C.The writer went to the Port St. Lucie County Fair twice.

D.The writer thought deep-sea fishing a wonderful activity.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网