题目内容
A middle school organized a “No TV Week” program. All the teachers, parents and students worked together for this program and most of them found it to be a very good one. The headmaster said, “The idea was not to stop watching TV completely but for the students just to find how much time they watch TV and try to use the time for other things.” What did the students say about this “No TV Week”? One boy said, “I can’t believe I haven’t watch TV for a week, but it’s been fun doing it.” A girl student said, “I’m going to give up all TV program except for ‘Our Animal World’ and other language-teaching program. I’m really pleased that I have more time to do things like walking and thinking. I enjoy this ‘No TV Week’ very much…” But not all the students thought it was good. Here one student Paul said something different, “I don’t like ‘No TV Week’ because I like watching TV. I have lots of favorite programs and I don’t want to miss them. But we have to do it.”
- 1.
The “No TV Week” program begins______.
- A.in a family
- B.on a newspaper
- C.in a school
- D.with a movie
- A.
- 2.
______ people express(表达) their ideas in the passage.
- A.two
- B.three
- C.four
- D.five
- A.
- 3.
All the students like the program except(除了)______
- A.Clark
- B.David
- C.Sonia
- D.Paul
- A.
- 4.
The Chinese meaning of the underline word “completely” is_______.
- A.完全地
- B.渐渐地
- C.理性地
- D.一致地
- A.
- 5.
Maybe(可能) a (an)______ writes the passage.
- A.policeman
- B.doctor
- C.actor(演员)
- D.reporter(记者)
- A.
CDDAD
1.根据文章内容“A middle school organized a “No TV Week” program”可知答案选C
2.根据文章的具体内容,可知答案为C
3.根据文章内容“Paul said something different, “I don’t like ‘No TV Week’ because I like watching TV. I have lots of favorite programs and I don’t want to miss them. But we have to do it.”可知答案为D
4.本题根据具体的意思,可知答案为A
5.根据文章内容,可推断答案为D
1.根据文章内容“A middle school organized a “No TV Week” program”可知答案选C
2.根据文章的具体内容,可知答案为C
3.根据文章内容“Paul said something different, “I don’t like ‘No TV Week’ because I like watching TV. I have lots of favorite programs and I don’t want to miss them. But we have to do it.”可知答案为D
4.本题根据具体的意思,可知答案为A
5.根据文章内容,可推断答案为D
练习册系列答案
相关题目