题目内容

Mr.and Mrs.White had two sons and three daughters.One Sunday,Mrs. White said to her husband,“The children don’t have any lessons today,and you’re free too.There’s a new funfair(游乐场)in the park.Let’s all go there to play.

Her husband said,“1 want to finish some work today. “oh, forget it.Go there and make our children happy.That’s the most important work” Mrs. White said.

So Mr. and Mrs. White took their children to the funfair.Mr. White was forty-five years old.

but he enjoyed the funfair more than his children. He hurried from one thing to another,and ate lost of sweets. One of the children said to her mother,“Dad is just like a small child,isn’t he, Mom?” Mrs. White didn’t want to follow her husband around any more at that time and answered, He is even worse than a small child,Mary,because he might spend more money than a small child.

1.There were ________ children in the White family·

A. two B. three C. four D. five

2.One Sunday,Mr.and Mrs. White wanted to go to _______ with their children.

A. school B. work C. a funfair D. a shop

3.Mr.White liked the place so much that he_______.

A. bought lots of sweets B. followed his wife all the time

C. hurried from one thing to another D. asked a lot of questions

4.From the story we know Mrs.White________ when Mary asked her the question.

A. was still excited to play B. was a little angry with Mr. White

C. looked for Mr.White everywhere C. are a lot of sweets

5.Of all he family members,_________ enjoyed playing there most that Sunday.

A. Mr.White B. Mrs.White C. Mary D. the boys

1. D 2. C 3. C 4. B 5. A 【解析】 试题短文大意:本文介绍了一个星期日怀特夫妇带着孩子去游乐场游玩的经历。 1. 2. 3. 4. 5.
练习册系列答案
相关题目

Issumboshi was a one-inch boy, and he was so small that he could not do any useful work

on the family farm. His grandfather became tired of feeding such a useless man and sent him

away to the city.

“Learn to become a warrior(武士),”he told his grandson.“Then perhaps you will grow

into a man of normal height.”

To help the little man on his way, his grandfather gave him a cup to use as a boat on the

river, his mother gave him two long grains of rice to use as oars and his father gave him a pin to

use as a sword.

Issumboshi’s journey was long and dangerous. However, because he was so brave and

clever, he at last reached the city safely.

To his surprise, the streets were empty. The people of the city were hiding in their houses

from a powerful giant.

Immediately, brave Issumboshi went out to meet the giant. The giant tried to pick him up

and eat him, but Issumboshi was so small and quick that the giant could not get hold of him.

Issumboshi struck again and again at the giant with his sword. Before long, the giant fell to

the ground and died from a thousand wounds.

“Oh, what a great warrior he is!”the people of the city shouted as they came out of their houses.“What a great hero this young man is!”Hearing this, Issumboshi felt so proud that he

stood up straight. he told himself, “I am already taller than I was. How wise my grandfather was

to send me to the city!

1.Why did Issumboshi’s grandfather become tired of feeding him?

A. Because he was a lazy boy

B. Because he was too weak

C. Because he was too small to do any farm work.

D. Because he was too strange to be useful.

2.Issumboshi was sent to the city in the hope that _______.

A. he would kill a giant B. he could find a job

C. he would find a warrior D. he would grow into a man of normal height

3.Why were the streets in the city empty?

A. People were afraid of the giant and hid

B. The giant had eaten all the people

C. People were frightened of Issumboshi and ran away.

D. Issumboshi was too short to see anybody.

4.The giant couldn’t get hold of Issumboshi because _______.

A. Issumboshi was hiding in a secret place B. the giant had no interest in eating him

C. Issumboshi was so small and quick D. the people in the city came to help

1.C 2.D 3.A 4.C 【解析】文章讲述了Issumboshi仅有一英寸高,他不能做任何农活,因此他的爷爷送他去城市,在城市里有一个大型怪物,其他人都不敢出门,他最后打败了怪物,人们都认为他是一个伟大的勇士,他感到很自豪,感觉自己高大了。 1.根据he was so small that he could not do any useful work on t...

William Shakespeare was born in 1564 in England. He had a sister, Joan, and several younger brothers. They were Gilbert, Richard and Edmund. After William's parents died, he and his sister lived with his mother's brother. At school, he liked watching plays. He decided to be an actor when he finished school at the age of 14.

At 28, he moved to London and joined a theater company which opened the Globe Theater in 1599. He became an actor and he also wrote plays. He usually acted his own plays. He__could__make__all__kinds__of__people__pleased. He not only acted in plays, but also wrote his own plays. He got almost no money from his writing, but he made a lot of money from acting.

Shakespeare died at the age of 52. He is a famous ________ in the world. In his whole life, William wrote 37 plays in all. He was the best playwright in England.

31题完成句子;32~33题简略回答问题;34题写下文中空缺处的一个单词;

35题将文中画线句子译成汉语。

1.When William Shakespeare was at the age of 14, he liked ________.

2.How many younger brothers did William Shakespeare have?

_______________________________________________________________________

3.What was William Shakespeare?

_______________________________________________________________

4.________________________________________________________________________

5.________________________________________________________________________

1.watching plays/to watch plays 2.3/Three. 3.He was a great writer and actor. 4.writer 5.他能让各种各样的人高兴。 【解析】我们都知道莎士比亚,他是英国著名的剧作家。其实他也是一个演员,他通常表演自己写的戏剧。这篇短文中给我们介绍了莎士比亚的生平,我们可以更多的了解这个著名的人物。...

Parents often believe that they have a good relationship with their teenagers. But during the summer vacation in 2017. Joanna and Henry noticed a change in their son: suddenly he seemed to be talking far more to his friends than to his parents. "The door to his room is always shut, "Joanna noted

Tina and Mark noticed similar changes in their 14-year-old daughter. "She used to sit with me on the sofa and talk, "said Mark. "Now we joke that she does this only when she wants something. Sometimes she wants to be treated like a little girl and sometimes like a young lady.”

Before age 11,children like to tell their parents what’s on their minds. ”in fact, parents are first on the list, "said Michael Riera , writer of Uncommon Sense for Parents with Teenagers.“This completely changes during the ten years, "Riera explained. "They talk to their friends first, then maybe their teachers, and their parents- last.”

To break down the wall of silence, parents should create chances to understand what their children want to say, and try to find ways to talk and write to them. And they must give their children a mental (心灵)break, for children also need freedom, though young. Another thing parents should remember is that to be a friend, not a manager, with their children, is a better way to know them.

1.“The door to his room is always shut "means that .

A. the son is busy with his homework

B. the son doesn’t want to talk to his parents

C. the son needs some sleep

2.What troubles Tina and Mark most is that their daughter .

A. only talks to her teachers

B. asks for too much money

C. talks little in class

D. talks with them only when she wants something

3.Who do teenagers talk to first when they have problems in Michael Riera's opinion?

A. Friends B. Teachers

C. Parents D. Brothers and sisters

4.According to the last paragraph, what advice does the writer give to parents?

A. Be a manager with your children B. Never talk too much to your children

C. Be a friend with your children D. Give your children whatever they want

1.B 2.D 3.A 4.C 【解析】本文讲述了现在的父母亲不理解孩子的心理的变化,并向父母亲提出了建议。 1.细节理解题。从文章suddenly he seemed to be talking far more to his friends than to his parents.可知他们的儿子跟他的朋友交流的更多了,而与父母交流少了,所以此处的意思是不愿和父母亲...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网