题目内容

【题目】

ROB AND LESLEY

Welcome you to a friendly family—run pub

FREE HOUSE

18 Brinkley Rd Dallingham. Near Newmarket Tel: 01638 507327

Beer Festival 29 April2 May

ALWAYS AVAILABLE

Adanms best Bitter, Broadside & Guest Beers

Traditional Pub Food served Mon.Fri. 12:00 p.m.2:00p.m.

Opening Time

Monday to Friday 11:00 a.m2:30 p.m. & 5:00 p.m.l 1:00 p.m.

Saturday 11:00 a.m.11:00 p.m. Sunday 12:00 p.m.2:30 p.m. & 7 p.m.10:30 p.m.

Note: pub酒馆 beer啤酒

1“THE BOOT” in the information probably refers to ___________ .

A.a magazineB.a kind of beerC.a kind of houseD.a family pub

2The Beer Festival lasts(持续) ___________ .

A.three daysB.four daysC.five daysD.six days

3If you want to enjoy the traditional pub food, you can go to the pub at ___________ .

A.11:00 a.m-12:00 p.m. on MondayB.12:00 p.m.-2:00 p.m. on Thursday

C.2:30 p.m.-5:00 p.m. on WednesdayD.5:00 a.m.-l 1:00 a.m. on Friday

4About the pub, we can know each of the following EXCEPT ___________ .

A.the addressB.the telephone number

C.the price of the beerD.the way of running

5It’s clear that ___________ according to the information.

A.during the Beer Festival, guests can easily enjoy the beer Broadside

B.during the Beer Festival, all the beer and food are free

C.the pub runs only from Monday to Friday

D.four kinds of beer are mentioned(被提到)

【答案】

1D

2B

3B

4C

5A

【解析】

短文大意:本文是一则家庭酒吧的广告信息,包括地址、电话、啤酒节和食品供应等。

1题意:“THE BOOT”在信息中可能指的是 。考查细节理解。根据上文Welcome you to a friendly family-run pub欢迎来到友好的家庭酒吧,可知是指家庭酒吧,故选D

2题意:啤酒节持续4天。考查细节理解。根据Beer Festival 29 April2 May啤酒节429~ 52日,可知啤酒节举办4天,故选B

3题意:如果你想享受传统的酒吧食物,你可以在周四中午12点至下午2点去酒吧。考查细节理解。根据Traditional Pub Food served Mon.Fri. 12:00 p.m.2:00p.m. 传统的酒吧食物在星期一到星期五的中午12点至下午2点供应,可知12:00 p.m.-2:00 p.m. on Thursday符合题意,故选B

4题意:在酒吧里,除了_______以外,我们可以知道下列每一项。考查细节理解。A. 地址;B. 电话号码;C. 啤酒的价格;D. 运行方式。根据18 Brinkley Rd Dallingham. Near Newmarket (地址)Tel: 01638 507327(联系电话)可知AB正确,根据Traditional Pub Food served Mon.Fri. 12:00 p.m.2:00p.m.Opening Time可知D项正确;Welcome you to a friendly family-run pub有家庭经营。文中没有提及啤酒的价格,故选C

5题意:很明显,在啤酒节期间,客人可以很容易地享受啤酒。考查细节理解。A. 在啤酒节期间,客人可以很容易地享受啤酒;根据Adanms best Bitter, Broadside & Guest Beers可知说法正确。B. 在啤酒节期间,所有的啤酒和食物都是免费的;根据FREE HOUSE可知说法错误。C. 这家酒吧只从星期一到星期五营业;根据Saturday 11:00 a.m.11:00 p.m. /Sunday 12:00 p.m.2:30 p.m. & 7 p.m.10:30 p.m.可知说法错误。D. 提到了四种啤酒;根据Adanms best Bitter, Broadside & Guest Beers可知说法错误。综合以上分析,故选A

本文是一则家庭酒吧的广告信息,内容简单,难度不大,只要认真阅读短文,各个小题都能在文中找到适当依据,结合前后联系,就能顺利选出正确答案。例如小题2,问啤酒节持续几天,考查细节理解;根据Beer Festival 29 April2 May啤酒节429~ 52日,可知啤酒节举办4天,故选B

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网