题目内容
【题目】阅读短文, 选择正确答案。
A
I am an English girl. My name is Kate Green. I am thirteen. I am at school now. Look! This is my school. It is Hongda School. I am in Class Eight. I am in Row Four. I am in Team Six. I am Number Five. At school I have a good friend. She is a girl, too. Her name is Ann. She isn’t at school today. I think she is at home. My teacher's name is Mr. Smith. He is a very good teacher. Today he wears (穿) a new T-shirt. He looks very young. I don't know his age. But I think he is old, because (因为)he has a son and a daughter. His son is a doctor and his daughter is a policewoman.
(1)Kate Green is _______.
A.an English
B.twelve
C.a student
D.a Chinese boy
(2)Kate Green is in Team _______ and Number _______ .
A.8; 4
B.5; 5
C.6; 5
D.4; 5
(3)Kate's good friend is _______ today.
A.at school
B.Mr. Smiths
C.at home
D.a boy
(4)Mr. Smith is _______.
A.an old teacher
B.young
C.not at school
D.a policeman
(5)How many people are mentioned(提及) in this passage?
A.Three.
B.Four.
C.Five.
D.Six.
【答案】
(1)C
(2)C
(3)C
(4)A
(5)C
【解析】(1)推理判断。根据第一句可知凯特是一个应该女孩可知A表达不完整,D错误;根据I am thirteen可知B错误;根据I am at school now.可知她是个学生。故选C。
(2)细节理解。根据I am in Team Six. I am Number Five.可知C正确。
(3)细节理解。根据She isn't at school today. I think she is at home可知C正确。
(4)推理判断。根据He looks very young. I don’t know his age. But I think he is old, because (因为)he has a son and a daughter.可知史密斯先生看起来年轻但是已经有儿有女,所以应该是一位老教师。故选A。
(5)细节理解。文中提到了作者自己Kate;她的朋友Ann;她的老师Smith;Smith的儿子和女儿共5个人,故选C。
【题目】选词填空。根据短文内容,选出适当的单词或短语,把其前面的字母序号填入空白处,使语意通顺完整。每个选项只用一次。
A. couldn't B. seventh C. won D. quickly E. without |
When Helen was in the grade, she joined the city competition. She practiced dancing five hours every day and her dancing teacher came four times a week to help her. Then the big day finally .She was so nervous when they called her name. She went up and started to dance. she was dancing, everyone sat quietly and watched carefully. She danced making any mistakes. Then she waited for them to called out the of the competition. When she heard her name, her heart was beating so that she thought she would stop breathing. She believe it. She the first place in the city dancing competition. It was the happiest day of her life.