题目内容

【题目】 Have your parents told you that you'll lose all your teeth if you eat too much chocolate? Chocolate may well taste good, but it has a ______________ bad reputation ( 名声). However, ____________ you return that box of chocolates you have just been given, here are some facts about chocolate that should cheer _____________up.

First of all, although chocolate is high _____________ sugar, eating it does not always lead to____________ bad teeth. This is because it melts quickly in your mouth, _____________ little time for harmful things to attack your teeth. If you brush them regularly, you _____________ have a problem.

You may be wondering about _________effect on your skin. Bad skin isn’t caused by chocolate itself, but by the milk that it _______________ with. Some people even say________________ chocolate can help your skin look better, but not everyone believes that's true. And here _________________some more good news: there's a great deal ________________ caffeine ( ) in a cup of coffee than in________________small bar of chocolate, so chocolate won't keep you ________________ at night.

So if you love chocolate, don't worry. Eating a bit _____________ time to time will not do you any harm.

1A.prettyB.prettilyC.prettierD.prettiest

2A.whenB.afterC.beforeD.if

3A.yourselfB.youC.yourD.yours

4A.withB.onC.atD.in

5A.haveB.hasC.havingD.had

6A.leavesB.leavingC.leftD.to leave

7A.won’tB.don’tC.didn’tD.haven’t

8A.theirB.theyC.it’sD.its

9A.mixesB.is mixedC.will mixD.mix

10A.whatB.howC.thatD.why

11A.isB.areC.wasD.were

12A.manyB.muchC.lessD.more

13A.theB.aC.anD./

14A.awakeB.wakeC.wakingD.woken

15A.atB.inC.betweenD.from

【答案】

1A

2C

3B

4D

5C

6B

7A

8D

9B

10C

11A

12D

13B

14A

15D

【解析】

文章大意:如果你吃得太多巧克力,你可能会掉牙齿。巧克力的名声很差。如果你吃完巧克力后刷牙,那么它对牙齿就没有害处。皮肤不好也不是巧克力引起的。而且,巧克力不会让你晚上睡不着觉。

1句意:巧克力也许味道很好,但它的名声很坏。

A. 相当,十分,非常;B.漂亮地;C.更漂亮的;D.最漂亮的。根据空前不定冠词a和空后bad reputation可知,此空应填副词,根据句意可知,此空是相当,十分,非常的意思,应填pretty作副词修饰形容词,故选A

2句意:然而,在你还回刚给你的那盒巧克力之前,这里有一些关于巧克力的事实应该让你高兴起来。

A. when 何时;B. after在…后;C. before在…之前;D. if如果。根据句意可知,此空是在…之前的意思,应填before,故选C

3句意:然而,在你还回刚给你的那盒巧克力之前,这里有一些关于巧克力的事实应该让你高兴起来。

A. yourself你自己,反身代词;B. you你,你们,主格或宾格;C. your你的,你们的,形容词性物主代词;D. yours你的,你们的,名词性物主代词。根据动词短语cheer up可知,要用宾格,此空故填you,故选B

4句意:首先,虽然巧克力含糖量很高,但吃巧克力并不总是导致牙齿不好。

A. with和…在一起;B. on……上;C. at……点;D. in……里。根据空后sugar可知,此空应填介词,根据句意可知,此空是富含糖的意思,固定搭配be high in 富含,空格应填in,故选D

5句意:首先,虽然巧克力含糖量很高,但吃巧克力并不总是导致牙齿不好。

A. have动词原形;B. has动词的第三人称单数形式;C. having现在分词或动名词;D. had动词的过去式或过去分词。根据空前介词to可知,此空应填名词、代词、动名词,此空应填having,故填C

6句意:这是因为它在你的嘴里融化得很快,只剩下很少的时间让有害物质侵蚀你的牙齿。

A. leaves 动词的第三人称单数形式;B. leaving现在分词或动名词;C. left 过去式或过去分词;D. to leave动词不定式。根据空后little time可知,此空应填现在分词表示结果,此空故填leaving,故选B

7句意:如果你经常刷牙,就不会有问题。

A. won't一般将来时态的否定形式;B. don't一般现在时态的否定形式;C. didn't一般过去时态的否定形式;D. haven't现在完成时态的否定形式。此句是条件状语从句,主将从现,此空故填won't,故选A

8句意:你可能想知道它对皮肤的影响。

A. their形容词性物主代词,他们的;B. they主格,他们;C. its它是;D. its它的,形容词性物主代词或名词性物主代词。根据空后名词effect 可知,此空应填形容词性物主代词,根据句意可知,此空是它的意思,应填its,故选D

9句意:坏皮肤不是巧克力本身造成的,而是巧克力和牛奶混合而成的。

A. mixes一般现在时态的第三人称单数形式;B. is mixed一般现在时态的被动语态;C. will mix 一般将来时态形式;D. mix动词原形,根据空前by the milk that it 可知,根据句意,此空是被混合的意思,应填is mixed,故选B

10句意:有些人甚至会说“巧克力”可以帮助你的皮肤看起来更好,但并不是每个人都相信这是真的。

A.什么;B.怎么;C.那;D.为什么。根据空前Some people even say 可知,此句是宾语从句,空后是陈述句,此空应填that引导,故选C

11句意:这里有一个好消息:

A. is一般现在时态的第三人称单数形式;B. are一般现在时态;C. was一般过去时态的第三人称单数形式;D. were一般过去时态。此句是倒装句,根据空后some more good news 可知,news 是不可数名词,Here be句型中be动词和后面的名词保持一致,此空应填is,故选A

12句意:一杯咖啡里的咖啡因含量比一小块巧克力还多,所以巧克力不会让你晚上睡不着觉。

A. many 修饰可数名词的复数形式;B. much修饰不可数名词;C. less较少的,比较级;D. more更多的,比较级。根据后面than可知,此空应填比较级,根据句意,此空是更多的意思,应填 more,故选D

13句意:一杯咖啡里的咖啡因含量比一小块巧克力还多,所以巧克力不会让你晚上睡不着觉。

A. the定冠词;B. a不定冠词,要用在辅音音素前;C. an不定冠词,要用在元音音素前;D. /零冠词。根据空后small bar of chocolate 可知,此空应填a,故选B

14句意:一杯咖啡里的咖啡因含量比一小块巧克力还多,所以巧克力不会让你晚上睡不着觉。

A. awake形容词,醒着的;B. wake动词原形;C. waking现在分词或动名词;D. woken 过去分词。根据空前keep 可知,此空应填形容词,保持某种状态,根据句意,此空是醒着的意思,应填awake,故选A

15句意:偶尔吃点东西对你没有任何伤害。

A. at ……点;B. in……里;C. between在…中间;D. from从…起,始于。根据固定短语from time to time有时,偶尔。可知,根据句意,此空是有时,偶尔的意思,此空应填from,故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Jacques Cousteau loved the sea. He spent his whole life exploring it. He wanted to share its beauty with the world. Growing up in France, little Jacques was _______ and sick. Doctors encouraged him to swim to build up his strength. He discovered that he loved the water. A friend gave him a pair of goggles so that he could see underwater. Those goggles changed his life forever.Cousteau wanted to stay underwater _______ to see even more. The diving suits of his day were heavy and big.They didn’t _______ much freedom of movement, and an air hose connected the diver to a boat.

Cousteau and his friend Emile created a breathing device they called the Aqua-lung. It was the first machine that would let a diver breathe _______ for a long time. Now Cousteau was free to explore. A silent world opened up to him. Cousteau bought a boat and sailed all over the world. “What is a scientist after all? It is a curious man looking through a keyhole, the keyhole of nature, trying to know what's going on.”Cousteau explored the freezing waters of Antarctica and found them _______whales and squid. Jacques Cousteau was the world’s king of the oceans. He produced fifty books, two encyclopedias, and dozens of documentary films. His TV series, The Undersea World of Jacques Cousteau,brought whales, octopuses, otters, and dolphins right into people’s living rooms.

While exploring off the coast of Australia, Cousteau and his crew saw coral reefs, kelp forests, and sponge gardens. They came face to face with the leafy sea dragon. Cousteau created the Cousteau Society. This group teaches people about ocean life and keeping our seas away from _______. Jacques Cousteau loved the sea. He shared its beauty with the world so that everyone could love and care for it, too.

1A.worriedB.weakC.wrongD.wise

2A.longerB.healthierC.higherD.wider

3A.affordB.appearC.allowD.achieve

4A.undergroundB.underwaterC.understandD.underway

5A.fond ofB.familiar withC.full ofD.proud of

6A.problemB.promiseC.progressD.pollution

【题目】 Wassily Kandinsky was a Russian painter. He developed a way of painting called abstract art. This art uses colours, shapes and lines. He had many ideas about colour. He believed that colous communicated certain qualities and that the colours that surround us have a powerful influence on us. Most of us have a favourite colour and this favourite colour makes us feel good, too.

Kandinsky thought that yellow was a warm exciting colour that could make us feel happy. In comparison, blue was a peaceful color that could make a person feel more relaxed. The colour green brings peace and stillness and makes us feel close to nature. White he thought was a colour associated with harmony, silence and cleanliness while black was linked to grief darkness and the unknown, Red can boost our energy and is linked to improving confidence. Orange is a healthy colour with a fun side to it. Schools use bright colours to encourage children to take part in activity and learning.

Age influences our choice of favourite colours. Children like the colour yellow. As children become adults, yellow becomes less popular as a favourie colour. Older people seem to like blues and purples more than reds and oranges. This kind of knowledge about colours can be powerful in advertising and website design. It can have an effect on the success of these with their readers. If you are designing a website for children, the colour yellow would probably make it more successful. If you are designing a website for older people, the use of blues and purples would make it more successful than the use of yellow. It would seem that the power of colour is interesting as a subject.

Colours seem to influence more than we could imagine in our lives. It is interesting to note that different colours have different meanings in different cultures. Red is often thought of as the colour of danger, love and passion (激情) in the West. In China, red represents good luck, South Africa, it is the colour associated with death. In Western cultures, black is the colour associated with death, while in Japan, white is the colour of death. Purple is the colour of death in Thailand, but in the West, it is the colour of royalty, wealth and luxury.

1Who developed a way of painting call abstract art?

________________________________________________________

2Did Wassily Kandinsky believe the colours that surround us have a powerful influence on us?

________________________________________________________

3According to Kandinsky, if you want to be relaxed, what colour would you choose?

_________________________________________________________

4Why do advertising and website design use different colours for different readers?

_________________________________________________________

5How can a website attract older people more according to the passage?

_________________________________________________________

6"Red is often thought of as the colour of danger, love and passion in the West." Which one of the three ideas do you agree with here in China? Try to give an example.

_________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网