题目内容

【题目】 There are some famous animal stars on the Internet. They are very popular and have many fans. Would you like to know something about them?

Grumpy Cat, the US

Grumpy Cat’s name is Tardar Sauce. She became famous online because of her funny and angry face. In fact, the cat was born with a disease, which gave her a grumpy(脾气坏的) face. The pictures of her face were on many things like T-shirts, calendars and cups. She was even on TV shows and in a film. All these have earned her at least 3 million fans !

Loki, the US

Loki is a wolf dog. Loki's owner Kelly Lund often takes him on outdoor trips. They camp and hike among many mountains, waterfalls and lakes. They also do some extreme sports like skiing and snowboarding. Lund created a page for Loki on the Internet, and the dog has caught the hearts of about 2,000,000 fan.

PuiPui, Japan

PuiPui, a very fashion rabbit, may surprise you. He is famous for his amazing wardrobe (全部衣物). His owner makes many clothes for him by hand. This gives PuiPui over 24,000 followers on the Internet.

Vonnegut, Australia

If you think that a parrot can only repeat the words of others, think again. Vonnegut can help his owner wash, hang and fold clothes with his mouth. He likes to put everything in place. Vonnegut's special skills give him more than 4000 followers on the Internet.

根据材料内容选择最佳答案。

1______come from the same country.

A.Grumpy Cat and PuiPuiB.Loki and Vonnegut

C.PuiPui and VonnegutD.Grumpy Cat and Loki

2PuiPui has fans on the Internet.

A.at least 3 000,000B.about 2,000,000

C.over 24,000D.more than 4000

3Which of the following is TRUE?

A.Tardar Sauce looks funny when she is angry.

B.Loki often does exercise with his owner.

C.PuiPui's owner buys many clothes for him.

D.Vonnegut can help do homework.

4What do the four animals have in common?

A.They can make money for their owners.

B.They are famous animal stars on the Internet.

C.They are all born with a disease.

D.They try all kinds of sports by themselves.

5Where can we probably read the text?

A.A science report.B.An exercise book.

C.A magazine about animals.D.A technology newspaper.

【答案】

1D

2C

3A

4B

5C

【解析】

文章大意:短文主要介绍了几个网红动物的情况。

1细节理解题。根据文中Grumpy Cat, the USLoki. the US可知,这只脾气暴躁的猫和叫洛基的狼狗都是美国的,故答案为D

2细节理解题。根据文中This gives PuiPui over 24,000 followers on the Internet.可知,PuiPui在网上有超过24000多粉丝,故答案为C

3细节理解题。根据文中She became famous online because of her funny and angry face.因为她那滑稽而愤怒的脸,她在网上出名了可知,A正确;根据文中They also do some extreme sports like skiing and snowboarding.他们还做一些极限运动,如滑雪和滑雪板可知,B项错误;根据文中His owner makes many clothes for him by hand.他的主人手工给他做了许多衣服可知,故C项错误;根据文中Vonnegut can help his owner wash, hang and fold clothes with his mouth. Vonnegut可以帮主人用嘴洗衣服、晾衣服、叠衣服可知,D项错误,故答案为A

4细节理解题。根据文章首句There are some famous animal stars on the Internet.可知,短文要介绍的这四种动物都是网上有名的动物明星,故答案为B

5主旨大意题。根据短文大意“短文主要介绍了几个网红动物的情况”可知,我们可能在动物杂志中读到这篇文章,故答案为C

练习册系列答案
相关题目

【题目】语法填空

“I’m going shopping in the village,” George’s mother said to George on Saturday morning. “So be a good boy and don’t get into trouble. And don’t forget ___________good care of Grandma.” Then she went out.

Grandma was sleeping in the chair by the window when she opened one little eye and said, “Now you heard ___________your mother said, George.”

“Yes, Grandma,” George said.

George was bored to tears. He didn’t have a brother or a sister. His father was a farmer, and the farm they lived on was miles away from anywhere, ___________there were never any children to play with. He was tired of staring at ___________pigs, hens, cows and sheep. He was especially tired of living in the house with his grandma. Looking after her all by himself was hardly ___________way to spend a Saturday morning.

“Go and make me a cup of tea for a start, ___________sugar and milk,” Grandma said.

Most grandmothers are lovely, kind and helpful old ladies, but not this one. George’s grandma was a woman ___________was always complaining about something or other. She spent all day sitting on her chair by the window. George ___________that Grandma used to be a gentle lady, but as she grew older, she was not able to look after herself and even worse, she was easy to get angry.

“We should be nice to the old, George,” his mother always told him.

Thinking of this, George ___________into the kitchen and made Grandma a cup of tea with a teabag. He put one spoon of sugar and some milk in it. He stirred(搅动) the tea well and carried it into the living room ____________.

1A.takeB.takingC.to takeD.takes

2A.thatB.whatC.whereD.which

3A.butB.ifC.orD.so

4A.hundredB.hundredsC.hundred ofD.hundreds of

5A.an excitingB.a more excitingC.a most excitingD.the most exciting

6A.inB.withC.ofD.for

7A.whoB.whichC.whereD.when

8A.tellB.toldC.was toldD.has told

9A.goesB.wentC.will goD.has gone

10A.careB.carefulC.carefullyD.careless

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网