题目内容

【题目】Look! The President to us with a smile.

A. waves B. waved C. will wave D. is waving

【答案】D

【解析】句意:看!总统正向我们招手微笑。Look! 是现在进行时态的标志词,其构成为am/is/are+doing,故答案为D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】

People in different countries speak different languages. But is there a language that can be understood by everyone in the world? If there is, the answer might be EMOJIS(表情符号).

Emojis are a kind of special language. Pictures are used to put meaning across. A group called the Unicode Consortium works on choosing emojis. It has added new emojis every year since 2014. They show what people think about and like.

Emojis can be used to represent(代表) different groups of people. In 2015, emoji faces with different skin tones(肤色) were added. In 2016, different jobs were added , such as doctor, police officer and painter. This year, emojis of disabled people were added including emojis of blind people and people in wheelchairs.

But there is also more to emojis. They can also refer to(指的是) pop culture and new cultural trends(潮流).

New emojis in 2019 also include several animals, such as sloths(树懒) and flamingos(火烈鸟). These animals are not very common, but are known to many people. For example, sloths have become popular because of the 2016 film Zootopia(《疯狂动物城》). Many fashion designers(设计师) have included flamingos in their designs in recent years. This animal makes people feel like they’re on a vacation.

It seems that emojis are a mirror of the world we live in. It will be interesting to see how they change and grow in the years to come.

1Emojis use to express ideas.

A. musicB. soundsC. wordsD. pictures

2What does the underlined word “it” in Paragraph 2 refer to?

A. The Unicode Consortium.B. An emoji.C. A country.D. A language.

3In which year were emojis of disabled people added?

A. In 2014.B. In 2015.C. In 2016.D. In 2019.

4According to the passage, emojis include the following EXCEPT .

A. people with different skin tonesB. popular films

C. some interesting animalsD. different jobs

5Which sentence is Not True according to the passage?

A. People all over the world might understand emojis.

B. Emojis can represent pop culture.

C. Many fashion designers used sloths in their works.

D. Emojis are changing and growing every year.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网