题目内容

【题目】阅读短文,下列问题
Most people in the office have a boss ( 老板 ) . So do I ( 我也是 ). But my boss is a little unusual. What’s unusual about him? It’s a big dog. Many men have dogs, but few men bring their dogs to the office every day. My boss's dog. Robinson, is big and brown. My boss brings him to work every day. He takes the dog to meetings and he takes the dog to lunch. When there is a telephone call for my boss, I always know if he is in the office. I only look under his desk. If I see something brown and hairy ( 毛茸茸的 ) under it, I know my boss is somewhere in the office. Ifthere is no dog, I know my boss is out.
(1)People ______ bring dogs to the office.
A.usually
B.often
C.seldom
D.sometimes
(2)My boss is Robinson's _______.
A.boss
B.master(主人)
C.classmate
D.teacher
(3)Robinson goes to meetings ______ my boss.
A.for
B.without
C.instead of (代替).
D.with
(4)Robinson is always under the desk if the boss is ________.
A.in the office
B.at meetings
C.out of the office
D.out of work
(5)The passage tells us the boss _____the dog very much.
A.looks like
B.hates
C.likes
D.trusts(信任)

【答案】
(1)C
(2)B
(3)D
(4)A
(5)C
【解析】
(1)细节理解题。根据Many men have dogs, but few men bring their dogs to the office every day. 可知选 C。
(2)细节理解题。根据My boss's dog. Robinson, is big and brown. My boss brings him to work every day. 可知答案是B。
(3)细节理解题。根据He takes the dog to meetings and he takes the dog to lunch. 可知答案是D。
(4)细节理解题。根据I only look under his desk. If I see something brown and hairy ( 毛茸茸的 ) under it, I know my boss is somewhere in the office. Ifthere is no dog, I know my boss is out.可知答案是A。
(5)通读全文可知“老板非常爱他的狗狗。”故选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】完形填空
Monty was the son of a horse trainer. When he was in his ninth grade, he was asked to write a 1 about what he wanted to be and do when he grew up.
That night he wrote a seven-page paper saying that someday he’d 2 a horse ranch (牧场). He wrote about his dream and he 3 drew a picture of a 200-acre(英里) ranch with all the buildings.
He put his 4 into the project and the next day he handed it in 5 his teacher. Two days later he received his paper back. On the front page was a large red F with a 6 that read, “See me after class. ”
The boy with the dream went to see the teacher after class and asked, “ 7 did I receive an F? ”
The teacher said, “That is an 8 dream for a young boy like you. You come from a poor family. Owning a horse ranch needs a lot of 9 . You have to buy the land. You have to pay for other things. There is no 10 you could ever do it. ” Then the teacher added, “ 11 you rewrite this paper with a more realistic goal(更现实的目标), I will make your grade better. ”
The boy went home and thought about 12 long and hard. He asked his father what he should do. His father said, “Look, son, you have to make up your own mind on this. However, I think it is a very important 13 for you. ”
Finally, after sitting with it for a week, the boy turned in the 14paper, making no changes at all. He said to the teacher, “You can keep the F and I’ll keep my 15 . ”
(1)A.speech B.paper C.notice D.note
(2)A.paint B.win C.own D.sell
(3)A.just B.almost C.ever D.even
(4)A.heart B.life C.advice D.trust
(5)A.to B.with C.from D.for
(6)A.word B.letter C.note D.post
(7)A.How B.Why C.When D.Where
(8)A.unusual B.unforgettable C.unimportant D.unrealistic
(9)A.money B.time C.space D.effort
(10)A.wonder B.way C.problem D.matter
(11)A.Though B.Since C.Until D.If
(12)A.himself B.him C.it D.itself
(13)A.change B.gift C.message D.decision
(14)A.long B.thick C.same D.correct
(15)A.grade B.dream C.duty D.secret

【题目】根据短文内容,完成句子。

Travel can teach kids more than a textbook. Travelling with kids is good for them. They can find new interests. Travel makes information alive for kids, and makes it much more exciting than studying textbooks or doing experiments in the laboratory. While travelling, they learn how to deal with new situations, and communicate with other people. They learn patience, because sometimes it takes a long time to get to some exciting or interesting places.

I’ve been travelling since I was seven years old. For me, to stop travelling would be like taking something away from my soul(灵魂). I can’t live without travelling. Some people think it’s hard to travel after having kids. But in my opinion, when people become parents, it doesn’t mean they can’t travel any more. My children have been travelling since they were three weeks old.

Bringing a new life into the world comes with many responsibilities(责任)and I’d love to be a good mother. One of my duties is to educate my children. I’m so thankful that my parents took me on family trips when I was young. I’ve learned that the outside world is more colorful than the little one I was living in. Of course, I want to pass these travel experiences on to my children.

I value the memories I have travelling with my children. I’m sure they will always remember them in their lives.

【1】Travel can teach kids more than .Travelling with kids is good for them. They can find and many other exciting things.

【2】Whie travelling, children can learn to new situations , and other people,

【3】The writer herself has been traveling at the age of .She thinks that she can’t live if she .

【4】Thanks to(多亏) ,the writer began to travel when she was young ,and she learned that the outside world was very .

【5】The memories of traveling with her parents is so that the writer wants to pass the travel on to her children.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网