题目内容
【题目】阅读理解。
B![]()
Room Service![]()
Offer the service 24 hours a day.
Phone the Information Desk, and your message will be passed on to the room waiter.
Dining Room![]()
Breakfast: 8:00 - 9:30
(Tips: The room waiter may bring breakfast to your room at any time after 7:00 am. If you need it, please fill in a card and hang it outside your door before 6:00 am.)
Lunch: 12:00 am – 2:00 pm
Dinner: 6:30 pm – 8:30 pm
Telephones![]()
Dial “0” for the Information Desk to put you through with the room waiter. Tell the Information Desk if the morning calls are needed.
Stop & Coffee House ![]()
Business hours:
Shop: 9:00 am – 5:30 pm
Coffee House: 12:00 am – 2:00 pm
8:00 pm – 1: 30 am
Other Services![]()
Hot water: It is offered 24 hours.
Cinema: Films begins at 7:00 pm on Sundays and Wednesdays.
Swimming pool: Enjoy yourself at any time if you like. It’s free.
(1)When can you get the room service?
A.Only at midnight.
B.Any time during a day.
C.Before 12:00 am.
D.After 12 am.
(2)If you want to have breakfast at 7:15 am, what should you do?
A.Phone the Information Desk.
B.Go to the coffee house to have it.
C.Go to the hotel dining room.
D.Put a card outside your room before 6:00 am.
(3)If you want to have a two-hour business talk in the coffee house, you may go there at .
A.10:00 am
B.11:30 am
C.12:00 am
D.1:00 am
(4)The service guide tells us that you can at any time in the hotel.
A.go swimming
B.go shopping
C.see a film
D.go to the coffee house
(5)You can most probably see the service guide .
A.in a hotel dining room
B.in a bedroom of a small family hotel
C.in a bedroom of a large hotel
D.in a hotel shop
【答案】
(1)B
(2)D
(3)C
(4)A
(5)C
【解析】这是一篇广告类阅读的文章。本文主要介绍了好莱坞旅馆的服务指南。
(1)B 考查细节理解题。根据广告中Room Service第一句Offer the service 24 hours a day.(一天24小时提供服务)可知选B.
(2)D 考查细节理解题。根据广告中Dining Room Breakfast中的(tips小提示)可知七点以后服务员任何时候可以把早餐送到你房间,但是需要六点前把写好的卡片悬挂在门的外边;故选D。
(3)C考查细节理解题。根据广告中Shop & Coffee House Coffee House:12:00a.m.-2:00p.m. 8:00p.m.-1:30a.m.可知如果你在咖啡馆有两个小时的商业会谈,你可以在12点到达那里,选C。
(4)A考查细节理解题。根据Other Service中Swimming Pool:Enjoy yourself at any time if you like. It isfree.可知选A。
(5)C考查综合理解题。A.在一个旅馆餐厅里;B.在一个小的家庭旅馆房间里;C.在一个大旅馆的房间里;D.在一家旅馆商店里。根据好莱坞旅馆的服务指南可以看出好莱坞旅馆是个大旅馆,结合我们的常识可知选C。