题目内容
【题目】 Are you looking for a job? Do you want to rent a house? Would you like to buy or sell second-hand goods? Welcome to visit ganji.com.
| English Books about Chinese Culture for Sale I have several English books about China and Chinese culture to sell. I hope you will find these books are useful to learn Chinese culture, such as China 2008, The Art of Chinese Painting, etc. All of the books are free for mail in Beijing. My tel: 6537-7095 My email: hanmei-samil@hotmail.com |
| Second-hand Books Wanted Give a new life to your old books, share your experience and moments you have had with them. If you want and need to find the place for your books, I am here to buy second-hand books. My Tel: 6632-8862 |
| Toys for sale Toys Special Toys with YELLOW label: 40%-60%discount Toys with RED label: 70%-80% discount PARTY COSTUME For any occasion! Different sizes for anyone! 40%-50% discount! TEL:6234-7668 FAX: 6234-7666 Open every Tuesday to Sunday, 11a.m.-8p.m. |
| House for rent The big house with a big yard, for big families. Four bedrooms, three bathrooms, a big living room, a great kitchen, a garage. Only $1,000 a month. Call Mrs Smith at 6234-0987 |
【1】We can’t buy toys and costumes at a discount on__________.
A. Monday B. Tuesday C. Friday D. Sunday
【2】You want to buy a toy with yellow label and its price is $20. if you can get it at a discount, you need to pay __________.
A. $ 20 B. $14-$16 C. $8-$12 D. $4-$6
【3】You can find something about _________ in English Books about Chinese Culture.
A. doing business successfully
B. learning Chinese in a short time
C. UFO
D. the story of Silk Road
【4】, If you want to deal with some old books , which number will you call?
A. 6537-7095 B. 6632-8862
C. 6234-7668 D. 6234-0987
【5】which of the following is NOT right according to the advertisement?
A. The house for rent is very big with a yard.
B. The books about Chinese culture are not free for mail to Guangzhou.
C. If you want to rent the House, you need to pay $1,000 a year.
D. If you want to take part in a party, you can call 6234-7668 for clothes.
【答案】
【1】A
【2】C
【3】D
【4】B
【5】C
【解析】
试题分析:这是一篇关于租房子房子;找工作;买卖二手货的广告;你可以通过赶集网来了解这些。
【1】A细节理解题。根据第三个广告中Open every Tuesday to Sunday, 11a.m.-8p.m.可知不能在星期一买玩具和套装。故选A
【2】C细节理解题。根据第三个广告Toys with YELLOW label;40%-60%discount可知在这买可以花费8或12美元。故选C。
【3】D细节理解题。根据第一组广告I have several English books about China and Chinese culture to sell。可知可以找到关于中国的丝绸之路的内容。故选B
【4】B细节理解题:根据第三个广告My Tel: 6632-8862.可知如果你想处理一些旧书你可以打这个电话6632-8862。故答案是B
【5】C细节理解题。通读整个广告可知只有C是错误的,根据第四个广告Only $1,000 a month. Call Mrs Smith at 6234-0987可知。故选C
【题目】
| She is Li Xinqi. Her English name’s Olivia. She is a lovely girl. She was born(出生) on January 12th, 2012 in USA. She is gymnastics champion(体操冠军) Li Xiaopeng and Angelita Li's daughter. In April, 2014, she goes to record the TV program(录制节目), "Dad came back". After that,she is loved by everyone. |
| The girl is Jia Yunxin. She was born on October 23rd, 2012 in Beijing. Her parents are Jia Nailiang and Li Xiaolu. They are actors(演员). She also comes to “Dad came back” in Zhejiang TV. She is very cute, sometimes gentle, sometimes tough(强硬的). People like her. |
| The boy is Du Yuqi, but we all call him “Uh huh”. He was born on the morning of September 19th, 2013 in Beijing. He is Du Jiang and Huo Siyan’s son. They are actors, too. He looks very handsome(帅), and he records “Dad came back” second season with his father. Everyone likes him very much. |
【1】How old is Olivia?
A. Two. B. Three. C. Four. D. Five.
【2】What’s the name of “Uh huh”?
A. Li Xinqi. B. Du Yuqi.
C. Jia Yunxin. D. Du Jiang.
【3】Which of the following is NOT TRUE?
A. They were born in Beijing.
B. They all record the program “Dad came back”.
C. Olivia’s parents aren’t actors.
D. People like them very much.