题目内容

【题目】 Many people around the world celebrate Halloween, which occurs annually on October 31. It was believed that the spirits of the dead could return to the Earth around that time every year, Halloween is now celebrated in many countries such as Australia, Canada, the United Kingdom and the United States. Immigrants(移民)from Scotland and Ireland brought the holiday to the United States. It is not a public holiday. Businesses have normal opening hours.

Adults may celebrate by watching horror films, holding costume parties or creating haunted houses or graveyards(墓地). Many children dress up in fancy costumes and visit other homes in the neighborhood. At each house, they ask for sweets, snacks or a small gift. If they do not get this, they will play tricks on the house owners. This is known as playing 'trick-or-treat' and is supposed to happen in a friendly way, with no mean tricks being carried out. However, if your children take part, it is important to be together with them and to check their treats' to make sure they are safe to eat or play with.

Some families carve lanterns with 'scary' faces out of pumpkins or other vegetables with hard peel to decorate their homes and gardens in Halloween style.

These were traditionally intended to ward off evil spirits There are many Halloween symbols. Symbols include animals, such as black cats, bats and spiders, and figures, such as ghosts, skeletons and witches. Pumpkins, cobwebs(蜘蛛网), graveyards, haunted houses and the colors green, orange, gray and black are also connected with Halloween. These symbols are used to decorate homes and party venues(聚会地点) and are seen on costumesgift paper, cards, cookies, cakes and candy.

1What does the underlined word ‘annually’ mean in Chinese?

A.通常B.总是C.每年D.一般

2What do we know about Halloween according to this passage?

A.Halloween originates(起源)from the United States.

B.Any trick on the house owners is allowed if they don't give children what they want.

C.Children usually go to play ‘trick or treat' without adults.

D.People continue working on Halloween.

3Adults don’t celebrate Halloween by___.

A.watching horror filmsB.holding costume parties

C.creating haunted houses or graveyardsD.playing ' trick-or-treat’

4According to the passage, some families carve lanterns with 'scary'

faces out of___.

A.pumpkinsB.tomatoesC.cabbageD.lettuce

5Where can we most possibly see the Halloween symbols?

A.In a decorated house on November 1 in the UK.

B.On a cobweb

C.At a New Year Party in China.

D.On grandma's birthday cake

【答案】

1C

2D

3D

4A

5A

【解析】

本文主要介绍了现在世界很多国家都在庆祝每年1031日的万圣节,以及介绍了万圣节的由来,以及在万圣节人们通常参与的一些活动。

1词义猜测题。根据文中Many people around the world celebrate Halloween, which occurs annually on October 31. It was believed that the spirits of the dead could return to the Earth around that time every year.世界各地的许多人都庆祝每年1031日的万圣节人们相信,每年的那个时候,死者的灵魂都会回到地球上可知,1031日是每年只有一天,所以前面的annually指的就是每一年的意思,所以这里选择C

2细节理解题。根据文中Immigrants(移民)from Scotland and Ireland brought the holiday to the United States.苏格兰和爱尔兰的移民把这个节日带到了美国可知,排除A;根据文中At each house, they ask for sweets, snacks or a small gift. If they do not get this, they will play tricks on the house owners. This is known as playing 'trick-or-treat' and is supposed to happen in a friendly way, with no mean tricks being carried out.每家每户都要糖果、零食或小礼物如果他们得不到这个,他们就会捉弄房主这被称为玩不给糖就捣蛋的游戏,应该以友好的方式进行,而不是恶作剧可知,排除B;根据文中if your children take part, it is important to be together with them and to check their treats' to make sure they are safe to eat or play with.如果你的孩子参加了,和他们在一起,检查他们的食物,确保他们可以安全的吃或者玩是很重要的。可知,排除C;根据文中It is not a public holiday. Businesses have normal opening hours.这不是公共假日营业时间正常。可知,D项是正确的,所以本题选择D

3细节理解题。根据文中Adults may celebrate by watching horror films, holding costume parties or creating haunted houses or graveyards(墓地).成年人可以通过观看恐怖电影、举办化妆舞会或创建鬼屋或墓地来庆祝可知,这里不包括D项,所以这里选择D

4细节理解题。根据文中Some families carve lanterns with 'scary' faces out of pumpkins or other vegetables with hard peel to decorate their homes and gardens in Halloween style.一些家庭用南瓜或其他带有硬皮的蔬菜雕刻出吓人的面容灯笼,以万圣节的风格装饰他们的家和花园。可知,选择A

5推断题。根据文中These symbols are used to decorate homes and party venues(聚会地点) and are seen on costumesgift paper, cards, cookies, cakes and candy.这些符号被用来装饰家庭和聚会场所,并出现在服装、礼品纸、卡片、饼干、蛋糕和糖果上。可知,最有可能出现的应该是111日在英国的一间装饰过的房子里,所以这里选择A

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Dear Mike

My deskmate lately told me that there are a lot of people in my class who have hated me for a long time. I thought about how I've behaved in the past, but I don't think I did anything wrong. I feel lonely and sad now. What should I do?

Julia,

Dear Julia

First, you should keep in mind that not everyone is going to like you all the time.Some people might even hate you for no reason at all. I know that sounds unfair, but that's just how some people are.

I will say this for you, it is not good to hear that your classmates supposedly(据说)dislike you. Why did I say“supposedly"? It's possible that your deskmate is lying to you. He or she might be the one who hates you. Your deskmate might be trying to trick you and make you feel bad.

On the other hand, it is also possible that you did something in the past that you don't quite remembersomething that made your classmates dislike you. Maybe you can have a chat with your teacher and ask him or her if you misbehaved or hurt someone in the past. However, I think it's more likely that your deskmate isn't being honest with you.

Mike

1What happened to Julia?

A.She did something wrong.

B.Her deskmate helped her.

C.She was told she was unpopular in class.

D.She had no friends.

2According to Mike, Julia's deskmate just might make her feel_____.

A.relaxedB.tiredC.upsetD.angry

3Mike advised Julia to_______.

A.chat with her teacher

B.stay away from her classmates

C.do something for her class

D.chat with her deskmate

4Mike didn't remind Julia that______.

A.she was hated for no reason

B.her deskmate might trick her

C.she might hurt someone in the past

D.she might not trust her teachers

5Julia asked for help from Mike by______

A.chatting online

B.writing a letter

C.making a call

D.keeping a diary

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网