题目内容

【题目】

1There are ______ days in February.

A.twenty—eightB.twenty—nineC.thirtyD.thirty--one

2There are _____ Mondays in the month.

A.twoB.threeC.fourD.five

3______ is the first day of the next month.

A.MondayB.TuesdayC.WednesdayD.Sunday

4_______ is the third Sunday of the month.

A.The seventhB.The fourteenth

C.The twenty--firstD.The twenty--eighth

【答案】

1B

2D

3B

4C

【解析】

这是一张二月份的日历显示。

1细节理解题。根据日历可以看出,日历显示到29th,所以这里是有29天,故选B

2细节理解题。根据日历中Mon.对应的一列可以看出,一共有五天,所以这个月一共有五个星期一,故选D

3细节理解题。根据日历的显示可以看出,二月份最后一天是29th,是星期一,那么三月份的第一天就是星期二了,故选B

4细节理解题。根据日历中的显示可以看出,Sun.那一列一共有四天,第三个是21st,故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】

Let’s learn about Nature!

Are you interested in animals and nature? Want to enjoy your summer holiday and learn something interesting and useful?

Here comes your CHANCE! Here is a THREE-DAY SUMMER PROGRAM! You can take part in many hands-on activities and meet with live animals—giraffes, pandas, tigers, and so on! More information about the program in as follows:

Age: Students aged 8~16

Groups: There are 2 programs for you to choose from. Each program needs at most 15 students.

Program A

Dates: 14~16 July, 2014

Days: Monday to Wednesday

Time: 10:00 a.m.~4:00 p.m.

Program B

Dates: 5~7 August, 2014

Days: Tuesday to Thursday

Time: 10:00 a.m.~4:00 p.m.

Program cost: $230 for members; $250 for non-members

How to do: Come to our centre to get an application form (申请表). Send your form on or before 11th July, 2014(Friday).

Notes:

1. NO FREE LUNCHES because of personal food differences. You may either bring a lunch-box or pay for lunch at our restaurants.

2. Both programs will start 1 DAY later if there is a warning of rainstorms.

COME AND JOIN US NOW!!

DON’T MISS THE CHANCE!!

1________ can join the three-day summer program.

A.A kid of 7B.A boy of 14C.A girl of 17D.A man of 26

2If there is a rainstorm on 14th July, program A will start on ________.

A.SundayB.MondayC.TuesdayD.Wednesday

3Two members and one non-member should pay________for the program.

A.$690B.$710C.$730D.$750

4There is no free lunches because________.

A.the lunches cost too muchB.people have different tastes

C.there are many restaurantsD.they may bring lunch-boxes

5What can we know from the passage?

A.The program lasts 4 days.

B.More than 15 students are in each program.

C.We can see three kinds of animals in the program.

D.You need to hand in an application for the program.

【题目】

This is a true story. A man was traveling in the desert (沙漠) and lost his________. He had no water to drink and thought he would die.________ walking for two days, he saw an old wooden house. He entered the house, and found a water pump (). He was very________ and went to pump water, but no water came out.

He felt sad, and sat on the ground. Then he saw a bottle near the water pump. It was full of water and there ________ a note on it. It said,“You________ put the water of the bottle into the water pump to get water out. Don’t forget ________ this bottle with water before you leave.”

He looked at the bottle of water, and couldn’t decide ________ to do. If he drank the water, he might be able to survive (幸存) in the desert for a while, but if he put the water into the water pump, he might get ________ water to help him get out of the desert or he might get _________. Finally, he put the whole bottle of water into the water pump. He again tried to pump water out, and this time plenty of water _________. He drank as much as he could, and then filled the bottle with water again.

A few days later, he walked out of the desert.

1A.dateB.hopeC.lifeD.way

2A.AfterB.WhenC.BeforeD.During

3A.nervousB.excitedC.crazyD.tired

4A.wasB.isC.wereD.are

5A.canB.mayC.mustD.can’t

6A.fillingB.to fillC.to fallD.falling

7A.whatB.howC.whenD.why

8A.someB.littleC.a littleD.enough

9A.everythingB.nothingC.anythingD.something

10A.worked outB.gave outC.came outD.go out

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网