题目内容
【题目】![]()
【1】There are ______ days in February.
A.twenty—eightB.twenty—nineC.thirtyD.thirty--one
【2】There are _____ Mondays in the month.
A.twoB.threeC.fourD.five
【3】______ is the first day of the next month.
A.MondayB.TuesdayC.WednesdayD.Sunday
【4】_______ is the third Sunday of the month.
A.The seventhB.The fourteenth
C.The twenty--firstD.The twenty--eighth
【答案】
【1】B
【2】D
【3】B
【4】C
【解析】
这是一张二月份的日历显示。
【1】细节理解题。根据日历可以看出,日历显示到29th,所以这里是有29天,故选B。
【2】细节理解题。根据日历中Mon.对应的一列可以看出,一共有五天,所以这个月一共有五个星期一,故选D。
【3】细节理解题。根据日历的显示可以看出,二月份最后一天是29th,是星期一,那么三月份的第一天就是星期二了,故选B。
【4】细节理解题。根据日历中的显示可以看出,Sun.那一列一共有四天,第三个是21st,故选C。
【题目】林娜和父母正在澳大利亚悉尼旅游。今天是他们到达悉尼的第二天.他们游览了悉尼著名的城市动物园——塔龙加动物园(Taronga Zoo)。假如你是林娜,请根据下面表格中给出的提示写一篇日记,简要介绍塔龙加动物园并描述自己在园中的活动。
塔龙加动物园 | |
历史及规模 | |
地理位置 | |
活动 |
,
1916年开放;拥有4000余只动物
位于悉尼市,临近悉尼歌剧院(Sydney Opera House)
参观了来自世界各地的动物,如大象、长颈鹿、老虎等
参观了澳大利亚本土动物卡拉(koala)、袋鼠及鸸鹋(emu)等
欣赏了动物园著名的鸟类及海狮(sea lion)表演 要求:1.日记必须包含表格中所给出的全部内容;
2.词数:不少于80词(开头已给出,不计入总词数)。
August 20th,Thursday Sunny
【题目】
![]()
Let’s learn about Nature!
Are you interested in animals and nature? Want to enjoy your summer holiday and learn something interesting and useful?
Here comes your CHANCE! Here is a THREE-DAY SUMMER PROGRAM! You can take part in many hands-on activities and meet with live animals—giraffes, pandas, tigers, and so on! More information about the program in as follows:
Age: Students aged 8~16
Groups: There are 2 programs for you to choose from. Each program needs at most 15 students.
Program A Dates: 14~16 July, 2014 Days: Monday to Wednesday Time: 10:00 a.m.~4:00 p.m. | Program B Dates: 5~7 August, 2014 Days: Tuesday to Thursday Time: 10:00 a.m.~4:00 p.m. |
Program cost: $230 for members; $250 for non-members
How to do: Come to our centre to get an application form (申请表). Send your form on or before 11th July, 2014(Friday).
Notes:
1. NO FREE LUNCHES because of personal food differences. You may either bring a lunch-box or pay for lunch at our restaurants.
2. Both programs will start 1 DAY later if there is a warning of rainstorms.
COME AND JOIN US NOW!!
DON’T MISS THE CHANCE!!
【1】________ can join the three-day summer program.
A.A kid of 7B.A boy of 14C.A girl of 17D.A man of 26
【2】If there is a rainstorm on 14th July, program A will start on ________.
A.SundayB.MondayC.TuesdayD.Wednesday
【3】Two members and one non-member should pay________for the program.
A.$690B.$710C.$730D.$750
【4】There is no free lunches because________.
A.the lunches cost too muchB.people have different tastes
C.there are many restaurantsD.they may bring lunch-boxes
【5】What can we know from the passage?
A.The program lasts 4 days.
B.More than 15 students are in each program.
C.We can see three kinds of animals in the program.
D.You need to hand in an application for the program.