题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
Policeman: Now, Jimmy, did you get a good view of the accident?
Jimmy: Oh, yes. I was standing outside the bank building and I saw it quite clearly.
Policeman: Do you know what time it was?
Jimmy: Yes. It was 2:45 exactly.
Policeman: Good.
Jimmy: Well, quite slowly --- about 10 miles an hour. It was coming up York Road. But they were still red when he went over them.
Policeman: I see. was it also driving slowly?
Jimmy: It was coming along Union Street about 30 miles per hour. It was a blue Toyota.
Policeman: Did you see what colour his traffic light was?
Jimmy: Yes, it changed to yellow just before he crossed it.
A. What about the car?
B. I checked my watch.
C. Didn't you see the car?
D. Now, how fast was the truck moving?
E. Was the car going beyond the speed limit?
F.I suppose(猜想) the truck driver knew the lights were going to change.
G. The driver stopped his car when he saw the truck crossing the street.

【答案】B;D;F;A;G
【解析】

(1)句意:-你知道当时是几点吗?-是的,我检查了我的手表,是2点45分。根据上面的问题可知,警察问Jimmy事故发生的时间,下面Jimmy回答了准确的时间,所以他当时是看了他的手表才能知道时间的,故选B。

(2)句意:-那么卡车开的速度有多快?-很慢,大约每小时10英里。根据下面Jimmy的回答可知,他说的是车的行驶速度,所以警察问的问题应该是车开的有多快,故选D。

(3)句意:-我猜想卡车司机知道交通灯要变了,但是他通过的时候仍然是红灯。-我明白了。根据下句话They were still red when he went over them可知,这里的they指代的是交通灯,当时是红灯,所以这句话应该先提到交通灯,故应选F。

(4)句意:-那么小汽车呢?它也开的很慢吗?-小汽车沿着Union大家以每小时30英里的速度开过来。根据对话的意思可知,现在警察把问题转向了小汽车上,what about…?...呢?故应选A。

(5)句意:当他看到卡车在过马路的时候,司机把车停了下来。根据对话的意思可知,这里是Jimmy对事故发生的时候,小汽车行驶的描述,在这个句子中应该提到小汽车当时是怎么做的,故应选G。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 It was a village in India. The people were poor. However, they were not unhappy. After all, their forefathers(祖先) had lived in the same way for centuries.

Then one day, some visitors from the city arrived. They told the villagers there were some peopleelsewhere who liked to eat frog's legs. However, they did not have enough frogs of their own, and so they wanted to buy frogs from other places.

This seemed like money for nothing. There were millions of frogs in the fields around, and they were no use to the villagers. All they had to do was catch them. Agreement was reached, and the children were sent into the fields to catch frogs. Every week a truck arrived to collect the catch and hand over the money. For the first time, the people were able to dream of a better future. But the dream didn't last long.

No one noticed the change at first, but it seemed to be more insects around recently. So they had to use the money they made to buy pesticides(杀虫剂)and medicines. Soon there was no money left.

The change was hardly noticed at first, but it seemed as if the crops were not doing so well. Moreworrying was that the children fell ill more often, and, there seemed to be more insects around lately.

Then the people realized what was happening. It was the frog. They hadn't been useless. They had beendoing an important job-eating insects. Now with so many frogs killed, the insects were increasing morerapidly. They were damaging the crops and spreading(传播) diseases.

Now, the people are still poor. But in the evenings they sit in the village square and listen to sounds ofinsects and frogs. These sounds of the night now have a much deeper meaning.

1From Paragraph 1 we learn that the villagers _____.

A.worked very hard for centuries

B.dreamed of having a better life

C.were poor but somewhat content

D.lived a different life from their forefathers

2Why did the villagers agree to sell frogs?

A.The frogs were easy money.

B.They needed money to buy medicine.

C.They wanted to please the visitors.

D.The frogs made too much noise.

3What might be the cause of the children's sickness?

A.The crops didn't do well.

B.There were too many insects.

C.The visitors brought in diseases.

D.The pesticides were overused.

4What can we infer from the last sentence of the text?

A.Happiness comes from peaceful life in the country.

B.Health is more important than money.

C.The harmony between man and nature is important.

D.Good old days will never be forgotten.

【题目】阅读下列短文,根据短文中的信息完成文后表格。在标有题号的横线上,写出空缺处所填单词的正确形式(每空一词)
Any time of the day you can devote to exercising is a good time for getting active, but if you want to make a healthy fitness plan, it may be helpful to keep several points in mind and find out the best time to exercise.
First, try to know what kind of person you are. Especially, are you an early bird who always wakes up early in the morning, or a night owl(猫头鹰)who almost never goes to bed before midnight? Once you are generally aware of what your sleep characteristics are, you will have a better understanding of when your body needs exercise, either early in the morning, sometime during the day, or later on in the evening.
Second, consider your daily plan. When do you seem to be most busy, and when do you plan your most important tasks? Try to fit in your exercise before or at least around these events if possible, so that you can keep exercising and your life won't be influenced as well.
Third, think about when you feel you have the most energy. For most people, that time is usually in the morning after a good night's rest, or after a long day of work. After a busy or much stressful day, exercising can reduce your working stress from hard work.
Lastly, find out the place you plan to do exercise. Your house provides exercise at any time if you own fitness equipment(设备),but if there is a gym(健身房)down the street or along the way home from work, it will make it more suitable for you to exercise.
More importantly, you need to make a plan and try sticking to it for one week. If you do so and can get through the exercise without being pulled in another direction, make it a habit. And once you have set up your fitness plan, don't make any great changes to it unless your doctor allows you to.

Introduction

Remember to take points about exercise and find out the best time to exercise.

Main Points

.Know your sleep characteristics and you will when your body needs exercise.
.In order keep exercising from your life, make your daily plan well.
.Think about when you are most . Exercising after work can make you stressed.
.Find out to do exercise,and it will make it more suitable for you.

.Stick to your time table and give up for one week. Then a habit may be formed.
.Don't c your plan unless you and your doctor reach an agreement.

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
When I was about 12, I had an enemy(敌人), a girl who liked to point out my shortcomings(缺点). Sometimes she said I was thin. Sometimes she said I was lazy. Sometimes she said I wasn't a good student. Sometimes she said I talked too much, and so on. I tried to put up with(忍受) her as long as I could. At last, I became very angry. I ran to my father with tears in my eyes.
He listened to me quietly, and then he asked, “Are the things she said true or not? Mary, didn't you ever wonder what you're really like? Go and write a list of everything she said and mark the points that are true. Pay no attention to the other things she said.”
I did as he told me and to my surprise, I discovered that about half the things were true.
I brought the list back to my dad. He refused to take it. “That's just for you,” he said. “You know better than anyone else the truth about yourself. When something said about you is true, you'll find it will be helpful to you. Don't close your ears. Listen to them all, but hear the truth and do what you think is right.”
Many years have passed. The situation often appears in my mind. In our life we often meet with some trouble and we often go to someone and ask for advice. For some advice you will treasure(珍惜) all your life!
(1)What did the writer's father do after he heard her complaints(抱怨)?
A.He agreed with her “enemy”.
B.he let her continue to put up with her “enemy”.
C.He told her to write down all her “enemy” had said about her.
D.He told her not to pay attention to what her “enemy” had said.
(2)The writer felt________ when she did the things as her father had told her.
A.surprised
B.angry
C.disappointed
D.sad
(3)Which of the following can we know from the passage?
A.The “enemy” thought the writer was pretty.
B.The “enemy” thought the writer studied hard.
C.The writer and her “enemy” became best friends at last.
D.The writer is grateful(感激的) to her father.
(4)Which of the following can be the best title of the passage?
A.My Parents
B.A Serious Criticism(批评)
C.What People Say about You Is Always Right
D.The Best Advice I Ever Had

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网