题目内容

【题目】Gareth Ellis, 13, is the youngest son of Alan, an engineer, and Kath, a teacher. His older brothers work in banking and computers, but Gareth's dream was always to become a clown(小丑).Three years ago, Alan, Kath and Gareth joined the circus(马戏团). People laugh when we tell them,' saysKath. 'But it's true. Gareth has wanted to be a clown since we took him to the circus when he was three.'

When Alan lost his job, he and Kath decided to see if they could find full-time circus jobs. They both got jobs with a famous circus and Gareth began training to become a clown. He calls himself Bippo. They travel with the circus during the summer and return home for the winter. Gareth's brothers are old enough to look after the house while they are away.

'I can't say it was easy,' says Kath. 'There was a lot to think about and organize. We only had a car and a very small caravan(大篷车)to sleep in, and we were leaving behind our lovely house. The only thing Gareth missed was his long, hot baths.'

'People ask about my education,' says Gareth, 'but from the beginning, wherever we go, someone has always come to teach me. I follow the same books as everyone back at school and I've got a computer. I've never fallen behind my classmates.'

And the future? 'It was a difficult decision,' says Kath, 'but there was no other way to teach Gareth about being a clown. I'm happy to say it's working, and we're enjoying it.' And Gareth? 'I'm going to be the main clown in a circus one day', he says, 'perhaps Bippo's circus.'

1In the article, the writer is trying to .

A. talk about the best way to educate a child B. give details about how to join the circus

C. describe how one family changed their lives D. advise what to do when you lose the job

2Alan and Kath joined the circus because .

A. they wanted to spend time travelling in the summer

B. they needed money in order to buy a bigger car

C. their older sons needed their house for themselves

D. their youngest son wanted to train as a performer

3When they first join the circus, Kath .

A. found things difficult B. did not have enough to do

C. wanted to go back home D. was not able to sleep properly

4Which postcard did Gareth write just after he joined the circus?

A. B. C. D.

【答案】

1C

2D

3A

4B

【解析】本文主要介绍了Alan, Kath和他们儿子Gareth Ellis从喜欢小丑到开始去马戏团工作的过程。

1C

概括归纳题。根据本文主要介绍了Alan, Kath和他们儿子Gareth Ellis从喜欢小丑到开始去马戏团工作的过程,讲述了这一家人如何改变自己的生活。故选C。

2D

推理判断题。根据'But it's true. Gareth has wanted to be a clown since we took him to the circus when he was three.'They both got jobs with a famous circus and Gareth began training to become a clown.可知Alan Kath参加马戏团,是因为他们的小儿子想要成为一名小丑,故选D。

3A

细节理解题。根据'I can't say it was easy,' says Kath.当他们刚加入马戏团时,Kath认为事情很困难,故选A。

4B

推理判断题。根据They travel with the circus during the summer and return home for the winter. I follow the same books as everyone back at school and I've got a computer. I've never fallen behind my classmates.'可知Gareth参加了马戏团后,他们在夏天周游表演,到冬天回家。他带着和在校的学生一样的书,不要落后其他人,故B项的内容符合他的要求,故选B,

练习册系列答案
相关题目

【题目】How to be a safe and smart SEARCHER

S

everal keywords will help to find better results. Use more than one keyword when you are doing a search. If you want to find out about seagulls, for example, search for and not just ‘seagull’ – because seagull might also be the name of just about anything else, from a hotel to a documentary film.

E

xact references can help you find what you’re looking for. If you are looking for an exact phrase or sentence, e.g. , type it between quotation marks (“”) and only exact matches will be shown. This is useful when you want to find something you’ve already seen but lost.

A

void common words like ‘a’ or ‘the’ in a search. These aren’t always helpful and are usually unnecessary.

R

emove unwanted results by adding a minus symbol (-). For example, would leave out all references to hotels and films.

91 . Make sure that you spell every word in the search box correctly. The smallest typing mistakes can bring unwanted results - especially when the mistyped word exists.

H

ave a filter(过滤程序). It’s a good idea to filter your searches, especially when you are searching for pictures. Ask an adult to help you add a filtering system. There are lots of filtering software options available.

E

xperiment with different search engines until you find the one that’s best for you. Some search engines personalise the results. So check out the option of using a search engine that doesn’t do this and you will get different results.

R

eliability is very important when you are searching on the Internet. Always ask yourself, “Is this reliable?” Don’t make the mistake of believing everything you see. Some websites are unreliable and some information is false. Check your information on other websites before accepting it.

1This is an article written for adults, isn’t it?

______________________________________________________________________.

2If you want to find out about peaches, what keywords may help you find better results?

______________________________________________________________________.

3How can we get exact matches when we are looking for an exact phrase?

______________________________________________________________________.

4What can be filled in the blank?

______________________________________________________________________.

5What is especially important for picture searches?

______________________________________________________________________.

6Write three DON’Ts about safe and smart search.

Don’t _____________________________.

Don’t _____________________________.

Don’t _____________________________.

【题目】Do you enjoy visiting a museum? Did you ever make a plan before a visit? Every museum must have something that attracts you. And there are many possible ways to enjoy yourself in a museum.

If you follow these steps below, you'll know what is worth seeing and doing, so that you can make the most of your time at the museum.

Decide what museum you will visit. There are so many different kinds of museum and you first need to find one that you like. It's easy for you to choose one and start an enjoyable visit!

Do some research online. Every museum now has a website which allows you to look through the information about it. On the website, you may look for such things as:

The exhibits.See what is on show at the museum at all times, and what special exhibitions are held for a short time.

The history of the museum—There will often be very interesting stories about the exhibits and the benefactors(捐赠者).That can make your visit more interesting.

Activities—See whether there are talks, tours or special activities on the day when you visit. Many museums hold some activities that meet the interests of all age groups.

Cost, food and storage—It’s important to know how much the visit will cost. You hate to decide whether or not you can eat there. You might also need to find out about our transportation needs, as well as storage for coats, bags etc..

Learn at least one thing on your visit. It’s always good to take away something new from your visit.

Plan breaks into your visit.When you walk around, standing here and studying exhibits there, you may become very tired. So it’s important to take breaks. A break is a good opportunity for you to think of what you have seen and what else you might want to do in the museum.

Take a friend of two. Visiting museums is always a lot more fun when you are with someone else. You can talk over what you’re seeing. A friend also brings another way of thinking when you talk about the exhibits.

1According to the passage, we should first ________.

A. do some research online B. make a plan for lunch

C. decide on a museum to visit D. choose a friend to go with

2To make our visit more interesting, we can ________.

A. organize activities like special shows and talks

B. read the stories about exhibits and benefactors

C. learn about the interests of all age groups

D. walk around the museum without breaks

3If we visits museum with friends, we can ________.

A. share the experience with them B. come up with strange ideas

C. cut down the cost of the visit D. discuss the next visit plan

4What does the passage mainly talk about?

A. What to do in a museum. B. When to visit a museum.

C. Where to find a museum. D. How to enjoy a museum.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网