题目内容

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 Cathy is 1. 53 meters tall, but she is 160 pounds(磅). So she decided to lose weight(减肥) from now on. She made a plan for losing weight and puted it on the wall.

Exercise
1). Run for 30 minutes every morning.
2). Swim in the club twice a week.
3). Go to work on foot instead of (代替) by bus every day.
4). Take a walk after supper every day.

Food
1). Have only a glass of milk and an egg for breakfast every morning.
2). Just have fruit for supper three times a week.
3). Eat more vegetables and less meat for dinner.
4). Never eat junk food.
5). Drink at least(至少) eight cups of water every day.


(1)Cathy usually went to work .
A.on foot
B.by bike
C.by bus
D.by car
(2)Cathy wants to have for breakfast.
A.some rice and milk
B.a glass of milk and an egg
C.some milk and noodles
D.some hamburgers and milk
(3)Does Cathy plan to just have fruit for supper and take a walk every morning?
A.Yes, she does.
B.Sorry, I don't know.
C.She has some vegetables and meat.
D.No, she doesn't.

【答案】
(1)C
(2)B
(3)D
【解析】这篇短文主要讲了Cathy决定减肥了,她给自己制定了减肥计划。
(1)细节理解题。根据文中Go to work on foot instead of (代替) by bus every day.可知Cathy过去通常乘公共汽车去上班,所以答案是:C。
(2)细节理解题。根据文中Have only a glass of milk and an egg for breakfast every morning.可知她早餐喝一杯牛奶和吃一个鸡蛋,所以答案是:B。
(3)细节理解题。根据文中Eat more vegetables and less meat for dinner.可知Does Cathy plan to just have fruit for supper and take a walk every morning?这句话是错误的,应该做出否定回答 。所以答案是:D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】短文填空 选择恰当的单词填空,每词限用一次。(有两个多余的选项)

first, coming, idea, last, more, stronger, make, couldn’t, asking, could

One day James Watt was sitting at the fire in his grandmother’s home. He was watching the fire and thinking about things. A teapot was over the fire. Soon the lid (盖子) began to move up and down “What makes it move up and down?” the boy asked himself. He looked under the lid, but he ___1___see anything. “Grandma, what’s in the teapot?” he asked. “Water, my child, nothing ___2___water.” “But I know there is something more. And what makes the lid up and down?”

His grandmother laughed and said “Oh, that’s only steam (蒸汽). You can see it___3__ out of teapot”. “Why my dear, it comes out of the hot water. The hot water makes it.” The grandmother began to think that the boy was __4___ too many questions. “The steam must be very strong to __5___ the heavy lid move up and down” said the bright boy to himself. “Well, if the steam comes from a lot of water it must be much __6___. Why can’t we use steam to work for us?” The __7___ grew with him as he grew up. He tried out his idea and failed, then tried again, failed again. But each time he learned something new. Some people laughed at him.

Don’t be foolish (愚蠢的)”, they said. But he went on trying and at last he reached his goal and gave the world the __8___ team engine (蒸汽机).

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网