题目内容

【题目】—Who ran _______ in the sports meeting that was held last weekend?

—Henry did, and he usually practices running on the playground.

A.fastB.fasterC.the fastestD.very fast

【答案】C

【解析】

句意:——谁在上周末举行的运动会上跑得最快?——亨利,他经常在操场上练习跑步。

考查副词的最高级。fast原级,快;faster比较级,更快;the fastest最高级,最快;very fast 非常快。分析句子可知,句中有“in the sports meeting”表范围,所以用最高级形式。故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】A

Puberty (青春期) is the stage of life when young people leave childhood and head into adulthood. It is a difficult process (过程) for teenagers because It has an effect on both their minds and bodies. They need to understand what is going on with their bodies, how to deal with those changes and how to start taking responsibility (责任) for themselves.

A young person may begin puberty at 8, while another may not start puberty (A) ____ 14 or 15. In general, girls start puberty two years before boys do. For both girls and boys, it is usually complete by the age of 18. During these years, the body develops in many ways. Feeling will also change quickly.

Teenage boys at this stage often begin to take unnecessary risks. Their focus is on having fun and being accepted by others. (C) They need to think before they act and make good decisions for themselves.

A girl’s personality often does not develop in the same way (B) ____ a boy’s. Teenage girls sometimes lose confidence in themselves. They are no longer certain about their own feelings. Yet they are usually afraid to tell their parents or teachers about their problems. For this reason, teenage girls should be encouraged to talk about things with trusted adults.

Parents, schools and communities can do a lot to care for and help young people. It is everyone's responsibility to make sure that young people grow into healthy adults.

1在文中(A)(B)的空白处填入适当的单词:______; ______

2用英语列举处于青春期的女孩特征变化的两个方面。

___________________________________________________________________

___________________________________________________________________

3从文中找出 (C) 处划线单词they所抱代的内容。______

4从文中找出surediscuss的同义词(或词组)。______; ______

5从文中找出青春期对青少年影响的两个方面的名词: ______; ______

【题目】 That morning we noticed a cab following Sir Henry and DrMortimer in London But who

We went to Sir Henry's hotel Holmes asked Dr Mortimer if anyone with a black beard lived in or near Baskerville Hall

"Yes" said DrMortimer"Barrymore"

"We must send a telegram to check whether Barrymore is in London or at Baskerville Hall"said Holmes

Sir Henry said he wanted to go to Baskerville Hall

"OK" said Holmes "But you mustn't go alone Watson can go with you"

Sir Henry and I agreed to take the 1030 train on Saturday

Holmes thought deeply on the way home the story of the Hound Sir Charles's death the strange letter the missing boot and the black-bearded man He sat in his room all afternoon smoking and thinking

Just before dinner a telegram arrived It said"Barrymore is at Baskerville Hall"

"That becomes a dead end Watson We will have to look for another way to go forward

Just then the door bell rang It was the cab driver who drove the man with the black beard "I got a message that you are asking for me" he said "I've never had a complaint I came here to ask you what you had against me! "

"No no" said Holmes "Instead I'll give you money if you tell me about the man in your cab this morning He watched this house at 1000 and then told you to follow the two gentlemen"

The driver looked surprised and then answered"The man said he was a detective(侦探) and that I shouldn't tell anyone about him "

"It's serious my friend and you may be in trouble if you refuse to answer" "His name" said the driver "was Sherlock Holmes"

I'd never seen Holmes more surprised Then he laughed "He scored against me that time Watson"

The driver told us everything he knew Holmes gave him the money and sent him away "This is a dangerous enemy (敌人), Watson"

-Taken from The Hound of the Baskervilles

1According to the passage the underlined phrase "dead end" in Paragraph 10 means ______

A.Holmes wanted to give up solving the case

B.the road in front of Baskerville Hall was closed

C.the cab driver didn't find his way and turned round

D.they didn't know who the man with a black beard was

2According to the passage we can know that the cab driver ______

A.was as dangerous as the black-bearded man

B.received a complaint from the black-bearded man

C.didn't know why Holmes asked for him at the beginning

D.didn't tell Holmes anything about the black-bearded man

3Which of the following is the correct order according to the passage ______

a Holmes received the telegram

b The cab driver came to see Holmes

c Watson was asked to go with Sir Henry

d Holmes was surprised and then laughed

e Watson and Sir Henry took the 1030 train

A.cabdeB.ceabdC.abcdeD.acebd

【题目】 It seems like it was only yesterday -getting out of school on a hot summer day. My friends and I would race each other to the street corner. We always wanted to be the first in line to see "Uncle Lee".

"Uncle Lee" arrived every day after school on his motorcycle. He happily sold us cold ice creams from the freezer on the side of his motorcycle. It wasn't much, but it made me and my friends so happy.

Recently, filled with these memories, I decided to take a trip back to my old school. I wanted to see if I could still buy an ice cream from old "Uncle Lee". Sadly, when I got there, I could not find him anywhere.

So I stopped by my old headmaster's office. We had a nice chat and I told him all about my successful business. Then I asked him about "Uncle Lee". "Oh, that's right," he said to me, "you boys were always so fond of 'Uncle Lee'. I'm sorry to tell youbut he had to retire (退休)."

"Why is that?" I asked.

"I'm not really sure," my headmaster went on, "I think the government wouldn't renew his license."

Without doubt, I was feeling quite sad when I left my old school. I decided to walk down those old streets for a while and reviewed the memories of my youth (青春).Then, just as I was thinking about going home, I saw him. It was "Uncle Lee"! He was, of course, much older, but I would never forget that face.

So I ran over to see him. He still remembered my name. I couldn't believe it! We talked for a while, but it was getting late, so I had to go.

Later that night. I began to wonder more about why the government would make that old man stop doing the job that he loved. Then I thought about my own children. "They'll never have the chance to know an 'Uncle Lee'", I thought.

It is true that Hong Kong is changing every day. I only hope that we will not lose the things which make us truly special.

1Who is "Uncle Lee"?

A.The writer's uncle.B.An ice cream seller.

C.A successful businessman.D.The writer's old headmaster.

2The writer went back to school because .

A.he wanted to visit his old headmasterB.he wanted to try the old taste again

C.he wanted to see the changes of the areaD.he wanted to start a new business

3In which order did the writer do the following things?

a. He went to see his old headmaster instead.

b. He met "Uncle Lee" along the old streets.

c. He felt sorry for the lost special things.

d. He bought an ice cream from "Uncle Lee".

A.abdcB.acbdC.dabcD.dacb

4What is the BEST title for the article?

A.Ice Cream.B.A Trip to School.

C.The Changes of Hong Kong.D.Memories of My Youth.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网