题目内容

【题目】—Could you please tell me ?

—Yes. There is one on Center Street.

A. where can I buy some stampsB. when you will take your vacation

C. when was the telephone inventedD. if there are any good restaurants around here

【答案】D

【解析】

句意“-你能告诉我周围是否有一些好的饭店吗?-有的,在中心街道有一个”。本题考查宾语从句。宾语从句用陈述句语序,排除AC;且根据There is one on Center Street可知,问“是否有一些好的饭店”。故选D

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Many teenagers (青少年) feel that the most important people in their lives are their friends. They believe that their family members don’t know them as well as their friends do. In large families, it is quite usual for brothers and sisters to fight with each other, and then they can only go to their friends for some ideas.

It is very important to have one good friend or a group of friends. Even when teenagers are not with their friends, they usually A a lot of time talking with them on the phone. This communication is very important in children’s growing up, because friends can discuss things. Today some things are difficult to discuss with their family members.

However, parents often try to choose their children’s friends for them. Some parents may even B their children from meeting their good friends. Have you ever thought of the following questions?

·Who chooses your friends?

·Do you choose your friends or your friends choose you?

·Have you got a good friend your parents don’t like?

Your answers are welcome.

根据短文内容,完成下列任务。

1结合上下文,填入空格中所缺的词。

A. ______B. ______

2在文中找出与画线句子句型相同的句子。

___________________________________________________

3为短文选标题 ______

A. FriendshipB. TeenagersC. Teenagers and Friends

4The sentence “Your answers are welcome.” means ______ .

A. you are welcome to discuss the questions with us

B. we’ve got no idea, so your answers are welcome

C. your answers are always right

D. you can give us all the right answers

5Which of the following is the writer’s attitude(态度)?

A. Parents should choose friends for their children.

B. Children should choose everything they like.

C. Parents should understand their children better.

D. Teenagers should only go to their friends for help.

【题目】

Students Volunteers Needed

Are you looking for something fun an do you want to help others in your spare timeThen join us to be a volunteer.

On October 23,from 9 am to 4 pm, Clapton Middle school will hold a music festival in the school gym. The special event will feature a variety of professional musicians and singers.

Task Time Date

Make posters 1pm-4pm October17

Setup the gym 11am-4pm October20

Help performers 9am-4pm October23

Welcome guess 10am-2pm October23

Clean up the gym 4pm-7pm October23

Students Volunteers Needed

Are you looking for something fun an do you want to help others in your spare timeThen join us to be a volunteer.

On October 23,from 9 am to 4 pm, Clapton Middle school will hold a music festival in the school gym. The special event will feature a variety of professional musicians and singers.

Task Time Date

Make posters 1pm-4pm October17

Setup the gym 11am-4pm October20

Help performers 9am-4pm October23

Welcome guess 10am-2pm October23

Clean up the gym 4pm-7pm October23

Interested students should speak to Ms. Braxtonthe music teacher. Students who would like to help at the festival must have the written permission(同意书)from your parents.

1Which of the following work should be done before the festival

A. Setting up the gym.B. Welcoming the guests.

C. Cleaning up the gym.D. Helping the performers.

2From the table, we can lean the following EXCEPT

A. students are welcomed to volunteer

B. volunteers can help in October

C. some work needs to be done in the evening

D. volunteers can get money after helping

【题目】阅读下面短文,根据短文内容完成句子。

I have a lovely daughterwhose name was Eloise. She is only nine years old. I picked her up from school and went to the supermarket for a few things. I was hoping to be in and out quickly.

I found a short line with just one person ahead of me. It was an elderly womanand she was paying for her things with only change. It took a long time. After a whole day at workI began to lose patience.

But then I watched the young clerk(职员). He helped her count her changeever so tenderly(体贴地)taking it from her shaking hands. I listened to him repeatedly say to her“Yesmadam. "When she asked the clerk if she had enough money to buy a baghe told her she did. Then he went two lines over to get one for her. Never once did this clerk get annoyed(生气的)or roll(滚动)his eyes. He was patient and kind.

As I was watching himI saw Eloise wastoo. I realized that my daughter was learning an important lesson from a complete stranger.

After the woman was finishedthe clerk began ringing up my things and thanked me for my patience. I thanked himtoo. I found the manager and told him about the clerk's kindness and patience.

Then we left the supermarket with a full cart(手推车),but also with a heart full of thankfulness for such an important lesson. Sometimes just one act of kindness is all it takes to encourage others to do the same. Being kind to others can also make you feel good.

1After a whole day at workI began to lose patience because___________________________

2The old woman asked the check if she had enough money__________________________

3After the woman was finishedthe clerk began ringing up my things and thanked me for_______

4We left the supermarket with a heart full of thankfulness for__________________________

5Being kind to others____________________________________________

【题目】Life is full of beautiful moments. All you have to do is to _______ your eyes and your heart to see them. I saw _______ just the other day. The local _______ had just let out, and I found myself behind a school bus as I was driving home.

The bus _______ by a house sitting on top of a hill. A little girl, no more than 7 years old, _______ the bus and started running quickly to the _______. The smile on her face was quite sweet. I _______ up the hill to see where she was going. I saw her dad waiting for her. As she got _______, her dad smiled and knelt down(蹲下) to _______ her. He wrapped(缠绕) his powerful ________ around her and gave her a huge hug.

My eyes ________ a bit as I watched this scene. I ________ all the times my own children had run into my arms with ________ faces and loving hearts. Every single hug from them was a treasure of joy. Suddenly my trip down the memory lane was interrupted(打断) when I heard the car behind me honk its horn (鸣喇叭). I saw the school bus quickly pulling away, and started to ________ it again. However, this time I did so with a fuller heart than ever before. I took that ________ moment and stored it safely in my soul, where I knew it would remain forever.

1A. cleanB. protectC. openD. shut

2A. itB. thatC. oneD. another

3A. schoolB. hospitalC. restaurantD. market

4A. returnedB. turnedC. droveD. stopped

5A. got onB. got offC. went throughD. broke out

6A. busB. manC. endD. house

7A. lookedB. tookC. climbedD. showed

8A. warmerB. olderC. closerD. thinner

9A. pushB. greetC. touchD. save

10A. headB. footC. legsD. arms

11A. wateredB. closedC. restedD. cheered

12A. rememberedB. remindedC. missedD. preferred

13A. gentleB. prettyC. nervousD. smiling

14A. fixB. followC. callD. catch

15A. quietB. beautifulC. lostD. sad

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网