题目内容

【题目】Jane was shy. She would not invite her classmates speaking English.

A. practice B. practices

C. practicing D. to practice

【答案】D

【解析】

试题分析:句意:珍妮很害羞。她不邀请她的同班同学来练习讲英语。此题考查固定短语invite sb to do sth邀请某人做某事,和固定短语practice doing sth练习做某事。其他几个选项都不符合题意,根据句意,故选D。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读表达 阅读下面的短文, 并根据短文后的要求答题。回答下面5个问题, 每题答案不超过8个词。

The new movie The Wandering Earth becomes more and more popular. The film is directed by Frant Gwo(郭帆). In the film, the Sun is dying and will eat the Earth in 100 years. Soon it will eat the whole solar system.

There are 7 billion people on Earth. But half of our planet's population is already dead and big cities such as Beijing and Shanghai are destroyed. People are living in the underground city. To save the Earth, the whole world unites and makes a big plan: Move the whole planet to another sun.

This film is mainly made from the Chinese movie industry. Before this movie is made, most people think that a Chinese-made sci-fi movie would not do as well as America, but The Wandering Earth has changed them forever. Through the efforts of Gwo's team, the film is successful. It has already brought in around $560 million in China in just two weeks. If you want to know how Chinese save the earth, go to the cinema and enjoy the movie.

回答下面5个问题, 每题答案不超过六个词

1Who is the director of The Wandering Earth?

___________________________________________________________________

2How soon will the Sun eat the Earth in the movie?

_________________________________________________________________

3How many people are dead in the movie?

_________________________________________________________________

4What is the plan to save the Earth?

_________________________________________________________________

5How does The Wandering Earth achieve success according to the passage?

_________________________________________________________________

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网