题目内容

【题目】 According to a recent study by scientists in the US, people are best at doing different things at different ages. They studied many people aged 10 to 90 years old, who were asked to take part in different memory test. The following is what they have got from the tests.

“Different from what most people have believed, it seems that some of our skills become stronger as we grow old,” Syrion Goodman, one of the scientists, said, “We also find an interesting fact. That is those who do sports regularly seem to do better in our test than those who don’t.”

1According to the study, at what age do people remember new faces easily?

A.When they are 18 years old.B.When they are 22 years old.

C.When they are 32 years old.D.When they are 43 years old.

2Which of the following is TRUE according to the passage?

A.You can pay full attention to one thing at the age of 34.

B.Your vocabulary skills are at their highest when you are 22.

C.It will be difficult for you to accept failure at the age of 43.

D.It’s easy for you to understand others’ feelings at the age of 18.

3How many tests did the scientists do at least?

A.Four.B.Five.C.Six.D.Seven.

4According to Syrion Goodman, we can infer(推断) that __________.

A.our skills will always become stronger and stronger as we grow old

B.doing sports may probably help us improve some skills as we grow old

C.most people may believe our skills become weaker when we grow old

D.we can live a much better life if we can do sports regularly in our daily life

【答案】

1C

2C

3D

4B

【解析】

文章大意:美国近期的一项研究表明,人们在不同年龄最擅长的事情也不同,文中详细介绍了这份研究的一些相关数据,并给出了研究人员Syrion Goodman对这份研究结果的阐述。

1细节理解题。根据图中“32 — You can easily learn and remember new faces.”可知32岁时能轻易记住新面孔。故选C

2细节理解题。根据图中“43 — You may find it easier to pay full attention to one thing at one time, but you may find it hard to accept failure.”可知43岁时更容易一次专注于一件事,但却很难接受失败,A项错误,C项正确;根据图中“67 — Your vocabulary skills are at their highest.”可知67岁时词汇技能达到最高水平,B项错误;根据图中“48 — Now you're best at understanding others feelings and emotions.”可知48岁时理解别人的感受很容易,D项错误。故选C

3推理判断提。根据第1段中“The following is what they have got from the tests.”可知图中就是测试的一些结果,而图中包含了记忆新名字、记忆细节、记忆新面孔、注意力测试、理解别人的情绪、学习能力、词汇技巧七个方面的测试,由此可知至少做了七个测试。故选D

4推理判断题。根据最后一段中Syrion Goodman的话“That is those who do sports regularly seem to do better in our test than those who don’t.”可知常做运动的人在测试中做得更好,由此可推出做运动可能会在成长过程中帮我们提高一些技能。故选B

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网