题目内容

【题目】Think of the empty cities in zombie (僵尸) movies. The streets, the shops and the schools are still there just like they would be on a normal day, except there are no people to be seen. It is the emptiness that makes you scared.

Now a real-life “ghost city” is being built in the US. But luckily, it has nothing to do with zombies –it is going to be a place to test the technology of the future.

Called CITE–the Center for Innovation, Testing and Evaluation (创新测评)–the city is the idea of technology company Pegasus Global Holdings. Covering an area of 15 square miles, this small, empty city sits in the middle of the New Mexico desert (沙漠), since we can't afford to test the latest technologies in the cities that we live in.

“It will be a true laboratory without safety problems that come with people living there. Here you can break things and run into things, and get used to how they work, before taking them out into the market,” Pegasus managing director Robert Brumley told technology magazine Wired.

In fact, without worrying about hurting people, anybody with a new idea can ask to test it in this city.

Just think about the possibilities – A. driverless cars can move freely on the streets, B. homes with robots can be designed, C. shared bikes can be seen everywhere and D. energy sources like nuclear (核的) power can also be put to the test.

As good as the idea may seem, however, there are still doubts about CITE. “One of the most difficult things to do when developing these new technologies is to have them safely move around people, who can suddenly jump out in front of something,” Reese Jones, a beginner of Singularity University, US, Fortune magazine.

Jones is worried that, even if a technology does perfectly well in CITE, introducing it to a real city will still be a whole different story because there will be people living in the city.

But no matter what, perhaps we should wait until CITE is finished in 2019. Maybe it will turn out to work just fine.

1Why do people need an empty place to build CITE?

A. Because the test will do well with the help of CITE.

B. Because the test will cause danger in our daily lives.

C. Because they can experience the new future technology.

D. Because they can help people get used to the technology.

2What can we learn from the article?

A. Anyone can ask to try out their new designs in CITE.

B. Things in CITE can easily be broken down and built again.

C. Testing all new technologies in a real city will cause problems.

D. People can suddenly jump out in front of some new technologies.

3In the fifth paragraph, there’re four examples marked A, B, C and D. Please choose the one which shouldn’t be there.

4What is the main purpose of this article?

A. To offer a way to develop future technologies.

B. To explain CITE and the problems to deal with.

C. To show that CITE has got a bright future ahead.

D. To explain why CITE is very helpful to technologies.

【答案】

1B

2A

3C

4D

【解析】

这篇短文讲述的是美国现在正在建造一座真实存在的“鬼城”,当然这与电影中的僵尸没有关系,它是一个测试未来技术的地方。这个想法很好,但也有人对此表示质疑。

1细节理解题。根据短文第四段It will be a true laboratory without safety problems that come with people living there.可知,Robert说这个空城会是一个真正的实验室,不会导致安全问题。由此可知应选B

2细节理解题。根据短文第五段In fact, without worrying about hurting people, anybody with a new idea can ask to test it in this city可知,任何有新的想法的人都可以来这个空城里做实验。由此可知应选A

3推理判断题。根据短文第二段it is going to be a place to test the technology of the future和第五段anybody with a new idea can ask to test it in this city可知,这个地方是测试未来技术的地方,有新的想法的人可以来这里实验。A. driverless cars can move freely on the streets是无人驾驶的汽车;B. homes with robots can be designed是有机器人的家;C. shared bikes can be seen everywhere 是共享单车;D. energy sources like nuclear (核的) power can also be put to the test.是新能源。C选项是我们现在已经有的,不是新的技术,故应选C

4主旨大意题。根据短文第二段Now a real-life “ghost city” is being built in the US. But luckily, it has nothing to do with zombies –it is going to be a place to test the technology of the future可知,这篇短文讲述的是美国正在修建的一个测试未来新技术的地方,以及建造这样一座空城的原因。故D选项符合文意。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文,用括号内所给单词的适当形式填空,必要时可加助动词。

Today skateboarding is popular around the world. Many young people like the sport, and so 1(do) Marcelo Lusardi. However, the young man is quite different from many others -- he is a blind skateboarder.

Marcelo was born in Argentina, and now he lives in Santiago de Compostela, Spain. He used to live an easy life but everything changed when he went blind in 2015. He felt 2(hope), as he couldn't imagine living without sight (视力).3(Luck), a friend of his4 (father) stepped in and helped him out. Thanks to her help, Marcelo was able 5(accept) his condition and started getting out more.

Marcelo went to the skate park he had often visited. At first, he thought skating was out of the question for a blind man like him. But his skateboarding friends 6(tell) him he was still one of them and he had to get back on the skateboard. They helped him learn to use his other senses except sight 7( ride )the skateboard again and even try out some new tricks.

Looking back, Marcelo thought8(lose) his sight helped him realize who he is and what he wants to do. “People sometimes have problems and think that's the end of the world, but in the end you can solve these problems. Look at me, I was skating, then I went blind, and now I 9(skate) again. Not as well as before, but I can still do it and leave people with their mouths10 (open).” So, remember: Everything has a solution in life.

【题目】The homestay (寄宿家庭) provides English language students with the good chance to speak English outside the classroom and the experience of being part of an American home.

What to Expect

The host will provide places to live and meals. Rooms will be cleaned every day. And the host is there to offer help and advice on your physical and mental (精神的) health.

Living Area

Host families are mainly in Zones 2, 3 and 4. Most hosts don't live in Zone 1 because much of central New York is trading center. Zones 3 and 4 often offer larger houses in uncrowded areas. But it's very convenient to travel to the center of New York by subway.

Meal Plans

It's important to know that few American families still provide a traditional cooked breakfast. Your breakfast mainly includes fruit juice, bread and coffee. Cheese, fruit and cold meat are not part of the breakfast. Dinners are usually made up of meat or fish with vegetables followed by dessert, fruit and coffee

Friends

If you wish to invite a friend to visit you, you must ask your host for permission (许可) first, because some families feel uncomfortable when there are strangers at their home.

1Which of the following will the host provide?

A. Room cleaning.B. A swimming pool.C. Free transport.D. Traveling guide.

2We can infer (推断) that _______ is in central New York.

A. Zone 1B. Zone 2C. Zone 3D. Zone 4

3The passage is probably written for _______ .

A. hosts who want to receive foreign students

B. travelers planning to visit families in New York

C. English learners who want to live in American homes

D. foreigners hoping to study American culture

【题目】 What will you have for lunch today? In some countries, lunchtime often m1soup time! There are many kinds of soups served around the world. Some are as t2, and clear as water. Some are as thick as stews(纯煮的菜肴).Others are full of noodles!

Soup is just one thing that can be e3for lunch. What you have for lunch may be d4 from the lunch of someone who lives in another country. Let’s take a look around the world to see w 5 kids are eating for lunch.

Mexico

Many children in Mexico eat tortillas(玉米粉圆饼) for lunch. Most tortillas are made from ground corn, but sometimes wheat is used. Tortillas are usually flat and round, but they can also be made into other s6.Taco(墨西哥肉卷) shells are made from com tortillas and f7 with beans or meat. Tasty sauces(酱汁),called salsas(沙司),are often added to tacos. These sauces are made from tomatoes, onions, hot peppers(辣椒)and spices(香料).

Russia

Winters in Russia are very cold. Maybe that’s why many Russian children eat soup for lunch. Two of their favourites are cabbage soup and beef soup.

Many Russian soups also include potatoes. Potatoes are an i8crop in Russia .They make soups thick. Eating thick soups can help keep people w9and can fill them up, so hunger is no problem!

South Korea

Meals in Korea are made up of many dishes. No matter what else is served, there is always rich.

Kimchi is also always on the table. Kimchi is pickled(腌制的)meat or vegetables. Korean children mix together many dishes and flavors at meals. It’s c10for their food to be hot and spicy.

Thailand

Lunch in Thailand often includes noodles. There are many ways to serve noodles. One popular dish is made with thin rice noodles, tofu and shrimp. Another favourite way to eat rich noodles is with meat, vegetables and thick gravy(肉汁).

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网