题目内容

【题目】 Last Saturday was my dad’s birthday. My sister and I decided ______ a surprise party for our dad’s birthday. We thought a party would be the ______ way to make him happy. We invited some of his good friends _______our home without telling him.

My dad’s birthday was on Saturday, my parents didn’t need to ________ that day. They went to visit my grandparents in the morning. Then we started to prepare for the _______. My sister cooks better than me, so she cooked the _______. And I bought something to decorate(装饰) the living room. From 5:30 p.m., my dad’s friends ______ one by one. We asked _______ to stay in the living room with the lights out. About half an hour later, my parents came back. When my dad walked in, I ______ the lights. It took him _______ minutes to know that the party was for his birthday. He was surprised and very happy. We were all happy at the party.

1A.haveB.hasC.to haveD.had

2A.goodB.wellC.betterD.best

3A.atB.toC.inD.during

4A.go to workB.go to schoolC.go to collegeD.go to bed

5A.serviceB.partyC.programD.holiday

6A.waterB.fruitC.presentD.food

7A.comeB.will comeC.cameD.is coming

8A.themB.himC.herD.us

9A.turned onB.turned offC.turned upD.turned down

10A.fewB.a fewC.littleD.a little

【答案】

1C

2D

3B

4A

5B

6D

7C

8A

9A

10B

【解析】

文章讲述的是上周六是作者爸爸的生日,作者和姐姐一起策划给爸爸举办了一个惊喜生日派对的故事。

1句意:我和姐姐决定为爸爸的生日开个惊喜派对。

have有,动词原形;has有,动词三单;to have有,动词不定式;had有,动词过去式;根据句意理解可知,这里表达的是“决定做某事”,英语结构是decide to do sth,所以这里应该用to do形式,故选C

2句意:我们认为聚会是让他快乐的最好方式。

good好的,形容词;well好的,副词;better更好的,比较级;best最好的,最高级;根据句意理解及空格前的the可知,这里应该用最高级,表达的是“最好的”,故选D

3句意:我们没有告诉他就邀请了他的一些好朋友来我们家。

at在……点时;to向;in在……里面;during在……期间;根据句意理解可知,这里表达的是“邀请某人到……”,英语表达为invite sb to …,所以这里应该用介词to,故选B

4句意:我父母那天不需要去上班。

go to work去上班;go to school去上学;go to college去上大学;go to bed去睡觉;根据句意理解可知,这里表达的是“去上班”,英语是go to work,故选A

5句意:然后我们开始为聚会做准备。

service服务;party派对;program节目;holiday假期;根据句意理解及前文We thought a party would be the ___2___ way to make him happy.可知,这里表达的是“为聚会做准备”,故选B

6句意:我姐姐做饭比我做得好,所以她做的菜。

water水:fruit水果;present礼物;food食物;根据句意理解及前句My sister cooks better than me可知,这里表达的是“食物”,故选D

7句意:从下午5点半开始,我爸爸的朋友们一个接一个地来了。

come来,动词原形;will come将要来,一般将来时;came来,过去式;is coming正在来,现在进行时;根据句意理解及前文Last Saturday was my dad’s birthday.可知,这里应该是发生在过去的事情,所以要用过去时,故选C

8句意:我们请他们关着灯呆在客厅里。

them他们;him他;her她;us我们;根据句意理解可知,这里指代的是my dad’s friends,所以应该用them代替,故选A

9句意:当我爸爸走进来时,我打开了灯。

turned on打开;turned off关掉;turned up调高;turned down调低;根据句意理解及前文We asked ___8___ to stay in the living room with the lights out.可知,这里表达的是“开灯”,故选A

10句意:他花了几分钟才知道聚会是为他的生日而举行的。

few几乎没有,修饰复数名词;a few 几个,修饰复数名词;little几乎没有,修饰不可数名词;a little一些,修饰不可数名词;根据句意理解可知,这里表达的是“花了几分钟时间”,而句中的minutes是复数名词,所以这里应该用a few修饰,故选B

练习册系列答案
相关题目

【题目】根据短文理解,选择正确答案。
King's College Summer School is an annual( 每年的 ) training program for high school students at all levels who want to improve their English. Courses are given by the teachers of King's College and other colleges in New York. Trips to museums and culture centers are also organized. This year's summer school will be from July 25 to August 15. More information is as follows:

Application (申请) date
Students in New York should send their applications before July 18, 2017.
Students of other cities should send their applications before July 16, 2017.
Foreign students should send their applications before July 10, 2017.

Courses
English Language
Spoken English: 22 hours
Reading and Writing: 10 hours
American History: 16 hours
American Culture: 16 hours

Steps
A letter of self-introduction
A letter of recommendation(推荐)
* The letters should be written in English with all the necessary information.

Cost
Daily lessons: $200
Sports and activities: $100
Travels: $200
Hotel service: $400
*You may choose to live with your friends or relatives in the same city.

Please write to:
Thompson, Sanders
1026 King's Street
New York, NY 10016, USA
E-mail: KC-Summer-School@ yahoo, com


(1)You can most probably read the text in ________.
A.a newspaper
B.a travel guide
C.a textbook
D.a telephone book
(2)Which of the following is true about King's College Summer School?
A.Only top students can take part in the program.
B.Visits to museums and culture centers are part of the program.
C.King's College Summer School is run every two years.
D.Only the teachers of King' s College give courses.
(3)you are to live with your relatives in New York, you will have to pay the school _______.
A.$200
B.$500
C.$900
D.$400
(4)What information can you get from the text?
A.The program will last two months.
B.As a Chinese student, you can send your application on July 14, 2017.
C.You can get in touch with the school by e-mail or by telephone.
D.You can write to Thompson only in English.

【题目】 Shawneen Mountain is a perfect place for skiing. Lifts(电梯)can help tourists get to the top of the mountain in 3 minutes. The following is the price table of the lift tickets.

LIFT TICKETS

Tourists

Weekday

(open to close)

Weekend

(open to close)

Night

(3 p.m. to 10 p.m.

Adult* (Ages 19 to 60)

$48

$55

$34

Young Man * (Ages 18. under)

$37

$41

$34

Child (46cm tall &. under)

FREE

FREE

FREE

College Student

[College ID (证件 ) needed]

$38

$49

$34

Soldier (Active Duty ID needed)

$38

$49

$34

Elders* ( Ages 60 to 69)

$38

$49

$34

Super Elders* (Ages 70+)

FREE

FREE

FREE

* proof (证明) of age needed

Lift Hours

Monday --- Friday: 9 a.m. – 10 p.m. Weekend: 8 a.m. – 10 p.m.

Christmas Day: Noon – 5 p..

1Shawneen Mountain is a perfect place for _______________.

A.skiingB.walkingC.climbingD.riding

2If a child of 42cm tall takes the lift with his 18-year-old brother on Thursday morning, they will pay _______.

A.$41B.$48C.$37D.$74

3As a college student, you can buy a lift ticket at a lower price if you show your _________.

A.college nameB.college IDC.phone numberD.Active Duty ID

4Tourists take the lift at _______ to the top of the mountain on Christmas Day.

A.8 a.m.B.4 p.m.C.9 a.m.D.10 p.m.

5Which of the following is TRUE according to the passage?

A.It takes 3 hours to get to the top of Shawneen Mountain by lift.

B.Tourists can’t take the lift at 9: 30 a. m. on Sunday morning .

C.A soldier shouldn’t pay $55 for the ticket at weekends with his Active Duty ID.

D.People aged over 70 are also welcome to Shawneen Mountain.

【题目】根据短文内容的理解,选择正确答案。 My grandfather is eighty years old. He always complains about how fast things have changed, and he often says that life used to be better.
"Families aren't families the way they used to be. "A lot of families have broken up. If husband and wife have problems with their marriage, they no longer stay together. And mothers used to stay at home and take care of their children, but now everyone is busy working. No one has time to look after children at home.
And the cars! No one walks any more; more and more people drive. We used to walk five miles to school on schooldays, even in winter. But now we don't. And in school children don't have to think any more. In math class. for example, we used to add, subtract, multiply and divide(加减乘除) in our heads. Kids don't use their heads any more; instead, they use calculators(计算器).
Most families have computers now. In the past we didn't have computers. We didn't even have lights. My mother used to spend all day cooking in the kitchen. But now we don't often eat home cooked food.
And people don't talk to each other any more. They are too busy to talk, too busy to eat, to busy to think…… Life used to be simple, but it isn't any more.
(1)My grandfather thinks the life now is ________.
A.very good
B.worse than it used to be
C.better than it used to be
D.the same as it used to be
(2)What does the underlined word "marriage" mean in Chinese?
A.生活
B.工作
C.婚姻
D.家庭
(3)What has happened these years according to the passage?
A.Children don't have to think any more in school.
B.Students use calculators in math class.
C.Students used to walk to school, but now they don't.
D.All of the above.
(4)What changes have happened to some families?①There are lights at home;
②People like to eat home—cooked food;
③Lots of families have computers;
④Lots of couples(夫妇)live apart because of unhappy problems.
A.①②④
B.②③④
C.①②③
D.①③④
(5)Which is TRUE according to the passage?
A.Life now is much simpler.
B.People have much time to talk with each other now.
C.The grandfather only complains and pays no attention to the better life now.
D.Lots of mothers stay at home and look after their children.

【题目】 Life in an American high school is an interesting and exciting learning experience. High school in America is not just a place for studying some subjects. It is also an important social centre, where students can develop other interests and talents.

The high school course is divided into four years. The teenager usually starts school about 8:00 a.m, and ends at 3 p.m. There is no school on weekends. Students have lunch at the school cafeteria. After lunch they play sports, talk to friends or simply relax. The lunch break lasts about an hour.

When the school day ends, some students go home, but many still stay at school for after-school activities. There are many activities and clubs to choose. In the afternoon many students practise sports with the school students team. Sports are an important part of high school life. American high school students like to be “popular”. This means being a good student, being active in the community and being well-liked by others. Most American high school students have part-time job during the school year and a full-job during the summer. Parents encourage their children to work because it's part of growing up and becoming responsible and independent. Most high schools have a job list to help students find work. Teenagers are fond of their jobs!

1How many years is the high school course divided into?

2Are after-school activities and clubs only for a few good students or for many students?

3What does a “popular student” mean in American high school?

4Why do parents encourage their children to work

5What do most high schools do to help students find work?

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网