题目内容

—Will people live to be 200 years old?

—______.They can't live so long.

A. Yes,they do B. No,they don't

C. No,they won't D. Yes,they will

C 【解析】句意:——人们将活到200岁吗?——不,他们不会。他们不能活这么久。考查一般疑问句答语。问句为一般将来时,应用一般将来时回答,故排除A、B两项;由答语的句意知应用否定回答,一般将来时的否定回答为 No,主语 + won't。故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

Do you like crocodiles (鳄鱼) ? Do you know anything about crocodiles? Crocodiles appeared about two hundred million years ago. They once lived on the earth together with dinosaurs.

Crocodiles only live where it is wet and hot. They spent most of their time lying around in the mud (泥) or the rivers. The crocodiles’ long tails are used when the animals are swimming. It can be swung (摇摆) with great speed and force (武力). One blow will knock down a man or even a big animal at once. Crocodiles are very well protected against their enemies by the hard bone plates (骨板) which cover most of their bodies, but because of the way their neck are formed, they can only see in front of themselves. With their rows of terrible sharp teeth, they catch food, which may be a fish, an animal or even a careless man, and then hold it below the water until it drowns (淹死). Crocodiles lay their eggs and leave them under leaves or sand. Baby crocodiles have special sharp teeth with which to break their way out of the shells (壳) on their own. Crocodiles were once all over the world. But in the past 50 years, the number of crocodiles has gone down rapidly because of humans. The long-nosed crocodile is shy and because of this, the people of West Africa sometimes catch it for food. But more people hunt them for expensive crocodile leather. Now this kind of ancient animal has to depend on humans to live. Isn’t that terrible?

Animal

Crocodile

living habits

Crocodiles and dinosaurs once lived on the earth at the same 1.. Crocodiles can’t live in dry and 2. areas. They like lying around in the mud or the rivers.

Crocodiles catch food with their terrible sharp teeth and then drown it.

Crocodiles’ long tails are 3. and their hard bone plates keep them safe 

from enemies.

reproduction

Crocodiles lay their eggs and leave them under leaves or sand.

Baby crocodiles break their way out of the shells by 4. with sharp teeth.

present situation

In the past 50 years, the number of crocodiles has gone down rapidly. It’s

5. to stop hunting crocodiles at once.

1.time 2.cold 3.strong/powerful 4.themselves 5.necessary 【解析】试题分析:短文介绍了稀有保护动物鳄鱼的生活习性、身体特征、繁衍后代等情况,但是鳄鱼的数量却因为人类捕杀而迅速下降,呼吁人们停止捕杀鳄鱼的行为。 1.考查细节理解题。根据第一段结尾They once lived on the earth tog...

阅读理解

When pets get sick, you can usually take them to see an animal doctor or an animal hospital. Sometimes animals are so sick or hurt that you shouldn't move them. That’s why Dr. Bird, veterinarian , has a travelling hospital. Dr. Bird drives his hospital, which really runs to the animal.

Dr. Bird has run the hospital for twelve years, and he has saved the lives of many pets. The

van has an operating table, medicine and everything else he needs to treat animals. Dr. Bird says

that there will soon be many more travelling hospitals to help sick or injured animals.

1.The best tide for the text is_______.

A. Why People Get Sick B. A Travelling Hospital

C. Days Make Good Pets D. A Very Sick Animal

2.Dr. Bird has run the hospital for___________.

A. 12 years B. 10 years C. 15 years D. 20 years

3.The story says that Dr. Bird's hospital has .

A. thick rugs B. no lights C. toys D. medicines

4.Dr. Bird is__________.

A. a dentist B. an animal doctor C. very young D. very sick

5.The word" veterinarian" means______.

A. animal doctor B. nurse C. farmer D. truck driver

1.B 2.A 3.D 4.B 5.A 【解析】文章大意:当宠物生病了,你通常会带它去看兽医或者去宠物诊所。不过有时候你的宠物可能受了很严重的伤或者感到很疼,在这种情况下你最好别移动它。为了医治这样的宠物,Dr. Bird 开了一间流动宠物诊所。他驾驶的这辆车是为宠物服务的,经营已经有12年了,而且在这期间已经拯救了许多宠物的生命。这车有手术台,药物还有其他做手术时需...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网