题目内容

—Mom, I’ve just got a new job in a big company.

—Congratulations! Try to make yourself so that the company doesn’t want to lose you.

A. valuable B. comfortable C. fashionable D. strong

A 【解析】句意:-----妈妈,我刚在一家大公司找到了一份新工作。----恭喜你!尽量让自己变得有价值,这样公司就不想失去你。A. valuable有价值的;B. comfortable舒适的;C. fashionable流行的,时髦的;D. strong 坚强的,强壮的。根据下文“这样公司就不想失去你”可知“尽量让自己变得有价值”,选A。
练习册系列答案
相关题目

Many people thought that U.S. President Calvin Coolidge always lived in the White House. However, he sometimes lived in the nearby Willard Hotel.

Once, in the middle of a night, the President woke up to see a thief searching his clothes. Coolidge calmly spoke up from the darkness, “I wish you wouldn’t take that watch.”

“Why?” asked the shocked man.

Coolidged answered, “Take it near the window and read what is engraved(雕刻) on the back of it.”

The man read, “Presented to Calvin Coolidged, Speaker of the House, by the Massachusetts General Court.” He was very surprised!

“Are you President Coolidge?” he asked. He had never thought he would find the president sleeping in a hotel!

“Yes, I am.” Coolidge said. Then he asked, “Why are you doing this, Son?”

The young man explained that he and two friends traveled to Washington during their college vacation. They spent all of their money and had no money to pay the hotel bill and the train tickets back to school.

Coolidge added up the cost. It came to $32. That may not sound like much now, but it was a big number then. “I’ll give you the $32 as a loan(借款),” the President said, “And I expect you to pay me back.”

The young man thanked him. Coolidge left him with this warning: “Son, you are a nice boy, you are better than you are acting. You are starting down the wrong road. Just remember who you are.”

It wasn’t until after the death of Mr. Coolidge that this story was allowed to come out. It was first published in the newspaper Los Angeles Times. And the most interesting of all is that the President’s notes show that the young man was indeed better than he was acting. He repaid the $32 loan in full.

1.How did the young man get to know the president? _________.

A. By looking at the back of the watch

B. By looking at the loan

C. The boss of the hotel told the young man about it

D. The president’s wife told the young man about it

2.How did the young man travel to Washington with his friend? _________.

A. By air B. By bus C. By train D. On foot

3.What can we infer(推理出)from the passage? _________.

A. The young man’s family was always poor

B. The hotel cost was rather expensive at that time

C. The young man never kept in touch with the president again

D. The young man learned a lesson from his experience with the president

4.How did people first get to know the story of the president with the young man? _________.

A. From the president himself B. From a newspaper

C. From the young man’s notes D. From the young man himself

5.What is the main idea of the passage? _________.

A. Money can be given up when necessary

B. People should be forgiven(原谅)for their mistakes

C. Everyone can become better after an unusual experience

D. An act of kindness may change a person’s life

1.A 2.C 3.D 4.B 5.D 【解析】试题分析:本文讲述美国总统卡尔文·库利奇与一个“年轻人”的故事,总统指出年轻人错误的行为,并以宽容地“借款”与“还款”的形式教育了这个年轻人,给了年轻人改过自新的机会,改变了年轻人的一生。 1.根据第四、五段可知,年轻人通过看手表的背面开始知道这个人是总统的。 故选:A。 2.根据第八段最后一句They sp...

根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,并将答案填写在答题卡标号为66—75的相应位置上。

Chinese social network companies began to take away the smoking emoji(表情符号) from their products to support China’s new indoor smoking ban(禁烟令).

The smoking emoji usually s1. for the feeling of “cool” or “relaxed” in many apps before. Since the new ban was announced, China’s technology companies have been a2. to take this kind of emoji away.

“Smoking is not cool,” said Zhang Jianshu, head of the Beijing Tobacco Control Association. “It’s not p3. to take smoking as being cool”. He pointed out that the major social network users are younger people, who were much e4. to be influenced.

In response, Sina Weibo took away the emoji of a smoker in September on its smart phone apps and c5.. Two months later, Tencent followed Weibo’s footsteps on November 6, 2017 to change the smoking emoji w6. a green leaf. However, the action was only taken on QQ’s mobile app. QQ on PC still r7. the same. Tencent’s another popular social app, Wechat, has also been required to change the emoji.

China is home to 300 million smokers and produces the world’s l8. number of cigarettes. It is reported that about 27.7% people s9. in China in 2017, according to the government. Zhang said, taking the smoking emoji away was to prevent it spreading the wrong i10. among the public.

The BTAC hopes to use the social network to make more people develop a healthier lifestyle.

1.stands 2.asked 3.proper 4.easier 5.computers 6.with 7.remains 8.largest 9.smoked 10.idea(s) 【解析】本文主要讲述中国社交网络公司开始从他们的产品中拿走吸烟的表情,以支持中国新的室内吸烟禁令。删除吸烟的表情是为了防止它在公众中传播错误的想法。BT...

Do you know anything about the holiday camps in Hong Kong? The students in Hong Kong used to take part in an English holiday camp in their holidays. And their parents weren't with them, though they were very young.

Now they will enjoy taking part in many kinds of holiday camps without their parents. Many parents let their children take part in some kinds of holiday camps in order to learn some practical knowledge in their life. And they also learn some knowledge about living skills, science, reading and writing.…The most important for the children to learn is to look after themselves.

Holiday camps in Hong Kong are not so expensive. Most of the family can afford to send their children there for further study, for making their bodies strong.…And the government never charges(收费) for them.

It is said that students in Hong Kong have much knowledge about many things. Perhaps it has something with the kinds of holiday camps.

1.Students in Hong Kong like to take part in the .

A. holiday camps B. English holiday camps

C. science holiday camps D. Chinese holiday camps

2.When students in Hong Kong are in holiday camps, their parents .

A. must be with them B. have to look after them nearby

C. must stay at home D. aren't with them

3.The most important thing for the students to take part in the holiday camps in Hong Kong is .

A. to make their bodies strong

B. to learn much knowledge about many things

C. to learn to look after themselves

D. to have a further study about many subjects

4.The cost to take part in a holiday camp is .

A. very dear B. not cheap C. very high D. low

5.The students who often take part in the holiday camps .

A. must have much knowledge about many things B. must be very thin

C. must be very tall D. must be very beautiful

1.A 2.D 3.C 4.D 5.A 【解析】试题分析:本篇短文给我们讲述了关于香港假期野营,一些家长喜欢让孩子去参加假期野营,让孩子在那里学习很多东西。最重要的是可以学会照顾他们自己。 1. 2. 3. 4. 5.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网