题目内容

【题目】根据表格内容,选择最佳答案。

Smart Kids Club
For age group: 5-15
Open to the members from 9:00 am to 10:30 am. On Sat. & Sun.
100 yuan each week
Tel: 0816-2018367
Add: 102 Park Road

Body-building Club
All facilities supplied
On the top floor of Xiayi Hotel
Every afternoon from 4:00 pm to 6:00 pm, Sat & Sun.
Drinks and fruits ready for you during breaks.
Tel: 0816-2515868
Add: 104 Tanyuan Road.

Piano Club
One-to- one training on Sat & Sun. from 4:00 pm to 6:00 pm (150 yuan per hour)
Experienced teachers
Piano offered for free
Convenient transportation
Tel: 0816-2676911
Add: 318 Renmin Road

Global English Club
English training in four skills listening, speaking, reading and writing
4-month 600 yuan, 6-month900 yuan, and one year 1,500 yuancourses
Choice of morning or evening classes, 3 hours per day. Mon.-Fri.
All native teachers from UK and USA.
Tel: 0816-2878806
Add: 612 Hongxing Road


(1)Which club can you join on weekdays?
A.Smart Kids Club.
B.Global English Club.
C.Body-building Club.
D.Piano Club.
(2)In which club can you drink and eat fruits while having a rest?
A.Smart Kids Club.
B.Global English Club.
C.Body-building Club.
D.Piano Club.
(3)How many choices does Lucy have if she wants to join two clubs at weekends?
A.1.
B.2.
C.3.
D.4.
(4)If you want to talk with native English speakers, please ring ______.
A.0816-2878806
B.0816-2515868
C.0816-2676911
D.0816-2018367
(5)What can be the best title for the above four ads?
A.Build Your Body with Us.
B.Best Clubs Available in Town
C.Enjoy Your Weekends in Clubs
D.Fascinating Activities on Weekdays

【答案】
(1)B
(2)C
(3)B
(4)A
(5)B
【解析】文章大意:本文叙述了四个俱乐部的开班时间、价格、联系方式及特色等信息。
(1)细节理解题。根据Choice of morning or evening classes, 3 hours per day. Mon.-Fri.可知,这个俱乐部是在周一--周五开班。故选B。
(2)细节理解题。根据Drinks and fruits ready for you during breaks.可知,在Body-building Club俱乐部可以在休息的时候,喝一些饮料和吃一些水果。故选C。
(3)细节理解题。根据One-to- one training on Sat & Sun. from 4:00 pm to 6:00 pm (150 yuan per hour);Open to the members from 9:00 am to 10:30 am. On Sat. & Sun.可知,Piano Club和Smart Kids Club这两个俱乐部可以在周末上。故选B。
(4)细节理解题。根据All native teachers from UK and USA.Tel: 0816-2878806可知,如果你想和本地人交流可以打电话0816-2878806。故选A。
(5)标题归纳题。根据短文的内容可知,这是四个广告,介绍的是城镇里的四个最好的俱乐部。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】 Eating less meat is becoming more common all over the world. In the US, for example, there is a campaign(运动)called Meatless Mondays. The idea is to have meatless meals every Monday. At the end of 2018, 230 middle and primary schools in the US had joined this campaign. These schools give students a vegetarian breakfast and lunch every Monday.

How did Meatless Mondays become part of food culture in the West? The first reason is that it's healthy. Many studies have shown that eating less meat is good for people's health. “Vegetarian diets can stop people from being fat or ill,” scientist Sharon Palmer said. "Even going meatless one day a week can make a difference.”

But it's not only about health. A study from Nature found that the greenhouse gases from animal products(产品)make up 78 percent of total agricultural(农业的)emissions(排放). If we eat less meat, it will be better for the environment.

In March this year, New York Mayor(市长)Bill said that all public schools in New York City would join the Meatless Mondays campaign. Joining the campaign, he said, will help us stay healthy and keep the earth green for the future.

1When can't many students eat meat in the US?

_____________________________________________________________________

2Why do people in the West have Meatless Mondays?

_____________________________________________________________________

3How can vegetarian diets help people?

_____________________________________________________________________

4Did Bill agree to join the campaign?

_____________________________________________________________________

5What makes up the most agricultural emission?

_____________________________________________________________________

【题目】根据表格内容,选择最佳答案。 Lab work is fun but you must be careful. Listen carefully when your teacher reads and explains the rules before your first lab lesson.

LAB RULES

Throughout the lessons

* Do not enter the science lab without the teacher's permission(允许).
* No food or drinks are to be allowed in the science lab.

Before the Experiment

* Read all instructions carefully before every experiment(实验).
* Prepare all apparatus(仪器)and put them in right places so that you will not knock them over while doing the experiment.

During the Experiment

* If you are unsure of how to use any apparatus or how to operate, ask your teacher for help.
* Never smell or taste chemicals unless your teacher gives permission.

After the Experiment

* Wash all apparatus after use and return them to the places where they were.
* Throw waste materials into proper waste baskets.

First Aid

* Report all accidents to your teacher immediately.
* If you spill any chemicals onto your body or clothing, wash with plenty of water and report to your teacher.


(1)You must know the LAB RULES ______ the first lab lessons.
A.before
B.since
C.during
D.after
(2)It is necessary for you to ______ before every experiment.
A.read all instructions carefully
B.take enough food and drinks
C.smell chemicals immediately
D.talk with your classmates.
(3)If you are not sure of how to use any apparatus, ______.
A.read the rules carefully
B.try them again and again
C.ask your teacher for help
D.return all apparatus to the places where they were
(4)The underlined word “spill” means ______.
A.照射
B.伤害
C.摔下
D.溅出
(5)When you are in the science lab, you mustn't ______.
A.be careful in order to prevent injury
B.listen carefully when your teacher explains the rules
C.taste chemicals without the teacher's permission
D.throw waste materials into proper waste baskets

【题目】根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题号的横线上,完整地写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

Old Mr. Laurence often went to see Mrs. March. The new friendship between the March family and the Laurence family b1 stronger and stronger.

The young people went ice-skating and spent many pleasant evenings t2. Laurie wanted to be with the girls and didn’t go to his lessons. Mr. Brooke, his teacher, was worried about his s3.

Sometimes the girls visited the Laurences. Laurie was very happy w4 the girls.

Beth knew that there was a big piano in the library and she wanted to play it. H5, she was too afraid to go to the house. When he heard this, Mr. Laurence tried to find a way of solving this problem.

One day while v6 Mrs. March, he started talking about music. Beth was sitting quietly in a corner.

“Laurie isn’t playing the p7 much these days,” Mr. Laurence told Mrs. March. “This isn’t good for it. Would your girls like to practice on it ?”

Beth moved a little closer to him to l8to the talk.

“They don’t need to see or speak to anyone,” Mr. Laurence added.

Beth ran up to him and said shyly, “I’m Beth, l love m9. I’d love to have a try.” “Come and play when you like.” he said gently.

After that, Beth went to play the piano in the house n10 every day. Mr. Laurence loved listening to her with his study door open to hear the songs better, but Beth never knew that.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网