题目内容

In the past ten years, many scientists have studied the differences between men and women. And they all got the same answer: The sexes(性别) are different, because their brains(大脑) are different. And this, the scientists say, makes men and women see the world in different ways.

Boys, for example, usually are better than girls at mathematical ideas. Boys also are better than girls at the kind of hand and eye movements necessary for ball sports. Girls, on the other hand, usually start speaking earlier than boys. And they often see better in the dark than boys and are better at learning foreign languages.

What makes men and women better at one thing or another? The answer is the brain. The brain has two sides connected by nerve(神经) tracks(轨道). The left side usually is used for mathematics, speech and writing. The right side is used for artistic(艺术) creation and the expression(表达) for emotions(情感). In men and women, different areas in each side of the brain develop differently. In boys, for example, it’s the area used for mathematics. In girls, it is the area used for language skills. Another interesting difference is that the two sides of a man’s brain are connected by smaller nerves than the two sides of a woman’s brain are.

1.Which of the following is the best title of the passage?

A. Research(研究) on the Brain

B. Differences Between Men and Women

C. People’s Different Brains

D. Who Are Better, Boys or Girls

2._______ make men and women think differently.

A. Sexes B. The different brains

C. The different experiences D. The influences(影响) of society(社会)

3.We learn from the passage that girls are often better than boys at _______ at school.

A. history B. physics(物理) C. English D. geography

4.Which of the following is true?

A. The left side of brain in boys often develops better than that in girls.

B. The left side of brain in girls usually develops better than that in boys.

C. Men are better than women in all things.

D. The area in girls’ brain for language skills develops better.

5.In men and women the nerves connecting the halves of brain are _______.

A. the same B. different C. smaller D. larger

练习册系列答案
相关题目

假设你叫陈军,昨天收到了笔友David的e-mail,得知他不久要作为交流生到无锡来学习中文。他想了解如何学好中文。请你用英文给他回复一封e-mail,介绍学习中文的体会和方法,提出你的建议,以及表达你帮助他学好中文的愿望。

要点提示:

1.汉语非常有用,现在许多外国朋友都在学习。

2.汉语较难,因为它跟英语很不一样。

3.必须尽量多记词,读和写也很重要。

4.可以通过看电视和听广播锻炼听力。

5.其他的方法……

注意:

1. 语法正确,意思连贯,书写规范,要点齐全;

2. 第五要点须用1至2句话作适当的发挥;

3. 词数80字左右。信的开头和结尾已给出,不计入总词数。

Dear David

I'm glad to hear that you'll be an exchange student and come to Wuxi to learn Chinese.___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

If you have any questions please ask me. I'm sure you'll learn Chinese well.

Hope to see you soon in Wuxi.

Yours

Chen Jun

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网