题目内容

【题目】--- I can’t stand (忍受) the air pollution in this city any more. It is getting more terrible.

--- . We’ve never had so many factories before.

A. Neither I can. B. Neither can I C. So I can. D. So can I.

【答案】B

【解析】句意:——我再也无法忍受这个城市的空气污染。它变得更糟糕了。——我也无法忍受了。我们以前从来没有这么多家工厂。 Neither I can 我的确不能; Neither can I 我也不能; So I can 我的确能; so can I我也能。根据I can’t stand the air pollution in this city any more.可知此处表示否定,根据We’ve never had so many factories before.可知此处表示工厂多,我也不能忍受,故用Neither can I。故选B。

练习册系列答案
相关题目

【题目】When tea was first brought to England between 1652 and 1654, it was so expensive that only the rich could buy it. It was said that an old couple had some sent to them as a great treat. But they did not know how it should be used. Finally they boiled(煮沸) the leaves, put some of them on a piece of bacon(咸肉) for dinner, ate the leaves, and threw the tea soup away. However, tea quickly proved popular enough to replace ale(麦芽酒)as the national drink of England after King Charles II and his Portuguese wife began to follow this foreign tea tradition.

Before the introduction of tea into Britain, the English had two main meals—breakfast and dinner. Breakfast was ale, bread and beef. Dinner was a long, big meal at the end of the day. It was no wonder that Anna, the Duchess of Bedford (1788—1861) experienced a‘sinking feeling’ in the late afternoon. So she invited friends to join her for an extra afternoon meal at five o’clock in her castle. The menu centered around small cakes, bread and butter sandwiches, and, of course, tea. This summer practice proved so popular that the Duchess continued it when she returned to London, sending cards to her friends asking them to join her for “tea and a walking the fields”.

The practice of inviting friends to come for tea in the afternoon was quickly picked up by other social hostesses. A common form of service soon came into practice. The first pot of tea was made in the kitchen and carried to the lady of the house who waited with her invited guests, surrounded by fine china from China. The first pot was warmed by the hostess from a second bottle (usually silver) that was kept heated over a small fire. Food and tea was then passed among the guests, the main purpose of the visiting being conversation.

1The story of the old couple in Paragraph 1 is to show ____________.

A. how impolite the old couple were

B. how English people cooked tea

C. how difficult it was to introduce tea to England

D. how little English people knew about tea in those days

2The underlined phrase “sinking feeling” in Paragraph 2 means a feeling of _________.

A. hunger B. loneliness C. thirst D. anger

3Which statement is right according to the passage?

A. Tea was first introduced to England in the 16th century.

B. Ale was the national drink of England after King Charles II.

C. The habit of drinking tea in Britain came from the upper class.

D. Anna, the Duchess of Bedford first served afternoon tea in London.

4We can know from the passage that afternoon tea ____________.

A. helps raise the price of tea and china in England

B. leads to the wide planting and large production of tea in England

C. is not only an extra afternoon meal but helps bring people together

D. helps bring King Charles II and his wife together in their childhood

【题目】C. 根据短文内容及首字母提示,填写所缺单词,使短文意思完整。每空限一词。

A young painter completed a nice picture. To get people’s t1 about his skills, he put it at a crossing on a busy street. And below it a board read, “Gentlemen, I have painted this piece. S2

I’m new, I might make some mistakes in it. Please put a cross (叉号) wherever you see a mistake.”

When he came back in the evening to c3 his picture, he was shocked to see that the whole picture was filled with crosses. And some people e4 wrote something on his picture. Sadly, he ran to his master and said, “I failed. And if this is what I have learned, I’m not w5 teaching. ”

The master smiled and suggested, “I’ll let you know that you’re a great artist. Now go to paint the same picture again and give it to me. ”

Then they went to the same street the next morning and put the new picture exactly at the same place. Now the master took out another b6 which said, “Gentlemen, I painted this piece. There might be some mistakes in it. I have put a box with colors and brushes just below. Please give me a h7 . If you see a mistake, pick up the brush and correct it.”

Two days later, they came back to the place. The young painter was s8 to see that actually there was not a single correction done!

It’s easy to say but difficult to do. If you want to help people i9 their behavior, you’d better learn how to help people change their attitudes (态度) or skills. Also, always remember not to judge ( ) y10 by someone else’s words and feel bad two homes.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网