题目内容

【题目】根据短文内容,从短文后的七个选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。

Lost in the Post

How would you feel if the letter you penned carefully and posted to your favorite star ended up in the recycling bin? That's where unopened fan mail sent to singer Taylor Swift was found in Nashville.___1___

Swift’s management said it was an accident,but dealing with piles of letters is a burden for most public figures.According to the BBC reporter Jon Kelly,at the height of his fame,Johnny Depp was said to receive up to 10,000 letters a week.___2___

The dawn of the digital age in which public figures with a Twitter account can be messaged directly has made the process easier.The White House says it deals with 20,000 messages addressed to President Barack Obama each day.

Some celebrities don’t want letters.In 2008,Beatles drummer Ringo Starr said that he would throw them out because he was too busy.___3___ Robert Pattinson,star of the Twilight films,claims that he reads tonnes and tonnes of letters from fans,which takes up almost all his free time.

Many artists,however,outsource(外包) the task of opening,reading and replying.Sylvia “Spanky” Taylor,58,has run a service in California that does just that since 1987.___4___ Most letters are simply declarations of affection and admiration,she says.A few ask for money.A small number contain threats which require her to contact the celebrity’s security team and law enforcement.

The biggest problem for Taylor is working out how to deal with the correspondence(通信).Presents such as soft toys are sent to local hospitals,and most of the letters just get shredded and recycled

___5___ For some,this is enough,according to Lynn Zubernis,an expert at West Chester University.She says that the relationship between fan and celebrity may exist only in the mind of the former but it comes from a deeply-rooted human need for community.

A. Others do attempt to get through it themselves.

B. In fact,there is no alternative to deal with the problem.

C. How could he have enough time to skim through these letters one by one?

D. Typically,correspondence is acknowledged by a photo with a printed “signature”.

E. Accordingly,the correspondence problem has been difficult for the computer to automate.

F. She and her staff deal with up to 20,000 items of mail a month on behalf of 26 celebrities.

G. This incident has caused a wide public concern about how the public figures deal with the letters or mails from the fans.

【答案】

【1】G

【2】C

【3】A

【4】F

【5】D

【解析】

1本文以著名的歌手Taylor Swift的粉丝给她写的信被发现在回收桶开始,引出了下文的议论,根据文意并结合选项的意思,可知选G合理。

2根据本空格前的一句,表述一天收到了将近10000封粉丝的来信,故可推断后一句说的应该是这些信将会如何被处理好,可知应选C。

3根据前面一句中出现的some,可知此句中会出现others,因为这是一个句型。由此分析可知A为正确答案。

4根据此题前面的一句话以及这段话的内容,可知此题应选F。

5由于此空格是文章最后一段的首句,同时根据此段的具体意思和内容,可知选D合理。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面的短文并用英语回答问题,并将答案写在答题卡上标有题号的横线上.

To see the world is one thing, to have someone to share it with is another. Indeed, travel becomes more interesting when you have a travel partner. A travel partner can be a close friend,a family member, a pal(伙伴)you've met online, or a business friend.

You can have someone to talk to

Traveling alone is fun, but wouldn't you feel lonely? Having a travel partner canhelp you get rid of loneliness. This is especially true if you can get a travel companion(同伴)who is very familiar with the place you're traveling to. You don't have to ask any information from the locals,and you can increase the time you spend in the country.

You can have someone to share the costs with One of the major headaches in traveling is the costs involved. You can't simply think about the rising price of hotels or plane tickets. You should also thnk about your daily needs, such as your food. Of course, you can't simply go back without bringing any souvenirs to your friends and family. You must think about all these. However, when you have a travel friend, you can have someone to share the costs with.

You can have someone to watch out for you When you're in a foreign land, you'll never be really safe. You don't know the rules as well as the culture of the people. A travel mate will be perfect to remind you of your duties in the country and to watch your back just in case(万一)you get lost. So why don't you find a travel companion now?

Let's find out how to find a travel partner…

1How many advantages are mentioned in the passage if we have a travel partner?_______

2What's the writer's purpose of writing this passage?_______

3Will you choose a pal you've met online as your travel partner? Why or why not?_______

【题目】There are many things we need to know, but we do not learn them at school. For example, if we want to use our money wisely, we need to shop carefully. We need to know how to compare the prices of the same things in different shops. We also need to know how to make the best decision when we shop. It is a life skill, and we need to practice it in our daily life.

Supermarket W

Business hours: 6:00 am--10:30 pm

Eggs (1 kilo): £6.50

Apples(1 kilo): £3.80

Pork(1 kilo): £18.20

Tomatoes(1 kilo): £1.58

Environment: Very good

Service: Excellent

Supermarket M

Business hours: 5:30 am--10:30 pm

Eggs (1 kilo): £6.60

Apples(1 kilo): £3.96

Pork(1 kilo): £18.20

Tomatoes(1 kilo): £1.50

Environment: Very good

Service: Good

Supermarket Y

Business hours: 6:00 am--10:00 pm

Eggs (1 kilo): £6.20

Apples(1 kilo): £3.30

Pork(1 kilo): £17.20

Tomatoes(1 kilo): £1.30

Environment: Need improving

Service: Ordinary

Supermarket Z

Business hours: 6:00 am--9:30 pm

Eggs (1 kilo): £6.90

Apples(1 kilo): £3.90

Pork(1 kilo): £18.60

Tomatoes(1 kilo): £1.60

Environment: Ordinary

Service: Bad

根据短文内容,判断下列句子正误。正确为“T” 错误为 “F”。

1Supermarket M has the longest business hours.

2The price of the pork in Supermarket Y is higher than that in Supermarket Z.

3If you want to pay the least money for eggs, you will go to Supermarket Y.

4The environment in Supermarket Z is very good.

5The service maybe the reason if a shopper usually shops in Supermarket W.

【题目】Bike-sharing is a new choice for short journeys in cities. It is good to the _______development of the big cities.

A _______ by a company found that shared bikes started the nation’s_______for bikes again. Now more and more Chinese people are _______bikes instead of cars to make short journeys in cities.

An engineer of that company says that since the start of shared bikes, people_______fewer trips by car. The love for shared bikes is not only among _______ people, who were born in the 1980 s and 1990s, but also among people over sixty.

At weekends, the number of the riders in Shenzhen reaches the _______of all cities. On weekdays, the number of people who use shared bikes to travel to work is_________in Shanghai.

It is said that bike-sharing will help_______the cities’ environment. It not only helps solve the traffic problems, but also will help to make more use of________in cities. Take Beijing as an example if more people choose shared bikes, an area of five Bird’s Nest stadiums will be saved.

1A. harmful B. sudden C. slow D. healthy

2A. report B. suggestion C. rule D. plan

3A. preparation B. love C. search D. worry

4A. repairing B. locking C. choosing D. pushing

5A. will made B. have made C. are making D. are made

6A. strong B. young C. old D. weak

7A. corner B. line C. top D. side

8A. going up B. giving away C. coming over D. putting off

9A. experience B. improve C. discover D. separate

10A. space B. money C. air D. time

【题目】A wise man was visiting a village with his students. He found a group of family members shouting in anger at each other. He turned to his students and asked: “Why do people shout in anger at each other?”

His students thought for a while, and one of them said: “Because when we lose our calm, we shout.”

“But, why should you shout when the other person is just next to you? You can just as well tell him what you have to say in a soft manner,” said the wise man.

Students gave some other answers but none were any good.

“When two people are angry at each other, their hearts become distanced,” the wise man explained. “To cover that distance they must shout to be able to hear each other. The angrier they are, the louder they will have to shout to hear each other and cover that great distance.”

The wise man then gave an example: “What happens when two people fall in love? They don’t shout at each other but talk softly because their hearts are very close. When they love each other even more, what happens? They don’t need to talk. They only look at each other and that’s all. That is how close two people are when they love each other.”

He looked at his students and said: “So when you argue, do not let your hearts get distant. Do not say words that distance you from others. Otherwise, there will come a day when the distance is so great that you will not find the path to return.”

1What did they find when a wise man and his students were visiting a village?

A. A group of family members were shouting at each other angrily.

B. A group of family members were playing there.

C. His students were shouting with a group of people.

D. A group of people were traveling there.

2One of the students thinks family members shout at each other because.

A. they are not friends B. they lose their calm

C. they don’t like each other D. they are far from each other

3What will happen when two people are angry with each other according to the wise

man?

A. They fight with each other. B. They are too angry to say a word.

C. They are far away from each other. D. Their hearts become distanced.

4What will usually happen to two people at first when they fall in love with each other

according to the passage?

A. They talk more. B. They shout at each other.

C. They talk softly. D. They don’t say anything to each other.

5What’s the topic of the passage?

A. Shouting is bad. B. Don’t shout.

C. The distance of love. D. Cover the distance with love.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网