题目内容

THREE CENTURIES OF HOAXES(骗局;恶作剧)!

A THINKING MACHINE

In 1769, long before computers were invented, a man from Hungary(匈牙利)built a wonderful machine that could play chess very well. It made people all over Europe happy and beat nearly everyone it played against .including famous people like French leader Napoleon Bonaparte, and scientist and inventor Yenjamin Franklin. For years, many people believed that it was truly a thinking machine. There were people who said it was a hoax, but could not prove it or explain how it worked. About 85 years later, the secret was finally found. There was a man hiding inside the machine all the time... who was very good at playing chess!

ZOO ESCAPE(逃脱)

On November 9, 1874, New York newspaper, The Herald, ran a terrible story on its front page. It said that all the animals in the Central Park Zoo had escaped and were running around the city. It said the police were working to save people, but 27 people had already been killed, and 200 people hurt. It warned everyone to stay at home to avoid the danger. Many people in New York were terrified, and did as the paper said. If only they had read the final words of the article, which said; "Not one word of it is true. Not a single act described has taken place." It was just a hoax. The story was made up by Thomas Connery, aneditor at The Herald, who wanted to draw attention to the poor condition of cages in the zoo.

ROSIE THE RUNNER

The first woman to cross the finishing line of the 1980 Boston Marathon(马拉松)was 23-year-old Rosie Ruiz. However, as she climbed the stairs to receive her prize, people started to become suspicious(怀疑的).She didn't seem to be tired at all. Furthermore, none of the other runners remembered seeing her, and her picture never appeared in photos or TV broadcasts of the race. Later, several people said that they had seen her join the race only at the end. It turned out she had run only half a mile(about 805 meters) and taken the train for the rest of the race! Her prize was taken away, of course.

1.Which of the following is mentioned in the passage?

A. The thinking machine used a computer to win games.

B. 200 people were killed by zoo animals in 1874.

C. Rosie Ruiz wasn't tired at the finishing line.

D. Rosie Ruiz didn't appear in TV broadcasts of the race.

2.What is true about all the hoaxes in the passage?

A. They made people scared. B. They fooled a lot of people.

C. They made people suspicious. D. They made people happy.

3.The title of the passage shows us that the writer thinks that hoaxes .

A. are not new B. are easily avoided

C. are always interesting D. are usually unbelievable

1.D 2.B 3.A 【解析】本文讲述的是发生在三个不同世纪中的三个骗局,分别是18世纪有人“发明”了一个下象棋的机器高手,后来证明是有人藏在机器中;19世纪美国纽约的一家报纸报道说,一家动物园里的所有动物都从园里逃了出来,在大街上踩死踩伤很多人,提醒市民注意安全。最后被告知这是一起恶作剧;第三则是20世纪马拉松国际长跑比赛的“冠军”获得者是弄虚作假得来的荣誉,最后被取消成绩。...
练习册系列答案
相关题目

Why do people wear clothes? Your answer may be to keep w1. and to cover the body. That’s why people wear clothes, but people also want to look attractive and appear successful to others.

If people wear clothes only for warmth and to cover their bodies, most clothes would be simple and c2. . In many countries, however, clothes are sometimes very expensive. The main reason for this is not the cost of the materials or the cost of making clothes. The clothes are expensive because of fashion. Successful businessmen, for example, often wear very expensive suits, shirts and ties. So they p3. thousands of dollars for a suit and hundreds of dollars for a tie. It’s still just a suit and a tie, but they pay these prices because of the famous designs.

Fashion is constantly (持续不断地) changing. It means that people who want to be fashionable have to buy new clothes every few months, even if last month’s clothes have only been worn once or t4.. Some people have boxes f5. of clothes, but some of these clothes have never been worn. These clothes are no longer in fashion though they are still new.

1.warm 2.cheap 3.pay 4.twice 5.full 【解析】这篇短文主要讲述了衣服就是一种时尚,它在随着社会的改变而改变。 1.句意:你的回答可能是保暖或遮盖身体。Keep warm表示保暖。根据句意及首字提示,故填warm。 2.句意:大部分衣服会简单和便宜。Cheap的意思是“便宜的”,根据句意及首字母提示,故填cheap。 ...

A young painter completed a nice picture. To get people’s t1. about his skills, he put it at a crossing on a busy street. And below it a board read, "Gentlemen, I have painted this piece. S2. I’m new, I might make some mistakes in it. Please put a cross (叉号) wherever you see a mistake."

When he came back in the evening to c3. his picture, he was shocked to see that the whole picture was filled with crosses. And some people e4. wrote something on his picture. Sadly, he ran to his master and said, "I failed. And if this is what I have learned, I’m not w5. teaching. "

The master smiled and suggested, "I’ll let you know that you’re a great artist. Now go to paint the same picture again and give it to me. "

Then they went to the same street the next morning and put the new picture exactly at the same place. Now the master took out another board w6. said, "Gentlemen, I painted this piece. There might be some mistakes in it. I have put a box with colors and brushes just below. Please give me a h7.. If you see a mistake, pick up the brush and correct it."

Two days later, they came back to the place. The young painter was s8. to see that actually there was not a single correction done!

It’s easy to say but difficult to do. If you want to help people i9. their behavior, you’d better learn how to help people change their attitudes (态度) or skills. Also, always remember not to judge (评判) y10. by someone else’s words and feel bad.

1. thoughts 2. Since 3. collect 4. even 5. worth 6. which 7. hand 8. surprised 9. improve 10. yourself 【解析】 这篇文章讲了一个年轻的画家为了获得别人的评价就把画作放在闹市口任由人们在上面画叉,结果让他很失望,让他一度想要放弃,最...

According to a new study, cats may be just as smart as dogs. Both cats and dogs may have episodic memory(情景记忆), similar to that of human beings.

The discovery shows that cats can recall memories of positive experiences like eating a delicious snack. The study was a test of episodic memory. Episodic memory means memory of past experiences that happened at a special time and place.

In the test, cats were led to four open bowls of food. They were allowed to eat from two of them. After fifteen minutes, empty bowls took the place of the old ones. Then the same cats returned to look for food again. They spent more time searching for the old bowls.

It seemed that the cats were able to remember the information of “what” and “where” about the bowls. This discovery suggests that they may have episodic memory. However, it’s still not clear whether cats can truly experience past memories in the same way as human beings do. “It’s difficult to know whether the cats can subjectively(主观地)remember the experience,” Nick Diamond, a researcher at the University of Toronto, explained.

Still, the test plays an important role in the development of memory research in animals. “It opens the door to new studies. How long can cats’ memories last? We may do some research on this in the future,” Professor Laurie Santos from Yale University told BBC News.

The road to new discoveries is long and difficult. Though there are lots of problems to be solved and discussed along the way, such studies do lead us a step closer to the final success.

1._______ may have episodic memory.

A. Dogs B. Pandas C. Elephants D. Sheep

2.It seems that cats can recall memories of their _____ experiences.

A. happy B. sad C. scary D. unusual

3.What can we learn from the study?

A. Cats can subjectively remember past experiences.

B. The cats spent more time searching for empty bowls.

C. Cats are smarter than dogs and as smart as humans

D. Cats may have episodic memory similar to that of humans.

4.According to the fifth paragraph, scientists may do some research on ____ in the future.

A. whether dogs can recall memories like cats

B. why cats only remember good experiences

C. how long cats’ memories can last

D. how humans recall past memories

5.What does the writer think of the study?

A. It has already solved many problems.

B. It helps memory research in animals.

C. It has nothing to do with other studies.

D. It is a waste of money and time.

1.A 2.A 3.D 4.C 5.B 【解析】本文介绍了一项新的研究发现,猫可能和人类相似,有情景记忆。这项新发现有助于研究动物的记忆。 1.A 细节理解题。根据Both cats and dogs may have episodic memory(情景记忆), similar to that of human beings.可知狗和猫有情景记忆,故选A...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网