题目内容

―WeChat has made a great difference to people's life.

. We can use it to communicate with others easily.

A. Completely B. Possibly C. Probably D. Exactly

D 【解析】句意:——微信已经对人们的生活产生了巨大影响。——正是这样。我们可以使用它,轻松地和其他人交流。Completely完全地;Possibly可能地;Probably可能地;Exactly正是这样。根据We can use it to communicate with others easily.可知此处表示同意对方说的微笑对人们生活有很多影响,故选D。
练习册系列答案
相关题目

THREE CENTURIES OF HOAXES(骗局;恶作剧)!

A THINKING MACHINE

In 1769, long before computers were invented, a man from Hungary(匈牙利)built a wonderful machine that could play chess very well. It made people all over Europe happy and beat nearly everyone it played against .including famous people like French leader Napoleon Bonaparte, and scientist and inventor Yenjamin Franklin. For years, many people believed that it was truly a thinking machine. There were people who said it was a hoax, but could not prove it or explain how it worked. About 85 years later, the secret was finally found. There was a man hiding inside the machine all the time... who was very good at playing chess!

ZOO ESCAPE(逃脱)

On November 9, 1874, New York newspaper, The Herald, ran a terrible story on its front page. It said that all the animals in the Central Park Zoo had escaped and were running around the city. It said the police were working to save people, but 27 people had already been killed, and 200 people hurt. It warned everyone to stay at home to avoid the danger. Many people in New York were terrified, and did as the paper said. If only they had read the final words of the article, which said; "Not one word of it is true. Not a single act described has taken place." It was just a hoax. The story was made up by Thomas Connery, aneditor at The Herald, who wanted to draw attention to the poor condition of cages in the zoo.

ROSIE THE RUNNER

The first woman to cross the finishing line of the 1980 Boston Marathon(马拉松)was 23-year-old Rosie Ruiz. However, as she climbed the stairs to receive her prize, people started to become suspicious(怀疑的).She didn't seem to be tired at all. Furthermore, none of the other runners remembered seeing her, and her picture never appeared in photos or TV broadcasts of the race. Later, several people said that they had seen her join the race only at the end. It turned out she had run only half a mile(about 805 meters) and taken the train for the rest of the race! Her prize was taken away, of course.

1.Which of the following is mentioned in the passage?

A. The thinking machine used a computer to win games.

B. 200 people were killed by zoo animals in 1874.

C. Rosie Ruiz wasn't tired at the finishing line.

D. Rosie Ruiz didn't appear in TV broadcasts of the race.

2.What is true about all the hoaxes in the passage?

A. They made people scared. B. They fooled a lot of people.

C. They made people suspicious. D. They made people happy.

3.The title of the passage shows us that the writer thinks that hoaxes .

A. are not new B. are easily avoided

C. are always interesting D. are usually unbelievable

1.D 2.B 3.A 【解析】本文讲述的是发生在三个不同世纪中的三个骗局,分别是18世纪有人“发明”了一个下象棋的机器高手,后来证明是有人藏在机器中;19世纪美国纽约的一家报纸报道说,一家动物园里的所有动物都从园里逃了出来,在大街上踩死踩伤很多人,提醒市民注意安全。最后被告知这是一起恶作剧;第三则是20世纪马拉松国际长跑比赛的“冠军”获得者是弄虚作假得来的荣誉,最后被取消成绩。...

It's that time of the year--graduation. The end of school year is nearly in sight, and it's an especially big deal if you're finishing high school or college.

One amazing 16-year-old Florida girl, Grace Bush, graduated from both high school and college this week! She actually got her college diploma before her high school diploma. How did she manage to do that?

"Hard work and great attention, " she told a local TV news station, "have made me succeed in doing high school and college at the same time." She started taking college courses when she was just 13. She would often get up at 5: 30 a m. and go to bed after 11: 00 p. m.

Doing both at the same time is a huge achievement, and it has also helped her family save money. She's one of the 9 children, all home-schooled until the age of 13. Her father is a math professor while her mother is a part-time history teacher in a high school. Grace Bush has earned her college degree in law, with a nearly perfect GPA of 3.8 and she hopes to become a lawyer one day, although her parents expect her to teach at university. By the way. she also played basketball in her college team in her spare time.

1.In what way is Grace amazing?

A. She is a 16-year-old Florida girl

B. She finished high school this week.

C. She worked very hard at her lessons every day.

D. She graduated from both high school and college at 16.

2.Which picture might Graces diploma look like?

3.What is the key to grace's success?

A. Taking college courses at 13.

B. Working hard at her courses.

C. Growing up in a professor’s family.

D. Having a dream of becoming a teacher.

4.Which of the following is TRUE according to the last paragraph?

A. The Bushes have 13 children altogether.

B. Graces mother is a full-time history teacher.

C. Grace wants to teach at university in the future.

D. Grace received her education at home before 13.

1.D 2.C 3.B 4.D 【解析】本文介绍了一位令人惊奇的女孩,她16岁就同时获得了高中和大学的毕业证。文章还描述了她成功的原因、家庭背景、未来规划、日常生活等其他事项。 1.句意:格蕾丝“惊人的”地方是什么?选项A.她是一名16岁的佛罗里达女孩。 选项B.她本周上完高中。选项C.她每天都在努力学习她的课程。选项D.她16岁毕业于高中和大学。原文“One ...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网