题目内容

【题目】任务型阅读

I am Tony. I am happy to tell you my school and my life. Every day my father drives(开车) me to school. It takes us thirty minutes to go to school. My school is big and beautiful. I like my school very much. The desks and chairs are new. There are lots of pictures on the walls. You can also see some flowers on the teachers’ desk. We clean the classroom every day.

I don’t go to school on Saturday and Sunday, but I don’t get up late. I get up at six on Saturday. I play basketball with my father in the park near my home for twenty minutes. Then I eat my breakfast. I help my mother water the trees and flowers in the garden. At eight I begin to do my homework. My parents and I have lunch in the KFC. In the afternoon, I have Art lessons. I chat with my friends on the Internet in the evening.

Tony’s school and 1.

School

It’s 2and beautiful.

Life on weekdays

He goes to school 3 days a week and he goes to school in his father’s 4every day. It takes him 5 an hour to go to school.

Life at 6

Morning

He gets up 7and plays basketball with his father. He has breakfast and waters the trees and flowers in the garden. He does his homework at eight.

8

He has9 lessons.

Evening

He enjoys 10 with his friends on the Internet.

【答案】

1life

2big

35/ five

4car

5half

6weekends

7early

8Afternoon

9Art

10chatting

【解析】

本文讲的是自己的学校还有生活包括学校的信息我上学的交通方式和时间。以及周六日我在家里做的事情。

1细节理解题。根据文章I am happy to tell you my school and my life.可知,讲的是自己的学校还有生活,故填life

2细节理解题。根据文章My school is big and beautiful.可知,学校又大又美丽故填big

3细节理解题。根据文章I don’t go to school on Saturday and Sunday可知,周六日不上学,所以每周上学五天故填5/ five

4细节理解题。根据文章Every day my father drives(开车) me to school.可知,父亲开车送我上学,我在他的车里去上学,故填car

5细节理解题。根据文章It takes us thirty minutes to go to school.可知,上学需要三十分钟,也就是半个小时,故填half

6细节理解题。根据文章I don’t go to school on Saturday and Sunday可知,是在周六日的生活情况,也就是在周末,用词组at weekends,故填weekends

7细节理解题。根据文章but I don’t get up late.可知,起得不晚,就是起的早,故填early

8细节理解题。根据文章In the afternoon, I have Art lessons.可知,下午上美术课,故填Afternoon

9细节理解题。根据文章In the afternoon, I have Art lessons.可知,下午上美术课故填Art

10细节理解题。根据文章I chat with my friends on the Internet in the evening.可知,在晚上是和好友网上聊天,enjoy享受后加doing,故填chatting

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网