题目内容

5.Disney has opened many more parks all over the world since its first theme park,Disneyland,opened in California,US in 1955.Now,besides two in the US,there are three Disney theme parks around the world-in Paris,Tokyo and Hong Kong.This year will be an especially important one for Disney.Shanghai Disneyland will be open on June 16,2016,bringing Disney's I popular parks here to the Chinese mainland for the first time.
Shanghai Disneyland,built on a 3.9square kilometre area,is located in Chuansha New Town in Pudong New Area.It is three times bigger than Hong Kong Disneyland.It holds 6unique and unforgettable theme lands:Mickey Avenue,Gardens of Imagination,Fantasyland,Adventure Isle,Treasure Cove and Tomorrowland.Fantasy land is the largest park in Shanghai Disneyland.There stands a magnificent Enchanted Storybook Castle,which is the tallest,largest and most amazing Disney Castle in the world.Besides the theme park,Disney also has a pair of official hotels-Shanghai Disneyland Hotel and Toy Story Hotel and has built a large shopping centre,Disneytown.
Why has Disneyland been so popular for 61years?Well,its described as 44the Happiest Place on Earth"and"a place for the young and young at heart".Many Americans have grown up with the parks,as ex-Disneyland President Paul Pressler said:"There is an emotional relationship that people have with this park."
Countdown to the opening in June 2016!Get ready to explore Shanghai Disneyland,a fun experience filled with creativity,adventure and thrills!
Admission Fee
-Adults:regular¥370,peak¥499
-Children (between 1-1.4meters):regular¥280,peak¥375
-Seniors (aged 65or above):regular¥280,peak¥375
-Children (below 1metre):free
-Two-day Ticket:5% discount
Peak days include weekends,public holidays and July and August.
51.How many Disneyland Parks are there all over the world including Shanghai Disneyland?B
A.5.
B.6.
C.7.
D.8.
52.The underlined expression"young at heart"in paragraph 3refers toD.
A.young people
B.the Disneyland president
C.American people 
D.people with young hearts
53.Mr Brown is seventy years old.His grandson is two years old and 95cm tall.They want to book two Shanghai Disneyland tickets on August 1-2016.How much should they pay?B
A.¥280.
B.¥375.
C.¥655.
D.¥779.
54.Which of the following is NOT true about Shanghai Disneyland?C
A.Hong Kong Disneyland is much smaller than Shanghai Disneyland.
B.Shanghai Disneyland will be the second Disney theme park in China.
C.Shanghai Disneyland includes six theme lands,two theme hotels and a shopping centre.
D.Among all the Disneyland Parks,Shanghai Disneyland owns the largest storybook castle.

分析 短文介绍了迪士尼,上海的迪尼斯乐园将于2016年6月16日开放,对它进行了详细的介绍,包括开放时间,面积,门票价格等.

解答 答案:51.B  细节理解题.根据第一段第一行句子Now,besides two in the US,there are three Disney theme parks around the world-in Paris,Tokyo and Hong Kong.This year will be an especially important one for Disney.Shanghai Disneyland will be open on June 16,2016,现在,除了在美国的两个,在世界各地有三个迪士尼主题公园在巴黎,东京和香港.对于迪士尼乐园今年将是特别重要的.上海迪士尼乐园将于2016年6月16日开放,可知一共说了6个.故选B.
52.D  细节理解题.根据上下句Why has Disneyland been so popular for 61years?Well,ifs described as 44the Happiest Place on Earth"and"a place for the young and young at heart".Many Americans have grown up with the parks,为什么迪斯尼乐园61年来如此受欢迎呢?比如,被称为"地球上最幸福的地方"和"年轻的和…地方",许多美国人都是在公园里长大的,可知结合选项,应说被称为"地球上最幸福的地方"和"年轻的和人老心不老的地方",许多美国人都是在公园里长大的.所以young at heart意为年轻的心、人老心不老.故选D.
53.B   细节推理题.根据倒数第三、四行句子-Seniors (aged 65or above):regular¥280,peak¥375;-Children (below 1metre):free.Peak days include weekends,public holidays and July and August.高峰日包括周末,公众假期,七月和八月.可知他们在八月去,小孩不到一米是免费的.故选B.
54.C   细节判断题.根据第二段第一行句子It holds 6unique and unforgettable theme lands:Mickey Avenue,Gardens of Imagination,Fantasyland,Adventure Isle,Treasure Cove and Tomorrowland.Fantasy land is the largest park in Shanghai Disneyland.它拥有6个独特的和令人难忘的主题公园:米大道,花园的想象,幻想的土地,冒险岛,宝湾和明日世界.幻想的土地是上海迪斯尼乐园最大的公园.和第三行句子Besides the theme park,Disney also has a pair of official hotels-Shanghai Disneyland Hotel and Toy Story Hotel and has built a large shopping centre,Disneytown.除了主题公园,迪士尼也有一个上海迪士尼官方酒店和玩具故事酒店建有大型购物中心,可知上海迪士尼乐园包括六个主题公园,两个主题酒店和购物中心是错误的.故选C.

点评 在通读全文的基础上,根据全文大意,展开逻辑思维,瞻前顾后,认真观察选项,仔细推敲,确定最佳答案.

练习册系列答案
相关题目

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网