题目内容

【题目】根据短文内容的理解及给出的单词的提示,完成短文填空。My Dream House
My name is Jane. I'm now living in a small house my parents. Life for us is hard happy. I must study hard (buy) a big new house one day. I call a dream house.
My dream house is near the sea. It (have) three floors with five (bedrooms), three bathrooms, a big kitchen and two living rooms. my friends come to visit (I), I will have enough(足够的) bedrooms for them. We have a swimming pool behind the house and a garden in front of the house. In the morning, my parents can do some exercise in the garden to keep (health). When we feel tired(劳累的). We can have a in the swimming pool. Life will be easy for us.

【答案】with;but;to buy;it;has;bedrooms;when;me;healthy;swim
【解析】短文大意:这篇短文描写了珍妮现在和父母居住在一起,她要努力奋斗买一个梦想小屋。在海边,它有三层五个卧室、三个洗澡间、一个大厨房和两个客厅。当朋友们看望她时有足够的房间。在屋子后面有一个游泳池。在屋子前面有一个花园。早上,父母能在花园里锻炼来保持身体健康。当她们累了,她们可以在游泳池里游泳。
(1)句意:我现在和父母居住在一所小房子里。live with sb.和某人居住在一起,所以答案是:with。
(2)句意:生活对我们有点艰难但是很幸福。此处缺少连接词,连接的成分hard和happy之间是转折关系,but但是,表示转折关系,所以答案是:but。
(3)句意:我必须努力学习有一天去买一所大房子。学习目的是买大房子,buy买,动词不定式短语作目的状语,所以答案是to buy。
(4)句意:我称它为梦想小屋。上文中提到某物再次出现时用相应的人称代词替换,此处big house相应的代词为it。 所以答案是it。
(5)句意:它有三层五个卧室。根据主语it,第三人称单数结构,谓语动词用第三人称单数结构,have单三has,所以答案是has。
(6)句意:它有三层五个卧室。five五个,基数词,后面跟可数名词复数,bedroom卧室,可数名词,复数bedrooms,所以答案是:bedrooms。
(7)句意:当朋友们看望我时有足够的房间。when当......时候,引导时间状语从句,结合句意,所以答案是:When。
(8)句意:当朋友们看望我时有足够的房间。visit看望,及物动词后面跟宾语,是代词时用宾格结构,I我,人称单词主格,me我,宾格,所以答案是:me。
(9)句意:早上,父母能在花园里锻炼来保持身体健康。keep保持,后面跟形容词表示状态,health健康名词,healthy健康的,形容词,所以答案是:healthy。
(10)句意:当她们累了,她们可以在游泳池里游泳。have a swim游泳,固定短语,所以答案是swim。

练习册系列答案
相关题目

【题目】If you have a brother or sister, you already know you are different from each other. You live together in the same house and the same parents, but you have different personalities(性格).

Why is this? One possible reason is the way your parent treat you.

First –born children receive all the attention from their parents. Most families have twice as many photos of a first-born than any other child. Parents usually give first-born more responsibility and depend on them to take care of younger brothers and sisters. As a result, first -born are often responsible, hard-working, and jealous(嫉妒的). They often want to do well at school and work. There are more first-born American Presidents, for example, George Bush, George Washington, and Lyndon Baines Johnson than second or last-born children.

When a second child arrives, parents are more relaxed. The second child has to compete(媲美) with the first-born for the parents’ attention and love. Their children often choose different sports and hobbies to do well at school and work, but have to be creative to get their family’s attention. They are often friendly and cool. Many famous talk-show hosts were born last.

【1】The writer thinks that the second children are often ______.

A. outgoing and jealous

B. cool and friendly

C. hard-working and serious

D. creative and responsible

【2】The underlined word “responsibility” means _______ in the passage.

A. 关注 B. 溺爱

C. 快乐 D.责任感

【3】 ______is usually the happiest in the family according to the passage.

A. The eldest child B. The second child

C. The youngestspan> child D. The father

【4】 We can learn from the passage that ______.

A. the second child is very similar to the first-born child

B. brothers and sisters usually have the same personalities

C. it’s easy for the second child to get his or her parents’ attention

D. there are more first-born successful people than second or last-born people

【5】 The passage is mainly about ______.

A. birth order and personalities

B. the personalities of the second child in a family

C. the personalities of the eldest child in a family

D. the personalities of the youngest child in a family

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网