题目内容

【题目】 When I was 8 years old, I went to the USA with my parents. I can still _______ the first Halloween holiday I had in the USA.

On the morning of Halloween, we paid a visit to a pumpkin farm. Each of us brought a pumpkin to school with us. I used the pumpkin to make a_________which had two triangle eyes and a scary mouth.

In the afternoon, we _________the Halloween costumes (服装) and went on parade in school. Some of the costumes were nice, but some of them looked _________ .I chose to wear a suit of Superman's clothes.

I did a lot of things that day, but the part I liked best was "Trick or Treat" in the evening After diner, I went outside with a(n) _________ bag. I hoped to get a lot of _________from people. At first. I was a bit _______. So when I knocked at the door, my heart was beating very fast. A lady came out, and I said carefully to her, "Trick or Treat" I said in a _________ voice, and even myself could hardly hear it. To my surprise, the lady was so kind to give me two candy bars, and I was so excited, thanked the lady and moved on. I couldn't remember how many _______I visited, but I could remember how many candies I got--9l pieces of candy that day, and I was so happy. What a wonderful Halloween I had! And I__________we could have a Halloween every month!

1A.remindB.rememberC.spreadD.polish

2A.postcardB.presentC.lanternD.cake

3A.dress asB.take upC.lay outD.put on

4A.scaryB.greatC.generalD.beautiful

5A.fullB.heavyC.brokenD.empty

6A.moneyB.candiesC.spidersD.help

7A.activeB.happyC.nervousD.tired

8A.loudB.quietC.silentD.patient

9A.housesB.friendsC.relativesD.gardens

10A.likeB.warnC.wishD.suggest

【答案】

1B

2C

3D

4A

5D

6B

7C

8B

9A

10C

【解析】

这篇短文主要记述了作者自己在万圣节期间的一些活动。

1句意:我还记得我在美国度过的第一个万圣节。

考查动词辨析。remind使想起;remember记得;spread传播;polish擦亮。根据“I can still 1 the first Halloween holiday I had in the USA.”我还 _______ 我在美国度过的第一个万圣节。可知,选择remember记得;符合语境。故选B

2句意:我用南瓜做了一个灯笼,有两个三角形的眼睛和一个吓人的嘴。

考查名词辨析。postcard明信片;present礼物;lantern灯笼;cake蛋糕。根据“which had two triangle eyes and a scary mouth.”有两个三角形的眼睛和一个吓人的嘴。可知,作者是用南瓜做了一个灯笼。故选C

3句意:下午,我们穿上万圣节服装,在学校游行。

考查动词短语。dress as装扮成;take up开始从事;lay out铺开,展开,摊开;put on穿; 戴。根据“I chose to wear a suit of Superman's clothes.”我选了件超人的衣服穿。可知,此处是穿上万圣节服装。故选D

4句意:有些服装很好看,但有些看起来是很恐怖的。

考查形容词辨析。scary恐怖的;great大的;general普遍的;beautiful美丽的。由句中的“butnice”可知,but表示转折,因此后面的形容词应该与nice形成对比。所以选择scary恐怖的;故选A

5句意:吃完饭后,我拿着一个空袋子出去了。

考查形容词辨析。full满的;heavy重的;broken破损的;empty空的。根据“I hoped to get a lot of 6 from people.”我希望能从人们那里得到很多糖果。可知,此处是作者拿着一个空袋子出去的。故选D

6句意:我希望能从人们那里得到很多糖果。

考查名词辨析。money钱;candies糖果;spiders蜘蛛;help帮助。根据“To my surprise, the lady was so kind to give me two candy bars,”令我惊讶的是,这位女士很友好,给了我两块糖果。可知,作者是希望得到糖果。故选B

7句意:一开始,我有点紧张。

考查形容词辨析。active活跃的;happy快乐的;nervous紧张的;tired疲惫的。根据“So when I knocked at the door, my heart was beating very fast.”所以当我敲门时,我的心跳得很快。可知,一开始作者是紧张的。故选C

8句意:一位女士走了出来,我小心翼翼地对她说,“不给糖就捣蛋”,我小声地说,连我自己都听不见。

考查形容词辨析。loud大声的;quiet轻声的;silent沉默的;patient有耐心的。根据“and even myself could hardly hear it.”连我自己都听不见。可知,作者说话的声音很小。故选B

9句意:我不记得我去过多少家,但我记得我得到了多少糖果— —那天有91块糖果,我很高兴。

考查名词辨析。houses房子;friends朋友;relatives亲戚;gardens花园。根据“So when I knocked at the door, my heart was beating very fast.”所以当我敲门时,我的心跳得很快。可知,此处是指作者到人家里要糖果。故选A

10句意:我希望我们每个月都能过万圣节!

考查动词辨析。like喜欢;warn警告;wish希望;suggest建议。我们知道万圣节,即每年的1031日,是西方世界的传统节日。不可能每个月举行一次,因此选择wish希望;故选C

练习册系列答案
相关题目

【题目】 The Futian Hi-tech Achievement Exchange Exhibition(展览)Center, set up by the local government in Futian, officially opened on the afternoon of Jan. 22. The center is located on the sixth floor of the Consumer Electronics Exchange Center in Upper Hills Loft.

The exhibition halls will focus on showing the technological achievements of high-tech companies developed in Futian in recent years, so as to open a window for the technological exchanges between companies in the district, city, country and even the whole world, covering the fields of the Internet, science and technology, artificial intelligence (AI),bio-medicine, new energy and materials.

At present, 205 high-tech companies in the district have entered the center for exhibition. Shenzhen Corerain Technologies Co. Ltd. and Shenzhen Keanda Electronic Technology Co Ltd. are among the first ones that have entered the exhibition center.

Futian is building a new engine for innovation-driven development in the new age. As the central urban area of Shenzhen, Futian not only hosts the national high-tech fair, but now also has its own hi-tech exhibition center.

In recent years, the high-tech industry and emerging industries in Futian District have experienced a fast growth. Meanwhile, Futian remains one of the largest centers of consumer electronics products in the world.

1Where is the new center?

A.In Futian High-tech Museum.

B.In the local government of Futian District.

C.In Shenzhen Keanda Electronic Technology Co Ltd.

D.On the sixth floor of Upper Hills Loft.

2What is WRONG about the new exhibition center?

A.Corerain and Keanda Electronic are the first two companies in the exhibition center.

B.The center didn’t open until Jan 22.

C.A high-tech company outside Futian can’t enter the exhibition center.

D.We may be not surprised to see a medicine company in the center.

3What is RIGHT about Futian District according to the passage?

A.It takes action to increase the income of the citizens.

B.It provides a stage for the companies in its area to show development in technology.

C.There is an international high-tech fair in Futian.

D.Emerging industries grow the fastest in Futian recently.

4What is the best title for this passage?

A.Futian in the Greater Bay Area.B.Futian, a great volunteer district.

C.Upper Hills Loft, a wonderful place.D.An exhibition center opened in Futian.

【题目】第一节:阅读短文,从方框中选择适当的词并用其正确形式填空,使短文通顺、意思完整。每空限填一词,每词限用一次。

member grow but how street promise helpful believe against it

Oxford is known worldwide as the home of the University of Oxford. Well, I would like to tell you 1newest information. The ancient city has become the first in the world to provide electric vehicle charging points on street as part of its efforts to fight 2emissions. These charging points will be kept underground when it is not used.

Tom Hayes, is a 3of the Safer and Greener Environment. He said that he expected this technology to4popular and help more people change their polluting vehicles into the electric ones. It can keep the beauty of the city 5with fewer polluted emissions.

“We’re going to see6this works, but we’re very confident that more people will pick up the technology. We’re also confident that people will find these charging points really 7.”

He 8that the technology will help Oxford become the world’s first zero emission place by 2020. “We’re in a small city 9what we do here can have a huge influence on the world,” he said.

Britain has 10that there will be no polluting vehicles in the country in 2040 since the rising levels of emission are becoming a major risk to public health. Moreover, people hope to bring forward the date to 2030.

Word Bank : electric vehicle电动车 charge充电 emission排放物

【题目】 When Will Restall was in fifth grade, he received bus safety training at school. Local bus drivers taught students about how to use the buses’ two-way radios. A two-way radio is a radio that can both send and receive message. 1 . And they show the students how to use them in emergency (紧急的) situation. Will used what he learned to help a hurt bus driver get quick medical treatment. People in his hometown now call the 11-year-old a hero for his brave actions.

Will was taking the school bus to school one morning.2. He had to wait 10 minutes or so before he could get off the bus.

But then he heard a loud noise and looked up to see what happened. 3. She had passed out and fell over on the bus’ stairs.

Will left his seat, grabbed the two-way radio and reported that the driver was hurt.

4Soon, another bus driver and an ambulance (救护车) arrived to help. When they got there, the bus driver was awake and sitting up, but not speaking. They sent the driver to the hospital. Will and everyone else on the bus went to class as usual. Will’s brave actions attracted a lot of attention.5, although he didn’t want to be the spotlight (公众注意的焦点).

“I had to ask him,” said his father, Tim Restall.

A.Like every other student on the bus, Will was playing a video game on his phone

B.A local TV station even interviewed him

C.The user can both talk and listen, it’s also called walkie-talkies (对讲机)

D.He saw that the bus driver was no longer in the driver’s seat

E.The radio on each bus let Will’s friends hear him report the emergency

F.They were interested in how to use the two-way radio.

G.He found the bus running too fast.

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网