题目内容
【题目】请阅读下列五篇广告,将其与上面的产品相匹配,并在答题卡上将对应的选项涂黑。其中有一项为多余选项。
A |
B |
C |
D |
E |
F |
1.This is the newest type. It has the most advanced functions. And it represents not only communication but also lifestyle. Because of it, the life is more convenient and colorful. It is a wonderful world for you. All in all, it has all you can think of. You really shouldn't miss it. |
2.Look at the product. It's highest in quality. If you want to make an appointment with friends, remember to set the alarm on it. It can keep time very well and make sure you are on time. It also has monthly calendar dates. Which kinds do you like, old fashion dial(号码盘) ones or digital ones? Come and have a look, you'll be satisfied! |
3.Our products are all original and energetic. They are the most successful, and are widely recognized(认可) with a long history. Our successful products have interested all kinds of people from different ages and different classes. They have wonderful quality and are suitable for people who play all kinds of sports. It's not only formal, but also simple. |
4.If photography is your hobby, you certainly have a lot of old equipment hanging around your home. But now you can throw those old cameras and used photography equipment away if you know our products well. Our products can provide wonderful pictures for you and they will remind you of those unforgettable things. Come and share your memories with us! |
5.People choose us for different reasons — some for the tastes, some out of habit and for others as a necessary step to staying awake. In the United States, more than half of those over the age of 18 like our product. It's not only a lifestyle, but also a kind of culture. Choose us, you will choose a kind of life and attitude. Believe us, and you won't be interested in others' after tasting ours once! |
【1】________
【2】________
【3】________
【4】________
【5】________
【答案】
【1】B
【2】D
【3】F
【4】A
【5】E
【解析】本文是五篇广告,介绍了五种产品及其优势。
【1】原文“And it represents not only communication but also lifestyle.”(它不仅代表了沟通,也代表了生活方式。)说明这件物品可以用来互相交流,猜测是手机,故选B。
【2】原文“It can keep time very well and make sure you are on time.(它可以很好地记录时间,并确保您准时。)和原文“It also has monthly calendar dates.”(它还有月历日期。)说明这个物品和时间密切相关,猜测是一块手表,故选D。
【3】原文“They have wonderful quality and are suitable for people who play all kinds of sports.”(它们质量上乘,适合各种运动的人士使用。)各种运动都会用到的猜测是“鞋子”,故选F。
【4】原文“Our products can provide wonderful pictures for you and they will remind you of those unforgettable things.”(我们的产品可以为您提供精美的图片,它们会让您想起那些令人难忘的事物。)说明这个产品能够拍照,猜测是照相机,故选A。
【5】原文“Believe us, and you won't be interested in others' after tasting ours once”(相信我们,在品尝过我们的产品之后你就不会对别人的产品产生兴趣了),说明这是一种可以用来品尝的东西,猜测是咖啡,故选E。