题目内容

That's Ms. Miller and room number is 345.

A. my B. his C. her D. she's

C 【解析】句意:那是米勒女士,她的房间号是345。此空格处修饰room,应用形容词性的物主代词;因为Ms. Miller是女的,所以应用her,A、B、D选项均不符合题意,故答案选C。
练习册系列答案
相关题目

The USA is the fourth largest country in the world in size after Russia, Canada and China. The population(人口) of the USA is the third largest in the world.

The Mississippi River is the longest river in America. It's over 6,000 kilometers long. The Mississippi River has been called the "Father of Waters" or "Old Man River". The most important lakes in the United States are the Great Lakes. They are Lake Superior, Lake Michigan, Lake Huron, Lake Erie and Lake Ontario. All of them are between Canada and the United States except(除了) Lake Michigan.

Let us talk about American education(教育). There are two kinds of schools in the United States: public schools and private schools. Most children go to public schools. Their parents do not have to pay for their education. If a child goes to a private school, his parents have to pay for their schooling. Children start school when they are five years old. Most students are eighteen years old when they leave secondary(中级) schools.

根据短文内容,完成表格。

Its size in the world is the fourth largest.

Its 1. in the world is the third largest.

The longest river in America has a length of 2..

Of the Great Lakes 3. isn't between Canada and the USA.

The kids in America can have free education in 4..

Children started school at the age of 5..

1.population 2.over 6,000 kilometers 3.Lake Michigan 4.public schools 5.five 【解析】美国是世界上面积第四大的国家,美国的人口是世界第三多,密西西比河是美国最长的河流。美国有五大湖,它们是苏必利尔湖、密歇根湖、休伦湖、伊利湖和安大略湖。美国有两种学校:公立学校和私立学校。孩子们五岁就开始上学了...

Mary is an American schoolgirl. She is now in Beijing with her parents. She doesn't know Chinese, but she is trying to study and speak it. She often tries to speak Chinese to her Chinese friends. Sometimes they don't understand her because she can't speak Chinese well. It's Saturday morning. Mary goes out. She is on her way to the park. She is going there to see a flower show. But she doesn't know how to get there. She asks a Chinese boy. The boy can't understand her. Then she takes out a pen and some paper. She draws flowers on it, gives the picture to the boy and says something about it. The boy smiles and then shows Mary the way to the park.

1.Where does Mary live now? She lives in_______.

A. America B. England C. China D. Canada

2.She can speak_______ Chinese.

A. much B. a little C. little D. a few

3.She likes speaking Chinese with her_______.

A. parents B. friends C. sisters D. teachers

4.What is she going to do?

A. To go to a new school. B. To see her friends.

C. To go to a farm. D. To see some flowers.

5.How does she ask the way to the flower show?

A. She asks the way' in Chinese. B. She asks the way with a sign

C. She draws a picture to ask the way. D. She doesn't ask any people.

1.C 2.C 3.B 4.D 5.C 【解析】试题分析:短文描述了一位正努力学中文的美国女孩玛丽,在去看花展的路上问路,因为别人听不到她的话而不得不画画问路的故事,表现了玛丽的聪明可爱。 1.题意:玛丽现在住在哪里?她生活在_______。考查细节理解题。根据开头She is now in Beijing with her parents.,可知她跟父母都在北...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网