题目内容

【题目】五选五

Here is some good advice on how to be good at a language.

Pen pals. This way of learning a language is a great way to use your new language. You have to use the language a lot; at the same time, you don’t have to give your pen pals an answer at once.1You can choose to use the old letter writing way or the much quicker and easier e-mail way to keep in contact with your pen pal.

Internet Radio.2There are Internet radio stations for every major language. Just find these radio stations and listen to them. You’ll be surprised at how many stations there are all over the world.

Language clubs. When you are ready to practice your new language, try to find a language club in your area.3 This will give you a chance to use the language in a suitable environment.4

Find suitable places. Put yourself in situations where you have to speak the language that you are learning.5 If you are learning German, you can find a German restaurant. Try to read the menu, try to order something or just say “hello” to the people there. You will probably find them to be very helpful and you may even make a few friends out of it.

A.Speaking with other people can be very helpful.

B.Another great and easy way is to listen to your new language in real life.

C.So you will be more comfortable this way.

D.They will also give you lots of useful advice on learning a new language.

E.How about going to a restaurant?

【答案】

1C

2B

3A

4D

5E

【解析】

本文主要向我们介绍了一些如何学好一门语言的建议。

1句意:这样你会更舒服。

根据“you don’t have to give your pen pals an answer at once.”可知,这种学习语言的方法是使用新语言的好方法,因为你不必马上给你的笔友一个答复,所以这样会让你感觉更舒服。结合选项,故选C

2句意:另一种简单有效的方法是在现实生活中听你的新语言。

根据“There are Internet radio stations for every major language. Just find these radio stations and listen to them.”可知,每一种主要语言都有网络电台,可以找到这些广播电台并收听它们。此处与听语言有关。结合选项,故选B

3句意:与他人交谈是很有帮助的。

根据前句“When you are ready to practice your new language, try to find a language club in your area.”可知,当你准备好练习你的新语言时,试着找一个你所在地区的语言俱乐部。此处和与人交谈相关。结合选项,故选A

4句意:他们也会在学习一门新语言时给你很多有用的建议。

根据“This will give you a chance to use the language in a suitable environment.”可知,这将给你一个在合适的环境中使用语言的机会。此处与语言俱乐部带来的好处相关。结合选项,故选D

5句意:去餐馆怎么样?

根据后句“If you are learning German, you can find a German restaurant.”可知,如果你在学德语,你可以找到一家德国餐馆。此处与去餐馆相关。结合选项,故选E

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读下面材料,从每题所给的A、B、C、D四个选项选出最佳选项。
A
Leon was a postman. Every day wake up and feed his 37 cats. Leon didn't really want 37 cats, but one by one they had appeared on his doorstep, and Leon had taken them in.
Every day, after feeding the cats, Leon would collect the mail from the red postboxes in the village and take it home. “If only I had 37 helpers instead of 37 cats, my job would be so much easier, ” Leon thought. Just then, the cats started meowing for their dinner. That gave Leon an idea. That night, Leon worked late making 37 cat-sized postal backpacks. Then, he went around to each postbox, putting up signs that read: postbox closed! Please use the postal cat service.
The next day, Leon put a backpack on each cat and dropped off the cats around the village. Leon knew that the cats would be happy walking around all day. He also knew that they would always come home for dinner. Leon spent the day relaxing, waiting for his helpers to return. Leon was right. The cats did return, but they did not bring home many letters. Some got the letters wet. Some bit off the corners of the letters. Some even lost their backpacks. “”Cats are just too unreliable(不可靠的),” Leon thought.
Just then, a strange sound came from the outside of Leon's door. A dirty dog was waiting to be invited inside. That gave Leon an idea.
(1)In Paragraph 2, Leon _______ that night.
A.made postal backpacks
B.put up a sign on each cat
C.had dinner with the cats
D.collected letters in the village
(2)According to the last paragraph, we can infer(推断) that Leon would _______.
A.let the dog take a shower
B.invite the dog to dinner
C.make the dog work for him
D.walk the dog around the village
(3)From the passage we know Leon was ______.
A.honest
B.brave
C.strict
D.funny

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网