题目内容

【题目】

The Folk Art Show

The best chance to learn about local art and culture.

Open: October 20—25

Place: City Museum

Address: 110 Century Road

Telephone: 72314431

Scan the QR code(扫描二维码)to get more information and book tickets.

The City Flower Show

Open: October 8—17

Price: ¥50 for each adult;¥25 for each child;free under the age of 10;20% off groups over 10.

Address: 112 New Town Road,Moonlight City

Telephone: 53418899

Visit www.flowersforlife.com for more information.

Camp of Folk Art

Would you like to learn paper cutting,Huangmei opera or to make paper flowers?

Come to Camp of Folk Art 2015 at the Youth Center!

Age: 13 to 18

Time: December 13—20

For more information,call the Youth Center at(010)11062107

Pop Music Week

Bands from home and abroad will give performances in Sunshine park. Local bands ad DJs from local radio station are waiting to share music with fans. Good chance for you to make friends with similar hobbies.

Price: ¥30—¥50

Time: 9:00 am—9:00 pm,December 21—27

1By scanning the QR code,you can get ________.

A. an email from City museum B. a gift from the city Museum

C. a ticket to the museum for free D. more information about the Folk Art Show

2Tommy is a 9yearold boy. He wants to visit the City Flower Show with his parents. How much will they pay?

A. ¥25. B. ¥100. C. ¥125. D. ¥150.

3If Jane wants to learn to make paper flowers,she should go to ________.

A. the Youth Center B. New Town Road C. Century Road D. Sunshine Park

4________ lasts for the fewest days.

A. The City Flower Show B. Camp of Folk Art

C. The Folk Art Show D. Pop Music Week

【答案】

1D

2B

3A

4C

【解析】本文是关于The City Flower Show(城市花展Camp of Folk Art(民间艺术营The Folk Art Show(民间艺术展 Pop Music Week(流行音乐周的四篇广告。

1题意:通过扫描QR码,你可以得到(收到)_______________。考查细节理解题。A. an email from City museum来自城市博物馆的电子邮件;B. a gift from the city Museum来自城市博物馆的礼物;C. a ticket to the museum for free免费去博物馆的票;D. more information about the Folk Art Show更多关于民间艺术展的信息。根据The Folk Art Show的广告最后一句Scan the QR code(扫描二维码)to get more information and book tickets.(扫描二维码获得更多的信息和预订门票。)可知选D。

2题意:汤米是一个9岁的男孩。他想和父母一起参观城市花展。他们要付多少钱?考查细节理解题。A. ¥25;B. ¥100;C.¥125;D. ¥150。根据The City Flower Show的广告中Price: ¥50 for each adult;¥25 for each child;free under the age of 10;20% off groups over 10.(价格:50¥每个成人;¥25个孩子;10岁以下免费;超过10人的团体票打折20%。)可知汤米没有10岁,免费,父母没人50元,共100元。选B。

3题意:如果简想学做纸花,她应该去________________。考查细节理解题。A. the Youth Center; B. New Town Road ;C. Century Road ;D. Sunshine Park。根据Camp of Folk Art的广告第一句Would you like to learn paper cutting,Huangmei opera or to make paper flowers?(你想学剪纸,黄梅歌剧,还是做纸花?)可知Camp of Folk Art教人剪纸等。结合题意和语境可知A。

4题意:_____________________持续最少的天数。考查细节理解题。A. The City Flower Show; B. Camp of Folk Art;C. The Folk Art Show;D. Pop Music Week。广告The Folk Art Show Open: October 20—25可知The Folk Art Show六天;广告The City Flower ShowOpen: October 8—17可知he City Flower Show十天;光告Camp of Folk ArtTime: December 13—20可知Camp of Folk Art八天;广告Pop Music WeekTime: 9:00 am—9:00 pm,December 21—27可知Pop Music Week七天。所以持续最少的天数的展览是The Folk Art Show。选C。

练习册系列答案
相关题目

【题目】阅读理解

A

How old do you have to be to invent somethingtentwentyor thirty years oldHow about olderDon’t tell KKGregory thatWhen she was ten(1994)she made her inventioncalled Wristies

While playing out in the snowher arms were starting to hurt because they were coldShe made a warm fingerless(不分手指的)cover that kept her hands and arms warmShe could wear them under her coatShe shared her idea with a few other peopleand they liked it

She applied for a patent(申请专利)on her ideaPerhaps Kathryn’s biggest problem was that adults didn’t take her seriouslyThey thought that the idea must have been her mother’s

Some people gave Kathryn some good adviceThey told her to weal her Wristies so people would see them and ask what they wereBy telling people the name of her inventionshe was building a brandStarting business at the age of ten may be not easy for a ten-year-old girlI hope she can 1ceedGood luckKKGregory

1KKGregory invented Wristies to________

Aplay with snow

Bkeep her feet warm

Cprevent her hands and arms from cold

Dstop her arms from getting hurt

2Some adults________

Adidn’t like her invention

Bthought Gregory’s mother had invented Wristies

Capplied for a patent for Gregory

Dthought Gregory was too serious

3According to the last paragraph we can know many people________about Wristies

Adidn’t know much

Bcould tell a lot

Cshared her idea

Ddid nothing

4The underlined word“brand”may mean“________”in Chinese

A.住所

B.公司

C.品牌

D.名字

5Which of the following is WRONG

AGregory was bom in 1984

BMany people liked Wristies

CPeople gave Gregory some suggestions

DGregory had no difficulty with business

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网