题目内容

He has too much homework, and it is kind of difficult, so he _________ finish it on time.

A. can’t B. mustn’t C. shouldn’t D. needn’t

A 【解析】 句意:他有太多的家庭作业,并且还有点难,所以他不能按时完成。A.不能B.禁止C.不应该D.不需要,因为作业难,所以他不具备按时完成的能力,表示“不能够”用can’t,故选A。
练习册系列答案
相关题目

书面表达

同学们,中考后就会迎来漫长的暑假了,班会课上老师组织大家讨论假期学习和生活计划。假如你是李华,请根据以下内容提示用英语向同学们汇报一下你的计划。

内容提示:

暑假计划

学习

博览群书;学习技能 (或自拟一点)

生活

健康饮食;坚持锻炼 (或自拟一点)

其它

热爱公益;亲近自然 (或自拟一点)

注意:

1. 表达中必须包括所给要点,可以适当发挥,不要简单翻译。

2. 词数90左右。开头和结尾已经写好,不计入总词数。

3. 表达中请勿提及真实校名及姓名。

Dear classmates,

Summer holiday is coming, and here is my plan for it.

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________

I hope all of you can enjoy the coming holiday. That’s all. Thank you.

Dear classmates, Summer holiday is coming, and here is my plan for it. First, I'd like to choose several good books and read them carefully. This can help me open my mind and learn more about th...

Have you heard of Aqua exercises? They are exercises done in water. They are also called water exercises,. It is believed that aqua exercises can help people burn more fat than exercises on dry land .There are two main types of aqua exercises.

First, aqua jogging. We must wear a special belt which can protect us and help us floating as we run in the water. Although we are in water, we should run very hard as if we were jogging on dry land.

Aqua jogging can protect our joints(关节)and at the same time make our muscles (肌肉) work hard.

The famous actress, Jennifer Aniston, is reported to aqua jog for fifteen minutes every day. Now there are many aqua jogging clubs and classes all over the UK.

Second, aqua Tai Chi .Tai Chi on land is an ancient Chinese exercise designed to improve balance, reduce stress and help people to relax. Aqua Tai Chi can do this better. Peter Chou , who has established a Tai Chi school , says, “Tai Chi is about fluidity(流动性) and relaxation. For thousands of years, experts have been asking people to imagine being in water when they are practicing Tai Chi, so why not actually put them in water? When their hands and feet move slowly through water, the people can experience what fluidity feels like both mentally and physically, and understand this exercise better. The water can also make them slower and more relaxed.”

People will need an understanding of Tai Chi and should be able to perform some of the simple movements on land before trying aqua Tai Chi. It is not suitable for beginners because they need to see how the teachers’ hands and feet are moving, which is not easily done underwater.

根据材料内容选择最佳答案,并将其标号填入题前括号内。

1.We can know from the first paragraph that aqua exercises ____________________.

A. can help people grow fatter B. can help people lose weight faster

C. are the same as those on dry land D. mean movements of the water

2.What’s the Chinese meaning of the word “floating” according to the second paragraph ?

A. 生存 B. 漂浮 C. 划动 D. 下沉

3.Peter Choy told us the reason why ___________________ .

A. practicing Tai Chi in water was better than on land.

B. Tai Chi was popular in China.

C. We should be slow when we are practicing aqua Tai Chi.

D. we should often move our hands and feet.

4.According to the passage , which of the following is TRUE?

A. Only beginners need to wear belts when jogging in water.

B. In water, we shouldn’t run very hard.

C. It is good for beginners to start learning Tai Chi in water.

D. Jogging in water can protect our joints.

5.Which is the best title of the passage?

A. Aqua Exercises B. Aqua Jogging

C. Aqua Tai Chi D. Chinese Tai Chi

1.B 2.B 3.A 4.D 5.A 【解析】本文介绍了两种水中锻炼的方式——水中慢跑和水中太极。 1.句意:我们能够从文章第一段中得知水中运动能够帮助人更快地减肥。A.能帮助人们变更胖B.能够帮助人们更快减肥C.和在干燥的陆地上的锻炼是一样的D.意味着水的移动。原文“aqua exercises can help people burn more fat t...

More and more people have phones today. Phone calls and messages help us easily keep in touch with others. It means that we seldom write letters now, but a TV show----Letters Alive(见字如面), is bringing back this old habit.

Letters Alive got its idea from a UK program with a similar name. Both shows invite famous actors and actresses, but there are no funny jokes or different competitions. Instead, it’s just one person walking up to a microphone and reading a letter.

The letters were written by people from different times in history. For example, in one episode(一集) they read a letter written by famous writer Xiao Hong to her younger brother in 1941. The letter shows that Xiao Hong missed her brother so much and had great hopes for his future.

Since its first episode on Dec 5, 2016, Letters Alive has been widely welcomed. Many audience members said that it has provided a breath of fresh air to today’s TV shows.

Apart from Letters Alive, some other cultural TV shows have also been well received by Chinese audiences. They include Chinese Poetry Conference (中国诗词大会), a classical Chinese poetry competition, and Readers(朗读者), a program that invites people to read poems and articles they like or wrote.

“This means that our audiences are not only looking for entertainment like gossip(八卦) and eye-catching games,” reported China Youth Daily. “Cultural values and true feelings are the keys to winning praise.”

回答下面5个问题,每题答案不超过5个词。

1.What does the old habit mean in the first paragraph?

_______________________________________________________________________________

2.Who does the show invite to read letters?

_______________________________________________________________________________

3.When was the first episode of Letters Alive broadcast?

_______________________________________________________________________________

4.What do many audience members think Letters Alive provide to today’s TV shows?

_______________________________________________________________________________

5.What are important to be popular?

_______________________________________________________________________________

1.Writing/To write letters. 2.Famous actors and actresses. 3.On Dec 5, 2016. 4.A breath of fresh air. 5.Cultural values and true feelings. 【解析】本文介绍电视节目《见字如面》非常受欢迎,给现在的电视节目带来了新鲜的空气。通过这件事...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网