题目内容

补全对话

请阅读下面对话,根据对话内容从方框中选择恰当的句子填入空白处,使对话通顺、合理,意思完整,并在答题卡上将其序号涂黑。

(Sandra and Luke plan their trip to Cape Town. S=Sandra L=Luke)

S:OK,that' s the flight(航班).Let’s look for a hotel now.1.

L: Three nights--Friday, Saturday and Sunday. Are there any hotels near the airport?

S: Yes, there are. But they are expensive. Just a minute… no, there aren't any cheap hotels near the airport. They are all expensive. 2.

L: Wow! Well, what about a youth hostel(青年旅社)? Is there a youth hostel near the airport?

S: OK, let's see. I don't think so no, there isn't. I don't like youth hostels. 3.

L: OK. Let’s look in the city centre. Are there any cheap hotels there?

S: Yes, of course there are

L: Well, that's good. And is there a bus to the city centre?

S: A bus from the airport? Yes, there is. 4. There isn't a train, but that's OK.

L: And there are taxis, too.

S: 5. OK, so let's look at these hotels.

A. I think the bus is fine.

B. We need a room for two.

C. Do you like a youth hostel?

D. Is it for two nights or three?

E. They aren't very comfortable.

F. There's a bus every twenty minutes.

G. This one is four hundred dollars a night.

1.D 2.G 3.E 4.F 5.A 【解析】试题本文是桑德拉和卢克计划去开普敦旅行的对话,就住什么样的旅馆两人进行了商讨,最后决定坐公交去市中心看一看。 1.根据S的话Let’s look for a hotel now.,结合下文L的说法Three nights,可知他们在商议需住几夜。备选句子中,Is it for two nights or three...
练习册系列答案
相关题目

This morning, my teacher introduced a new student to us. He said that Marco, the new student, was from Mexico and he didn’t know English. Clearly, there was a nervous look on his face. Seeing it, I thought of my first day in this school when I moved from Mexico to Utah. It was hard to live in a place that had a different language and different ways of doing things. I was a little nervous because I had trouble understanding the teacher. 

When school started, I sat in the back so I wouldn’t draw any attention. Miss Bolling, my new teacher, asked us to introduce ourselves. I went up to a boy named Ivan and told him my name and started talking to him in Spanish. Ivan knew Spanish so he was the only one I could talk to. Ivan helped the teacher translate (翻译) what she was saying to me.

During the lunch break, I didn’t want to go outside. But the rule was that no student in the school could stay inside during the break. After lunch, Miss Bolling took me out and gave me a soccer ball. Then, I started playing it by myself. I was good at soccer, and it attracted (吸引) Ivan. He came to me and asked me if I wanted to play soccer with him and his friends. I told him yes and when the game was over, he introduced me to his friends. After that, we all became good friends.

根据材料内容选择最佳答案。

1.What can we know from Paragraph 1?

A. The writer wanted to move to Mexico.

B. The writer understood Marco well.

C. Marco enjoyed his new school.

D. Marco didn’t like English.

2.What does the underlined word “attention” in Paragraph 2 mean in Chinese?

A. 信任

B. 感激

C. 表扬

D. 注意

3.How did the writer communicate with his teacher at the beginning?

A. By speaking English.

B. By speaking Spanish.

C. With the help of Ivan.

D. With the help of Marco.

4.Miss Bolling took the writer out after lunch because _______.

A. it was the school rule

B. she wanted to talk with him

C. the writer wanted to play soccer

D. the writer caused some problems

5.The passage is mainly about _______.

A. how to make friends

B. the importance of English

C. the first day in a new school

D. what makes a good teacher

1.B 2.D 3.C 4.A 5.C 【解析】这篇文章讲了作者回忆自己开学时第一天在学校学习生活的情景。 1.句意:从第1段我们可以知道什么?答:作者想搬到墨西哥。B.作者非常理解马可。C.马可享受他的新学校。D. 马可不喜欢英语。原文“Seeing it, I thought of my first day in this school”(看到这,我想起了我...

Science museum

(The Science of Survival, IMAX&SIMEX)

The Science Museum has something for everyone. Entry to the museum is free. Offer applies to IMAX 3D Cinema, SIMEX and The Science of Survival exhibition only.

IMAX £7.50

SIMEX £4.00

The Science of Survival £6.00

Opening Times: Daily 10: 00-18: 00 Visit Time: 2 hours

National Gallery

Opening Times:

Daily 10am-7pm Wednesday until 9 pm

Admission:

£8 adults. £4 students, under 12s free

Tickets:

Available daily from 10 am

Telephone: 020 7747 2885

Visituswww.nationalgallery.com

ZSL London Z

There are over 12, 000 amazing animals for you to see. These are just a few things which make a visit to ZSL London Zoo a great day.

Ticket Price: £ 17.00

Opening Times: Daily 10: 00-17: 30

Visit Time: 4 hours

1.How much does the ticket to ZSL London Zoo cost?

A. £8.00.

B. £17.50.

C. £17.00.

D. £7.50.

2.Where is the Science of Survival exhibition held?

A. At the National gallery

B. At the Science Museum

C. At ZSL London zoo

D. At IMAX 3D Cinema

3.How long is the National Gallery open on Wednesday?

A. 4 hours

B. 8 hours

C. 7 hours

D. 11 hours

1.C 2.B 3.D 【解析】试题本文公示了“生存科学展”“国家美术馆”和“ZSL伦敦动物园”的广告信息。 1.题意:ZSL伦敦动物园的门票要多少钱?考查细节理解题。根据第三个广告信息Ticket Price: £ 17.00,可知选C。 2.题意:生存科学展在哪里举行?考查细节理解题。根据第一则广告的标题Science museum,可知选B。 3.题意:国...

违法和不良信息举报电话:027-86699610 举报邮箱:58377363@163.com

精英家教网