题目内容
The Bamboo Train, or “Norry” in the local language, is quite famous in Cambodia. The train is in fact a big bamboo bed with four wheels and a small engine. It can run at the s1. of up to 50 km/h on the tracks. Lots of v2.go to Cambodia to enjoy the Bamboo Train ride. They have to pay 5 dollars per person to g3.on the train. The best time to take the train is from 4 to 6 o’clock in the afternoon, b4.it is cool when people enjoy the countryside view. “It feels more like a roller coaster, but it’s really nice,” a Germany tourist Theresa Kessemeier said aftershe c5.a ride. The Bamboo Train has become a popular tourist ataction.
1.speed 2.visitors 3.get 4.because 5.completed 【解析】文章讲诉了关于竹子火车的事情。 1.句意:它在轨道上时速能达到50 km/h。根据50 km/h和首字母,可知是速度;故填speed 2.句意:许多参观者去Cambodia享受竹子火车。根据enjoy the Bamboo Train ride. They...
练习册系列答案
相关题目