题目内容
【题目】根据短文内容,用正确的信息填空,完成表格,每空一词。Mrs Lin: I have a 15-year-old daughter (女儿) named Mary. She is tall and slim with long hair and big eyes. She looks very beautiful. She can sing and dance very well. But she spends too much time on computer games. Sometimes she plays them without dinner. She does her homework quickly (很快地), but there are many mistakes (错误). She doesn't do well in her lessons now. When I talk to her, she doesn't listen to me! What shall I do?
Mrs Liu: My son Paul is a good boy. He studies hard and is good at all his lessons. But it's really difficult to stop my son from eating snacks. Between meals, he always eats some candy, cakes and ice cream. He is not very tall but looks very fat. I worry about his health. How can I help him?
Mrs Lee: My13-year-old boy, Jacky, is tall and thin. He is always a good student at school. But he doesn't exercise very often. He likes reading very much. He can read books in his bedroom for the whole day. He has few friends. I want him to go out to play with his classmates, but he often says, "I just want to read my books." What can I do?
Names | Appearance(外貌) | Be good at | Problems (问题) |
Mary | Tall, , and with long hair and big eyes. | Singing and . | Plays computer games too . |
Paul | Short and . | All his lessons. | Always eats too many 36. . |
Jacky | Tall and thin. | Enjoys . | plays sports. |
【答案】beautiful/slim;slim/beautiful;dancing;much;lessons;fat;snacks;reading;Seldom;friends
【解析】本文叙述了Mary、Paul和Jacky三个人的爱好,外貌及平时的做的事情。
⑴根据 She is tall and slim with long hair and big eyes.She looks very beautiful. 可知,她很高、苗条留着长的头发和大的眼睛,她看起来很漂亮。所以答案是:beautiful/slim
⑵根据She is tall and slim with long hair and big eyes.She looks very beautiful. 可知,她很高、苗条留着长的头发和大的眼睛,她看起来很漂亮。所以答案是:slim/beautiful
⑶根据She can sing and dance very well.她喜欢唱歌和跳舞。所以答案是:dancing
⑷根据But she spends too much time on computer games. 玩电脑游戏花费时间太多。所以答案是:much
⑸根据She doesn't do well in her lessons now.她现在的功课不好。所以答案是:lessons
⑹根据He is not very tall but looks very fat.他不高但是看起来很胖。所以答案是:fat
⑺根据But it's really difficult to stop my son from eating snacks. 他总是吃太多的小吃。所以答案是:snacks
⑻根据He likes reading very much.他喜欢读书。所以答案是:reading
⑼根据But he doesn't exercise very often. 他很少锻炼。所以答案是:Seldom
⑽根据He has few friends. 他有很少的朋友。所以答案是:friends